ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία βρεεεε!!! Ξυπνήστε επιτέλους!! Πονηρευτείτε!! Μας σκάβουν το λάκκο!!

ΕΘΝΙΚΑ. - 11 Ιούλ 2018 - 10:57
Loading...

Γεράσιμος Γερολυμάτος

Δεν είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η Γερμανία έχει κακά σχέδια για την χώρα μας τα οποία εφαρμόζει σε πολλαπλά επίπεδα, με τα Μνημόνια, το μεταναστευτικό και το Σκοπιανό;;
Εδώ θα μείνουν όλοι αυτοί ως νέοι ψηφοφόροι.Τα νησιά θα τα χάσουμε!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία βρεεεε!!! Ξυπνήστε επιτέλους!! Πονηρευτείτε!! Μας σκάβουν το λάκκο!! 
====================================

Ένας νέος κίνδυνος δια χειρός των Γερμανών προδιαγράφεται για την Ελλάδα καθώς το Βερολίνο θέλει να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου οι συμφωνίες με την Ελλάδα και την Ιταλία για τις επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών.

Μάλιστα οι Γερμανοί θεωρούν την Ελλάδα το «πρότυπο» πάνω στο οποίο θα επιστρέφουν τους πρόσφυγες!
Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας της δήλωσε σίγουρη ότι και οι άλλες χώρες της Ε.Ε. θα δείξουν προθυμία για την επαναπροώθηση των προσφύγων και πσυνέχισε «για τις νέες διαδικασίες διέλευσης θα αποτελέσει πρότυπο η Ελλάδα»!
«Με τους Έλληνες θέλουμε να πετύχουμε μια συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα».
===============================
Η συριακή κυβέρνηση κάλεσε την Τρίτη όλους τους Σύρους πρόσφυγες να γυρίσουν στα σπίτια τους, μετά την ανακήρυξη της μεγαλύτερης έκτασης της χώρας «ελεύθερης από την τρομοκρατία», σύμφωνα με το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
»Η συριακή κυβέρνηση υπογραμμίζει την ανάγκη οι ανθρωπιστικές οργανώσεις και η διεθνής κοινότητα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συμβάλουν στην εξασφάλιση των προαπαιτούμενων για την εκούσια επιστροφή των Σύρων πολιτών στη χώρα τους».
«Η Συρία τονίζει ότι η διεθνής κοινότητα και οι διεθνείς οργανισμοί που ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για το συμφέρον του συριακού λαού καλούνται επίσης να άρουν τα μονομερή μέτρα πίεσης που επιβάλλονται στον συριακό λαό», δήλωσε η ίδια διπλωματική πηγή, τονίζοντας ότι τα μέτρα αυτά αποτέλεσαν έναν ακόμα λόγο που εξώθησε τους Σύρους να εγκαταλείψουν τη χώρα τους αναζητώντας σε ξένες χώρες μια αξιοπρεπή ζωή.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter