ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Τσίπρας άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου»: Μήνυση κατά του Άγγελου Συρίγου επειδή δεν ονομάζει τους Σκοπιανούς «μακεδόνες» – Από Έλληνα δικηγόρο!

ΕΘΝΙΚΑ. - 6 Σεπ 2019 - 19:18
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Άρχισαν τα όργανα με την Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό που φοβόμασταν γίνεται πραγματικότητα, μόνο που περιμέναμε την αρχική κίνηση να την έκαναν οι Σκοπιανοί και όχι Έλληνες πολίτες!

Τα αποτελέσματα της απαράδεκτης «συμφωνίας» των Πρεσπών που πλέον είναι Νόμος του Ελληνικού κράτους γίνονται κάθε μέρα και πιο αισθητά. Λογικό ήταν κάποια στιγμή αυτοί που δήθεν θέλουν την ειρήνη των λαών και υποστήριξαν την προδοτική «συμφωνία» των Πρεσπών να ζητήσουν να εφαρμοστεί κατά γράμμα ο νόμος που λέγεται «συμφωνία των Πρεσπών».

Πρώτο θύμα της εθνομηδενιστικής λαίλαπας ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος τον οποίον συνηθίσαμε να υπερασπίζεται την αδυναμία ακύρωσης της «συμφωνίας».

Μήνυση εναντίον του βουλευτή της ΝΔ, καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και σύμβουλου του πρωθυπουργού σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, Άγγελου Συρίγου, κατέθεσε ο δικηγόρος Κώστας Σοφιανός.

O Κ. Σοφιανός γράφει αναλυτικά με βάση ποιους νόμους είναι παράνομο να αποκαλεί κάποιος τη Βόρεια Μακεδονία… «Σκόπια» και τους πολίτες της «Σκοπιανούς» μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τονίζει δε πως είναι απαράδεκτο να παρανομούν βουλευτές και υπουργοί μέσα τη Βουλή, παραβαίνοντας όχι μόνο τον νόμο που κύρωσε τη συμφωνία αλλά και τον ρατσιστικό και τον Ποινικό Κώδικα. Ο κύριος Σοφιανός εκφράζει επίσης, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, την ανησυχία του, καθώς δηλώσεις του Άγγελου Συρίγου σε σχέση με το Κυπριακό, θέτουν σε κίνδυνο όπως υποστηρίζει την καλή σχέση Ελλάδας – Κύπρου.

Ο δικηγόρος ξεκινάει στην πρώτη παράγραφο με αναφορά στη μπροσούρα με τίτλο «Η Συμφωνία των Πρεσπών και το Μακεδονικό» την οποία συνυπογράφει ο Αγ. Συρίγος με τον Ευάνθη Χατζηβασιλείου και συνεχίζει με παραδείγματα από συνεντεύξεις του καθηγητή.

pentapostagma.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…