ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. Έκτακτο .Κίνδυνος να ¨κλειδώσει¨ Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Τουρκία ενεργοποιεί τη συμμαχία της ημισελήνου.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 5 Σεπ 2020 - 12:33
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δυστυχώς αυτό μας το άρθρο θα ¨περάσει¨ στα ψιλά . Μακάρι κάποιος – κάποιοι να το κάνουν ¨δικό τους¨ και να το ¨φτάσουν¨ εκεί που θα είναι χρήσιμο .

Η Τουρκία δεν είναι απομονωμένη όπως θέλουμε να πιστέψουμε . Απλά , είναι αυτό που λέμε , ένα Κράτος εγωιστής . Θεωρεί ένδειξη αδυναμίας να φανεί σε δημόσια θέα ότι έχει ανάγκη στρατιωτικών συμμαχιών.

Μέχρι πρότινος τουλάχιστον . Η στρατιωτική ανάμειξη της Γαλλίας όμως , αναγκάζει την Τουρκία να ενεργοποιήσει ε νωρίτερα τη μεγάλη συμμαχία της Σιιτικής Hμισελήνου .

Όταν αρχές του έτους ο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε την Αλγερία κατόπιν πρόσκλησης του Αλγερινού ομολόγου του Αμπντελματζίντ Τεμπούν , «ο κύβος ερρίφθη»

Στα μάτια του Ερντογάν , η Αλγερία είναι το αντίπαλο δέος της Γαλλίας

Τέσσερα χρόνια πολέμου με τη Γαλλία έβαλαν την Αλγερία στο επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής – στο μεταίχμιο της δεκαετίας του 1950 και του 1960, και μαζί με την Κούβα έγιναν το κύριο σύμβολο του αγώνα ενάντια στον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό. Τότε γεννήθηκε η φιλία με τη Σοβιετική Ένωση. Η Μόσχα υποστήριξε ενεργά τους Αλγερινούς επαναστάτες στη διεθνή σκηνή και τους προμήθευσε με όπλα.

Ακόμα και σήμερα , τα καλύτερα οπλικά συστήματα της Ρωσίας , βρίσκονται στο Αλγερινό οπλοστάσια

Ο Ερντογάν συνεπώς μπορεί να φανεί χρήσιμος στην Μόσχα , μέσω της Αλγερίας και ταυτόχρονα , να ορθώσει τείχος ενάντια στη Γαλλία

Μια άλλη κίνηση του Ερντογαν που αναμένεται εντός εβδομάδων , είναι να εδραιώσει την παρουσία του ¨αδελφού¨ κράτους της , του Πακιστάν , στην Ανατολική Μεσόγειο . Της 6ης δηλαδή στρατιωτικής δύναμης στον Κόσμο που ταυτόχρονα διαθέτει Πυρηνικά.

Νομίζεται συνεπώς ότι οι κυρώσεις που θα και εάν επιβάλλει η ΕΕ θα εξαναγκάσουν την Τουρκία να αναστείλει το σχέδιό της ;

Τα Ελληνοτουρκικά σ όλον αυτό τον παρανοϊκό σχεδιασμό , δεν είναι άλλα από , παράπλευρες απώλειες .

Ο Θεός ας βάλει το χέρι του

Συνεχίζεται …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…