ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Τ.Μπους είχε ενημερωθεί για μια πανδημία από το 2005! (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΗ. - 26 Σεπ 2021 - 21:26
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Τζορτζ Μπους είχε ενημερωθεί από το 2005 για μια πανδημία τύπου Covid-19, περιγράφοντας σε ομιλία του με τεράστια ακρίβεια τα προβλήματα που δημιουργεί ο κορωνοϊός και τους τρόπους αντιμετώπισης του.

Έλεγε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ:

“Μια πανδημία θα συμβεί όταν ένα νέο στέλεχος γρίπης θα μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο και θα υπάρχει καθόλου ή μικρή ανοσία.

Σε αντίθεση με την εποχική γρίπη οι άνθρωποι δεν θα έχουν άμυνα απέναντι στο ιό και σε αντίθεση με την γρίπη θα μπορεί να σκοτώσει τόσο νέους υγιείς όσο και ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας.

Πρώτα θα πρέπει να εντοπίσουμε τις εστίες οπουδήποτε στον κόσμο. Δεύτερον πρέπει να προστατέψουμε τον κόσμο με το να συγκεντρώσουμε εμβόλια και φάρμακα για τον ιό. Και πρέπει να φτιάξουμε και νέα εμβόλια για τον πόλεμο με τη νέα πανδημία.

Η πανδημία δεν είναι σαν τις άλλες φυσικές καταστροφές. Η εξάπλωσή της θα συμβεί ταυτόχρονα και σε χιλιάδες σημεία στον κόσμο και με αντίθεση με φυσικές καταστροφές, που χτυπούν και υποχωρούν η πανδημία θα χτυπά σε επαναλαβανόμενα κύματα, που μπορεί να διαρκέσουν για ένα ή και παραπάνω χρόνια.”

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…