ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Τάκερ Κάρλσον σπάει τη σιωπή του μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Fox News

ΔΙΕΘΝΗ. - 27 Απρ 2023 - 18:17
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ο Τάκερ Κάρλσον έσπασε τη σιωπή του μετά την ξαφνική αποχώρησή του από το Fox News.

Σε ένα σύντομο βίντεο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Twitter δύο ημέρες μετά την απόλυσή του, ο Carlson είπε ότι ήταν ενθαρρυντικό να βλέπει όλη την πραγματική υποστήριξη που είχε λάβει σε όλο τον κόσμο.

Αν και δεν έκανε καμία αναφορά στο Fox News, επιτέθηκε σε «ψεύτες που προσπαθούν να φιμώσουν» τους έντιμους ανθρώπους.

Ο Carlson είπε ότι τα σημαντικά θέματα όπως «πόλεμος, πολιτικές ελευθερίες, αναδυόμενη επιστήμη, δημογραφική αλλαγή, εταιρική ισχύς, φυσικοί πόροι» δεν επιτρέπεται να συζητούνται στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και σημείωσε πόσο «απίστευτα ανόητες είναι οι περισσότερες συζητήσεις που βλέπετε στην τηλεόραση». .

Ο Τάκερ Κάρλσον κήρυξε τον πόλεμο στο «μονοκομματικό κράτος»

Πυροβολώντας τόσο την αριστερά όσο και τη δεξιά, είπε: «Τόσο τα πολιτικά κόμματα όσο και οι χορηγοί τους έχουν καταλήξει σε συναίνεση για το τι τους ωφελεί και συνεργάζονται ενεργά για να κλείσουν οποιεσδήποτε συζητήσεις σχετικά με αυτό. Ξαφνικά οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιάζουν με ένα μονοκομματικό κράτος».

Ο Carlson κατέληξε λέγοντας: «Ο σιδερένιος νόμος του σύμπαντος: τα αληθινά πράγματα επικρατούν» και «τα λέμε σύντομα».

thepeoplesvoice.tv

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr