ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Σύριζα καταρρέει και φοβάται την οργή του Ελληνικού λαού

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ. - 5 Μάι 2019 - 21:09
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Δεν είμαι σε διατεταγμένη υπηρεσία,δεν είμαι συνδικαλίστρια,δεν είμαι κομματικός παράγοντας,αλλά μία πολίτης που έχω υποστεί τις εκδικητικές συνέπειες του ΣΥΡΙΖΑ…

Γιατί μιλάω,γιατί εκφράζω ελεύθερη γνώμη,γιατί αγωνίζομαι για το ανύπαρκτο κράτος δικαίου,γιατί δεν κωλώνω να τους τα χώνω,γιατί η αλήθεια μου είναι ξίφος που τους διαπερνά,γιατί ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ούτε έχουν ΕΝΟΧΕΣ που με ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ μετά από 24 χρόνια στο Δημόσιο αφού κατήγγειλα καταχραστές και παράνομους,γιατί δεν έχουν ιερό και όσιο,γιατί έπρεπε να το ζήσω στο πετσί μου για να καταλάβω μετά από τον έναν αιώνα ζωής μου τι σημαίνει αριστερός να κυνηγάει δεξιό στις μέρες μας,αν και ο ΗΡΩΑΣ πατέρας μου κατακρεουργήθηκε από τους κομμουνιστές εγώ δεν είχα μίσος όπως αυτοί…Είναι πολύ επικίνδυνοι για να έχουν ΕΞΟΥΣΙΑ…και κάπου εδώ,σε λίγες ημέρες θα πάρουν το μάθημά τους….ΠΡΕΠΕΙ να το ΠΑΡΟΥΝ….ο λαός ΤΙΜΩΡΕΙ….

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ελληνικός λαός είναι οργισμένος και πολύ θυμωμένος.

Κι αυτό το αισθάνεται όποιος κυκλοφορεί και συναλλάσσεται με κόσμο καθημερινά.Οργή μεγάλη που μόνο οι Τσιπραίοι δεν την βλέπουν,ούτε την ακούνε.Έχουν θαμπωθεί από την εξουσία και την δύναμή της.

Κι ο λαός ο θυμωμένος είναι ο ίδιος πάντα που κατεβάζει κι ανεβάζει κυβερνήσεις.

Είναι ο ίδιος λαός που τιμώρησε τον Σαμαρά με τα Ζάππειά του,τις αυτοκτονίες πολιτών και τις Χάρβαρντ με άρωμα …

Η συνέχεια στο https://theodorovias.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr