ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Συριζαίος Υφυπουργός Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδης κουκουλώνει οικονομικά σκάνδαλα της υπηρεσίας του και γίνεται ΣΩΤΗΡΑΣ τους….

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ. - 24 Μαρ 2019 - 19:09
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Τι γίνεται ρε παιδιά?? Τα ζούμε όσα συμβαίνουν,ή τα ονειρευόμαστε??Κι όμως ζούμε για να τα δούμε ΟΛΑ….

Εντάξει,μας παραπλάνησε ο Τσίπρας με τον Σύριζα,μας πρόδωσε και μας πούλησε Εθνικά,αλλά έγιναν και Προστάτες και ΣΩΤΗΡΕΣ των Παράνομων και των καταχραστών???Μέχρι εκεί έφθασαν??
Πολύ δεν πάει για αυτούς που ήρθαν με την σημαία της πάταξης της Διαφθοράς????
Όταν οι Πολιτικοί είναι ρηχοί και λίγοι,είναι επόμενο να γίνονται και ξεφτίλες, δηλαδή να χάνουν πλήρως το κύρος τους και την αξιοπρέπειά τους,αν είχαν ποτέ…

Φέραμε τους Συριζαίους Μαϊμού αριστερούς να κυβερνήσουν αυτή την χώρα,να πατάξουν την Διαφθορά και την διαπλοκή που μας μαστίζει από τους προηγούμενους,κι αυτοί με Νόμους και Νομοσχέδια κουκουλώνουν και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ καταχραστές του Ελληνικού Δημοσίου….και μάλιστα αν και έχει γίνει καταλογισμός για ένα εκατομμύριο ευρώ σε υπαλλήλους της Γ.Γ.Αθλητισμού εδώ και πολλά χρόνια,(περί αυτής πρόκειται) που πήραν παρανόμως και πλούτισαν παράνομα ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,τους ΑΘΩΩΝΟΥΝ με ένα άρθρο ,για να ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ…Ναι,ξεζουμίζουν όσους θέλουν,ασχολούνται με καταλογισμούς σκανδάλων στην αντιπολίτευση, γιατί αυτή τους καίει (κι αν αληθεύουν καλά κάνουν)…αλλά τα των ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ τους τα κλεμμένα ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ τα καλύπτουν και τα συγκαλύπτουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ???

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://theodorovias.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr