ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. Αποκαλύψεων συνέχεια : Δεκτή η εισήγηση από την Ελληνική Κυβέρνηση για την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στην Ελλάδα. Ναι , και στην αποθήκευση πυρηνικών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 19 Οκτ 2017 - 10:49
Loading...

Το ¨δύσκολο¨ ερώτημα είναι , από ποιους και γιατί ;
Το στρατιωτικό απόρρητο δεν μας επιτρέπει να αναφερθούμε ούτε καν σε αδιάσειστα στοιχεία . Ας το δούμε λοιπόν το όλο θέμα από μια άλλη οπτική , που μας επιτρέπεται.

Πολύ σύντομα ( κρατείστε το ) ισχυρά επιχειρηματικά λόμπυ θα ασκήσουν πιέσεις για την κατασκευή πυρηνικής ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας. Μετά , θα ακολουθήσουν οι πολυπόθητες επενδύσεις από Αμερική στην χώρα μας .

Γάτα το Τραμπ που εκμεταλλεύεται την ¨κόντρα μας ¨ με την Τουρκία .

Τα ¨αγαπημένα μας ¨ ΜΜΕ θα μας προετοιμάσουν , προβάλλοντας το επιχείρημα ότι η πυρηνική ενέργεια είναι πλέον καθαρή δείχνοντας πολλά παραδείγματα. Τότε θα ξέρετε , όταν θα δείτε παράλληλα το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου να εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε αυτό .

¨Από τη άλλη ,¨είναι γνωστά σε όλους τα έργα αναβάθμισης υπό την εποπτεία μάλιστα αμερικανών εμπειρογνωμόνων που έγιναν στην αεροπορική βάση Αράξου . Τα έργα αυτά ( κατά τον πρόεδρο του ΚΚΕ ) αποσκοπούν στο να καταστεί δυνατό να αποθηκευτούν εκ νέου πυρηνικά όπλα εκεί.

Τι σημαίνει εκ νέου ; Απλά , ότι πριν υπήρχαν . Έφυγαν όμως ποτέ κ Δ. Κουστούμπα ;

Πολύ συζήτηση όμως δεν έγινε και για την βάση της Σούδας στην Κρήτη ; , όπου εξακολουθεί να αποτελεί ορμητήριο για σκάφη που μεταφέρουν πυρηνικά όπλα , ¨σε κοινή θέα ¨

Δυστυχώς ο έλεγχος των ΜΜΕ και γενικά των δημοσιογράφων εκεί , είναι απόλυτος σε σημείο που και το καθεστώς της Βόρειας Κορέας θα ζήλευε ( ακόμα μια απόδειξη ) . Βεβαίως και υπάρχουν εξαιρέσεις .

Μια ¨σπίθα πάντως ¨ είναι αρκετή για να ξεσηκωθούν πάλι ( όπως στα τέλη του Μαΐου ) οι Κρήτες , με σύνθημα «ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ » , γιαυτό πρέπει να προσέχουν οι ¨διαχειριστές ¨ της Κρητικής πραγματικότητας που θέλουν τον περιφερειάρχη Κρήτης , να κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ .

Όσο ιστορική ήταν και είναι η γνωστή απόφαση του ΟΗΕ για πλήρη απαγόρευση της χρήσης πυρηνικών όπλων μέσα στο τρέχον έτος 2017 , τόσο έκπληξη προκάλεσε το «ΟΧΙ» της Ελλάδας, ( ούτε καν ΠΑΡΟΝ ) που στο σχετικό ψήφισμα ,ψήφισε αρνητικά, για άλλη μια φορά στην εξαφάνιση των πυρηνικών όπλων.

Γιατί ‘άραγε ;

Τουλάχιστον 25.000 πυρηνικές κεφαλές είναι καταγεγραμμένε στον πλανήτη ,με Μόσχα και Ουάσιγκτον να προχωρούν στον εκσυγχρονισμό του οπλοστασίου τους και όχι μόνο .

Μα , ούτε μια ,στην Αμερικανική βάση της Σούδας , ειδικά τώρα που το Ιντσιρλίκ μετακομίζει ;

Όλοι θυμόμαστε τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο , να κάνει πρόταση πρόσφατα , στον υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Κριστίν Γουόρμουθ για δημιουργία ΝΑΤΟϊκής – αμερικανικής βάσης στην Κάρπαθο .

Μήπως την απόρριψε ο υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ ή τελικά αποφασίστηκε να επεκταθεί εκείνη στην Σούδα ;

Περί πυρηνικών καταφυγίων ο λόγος στην συνέχεια .

«Τρυπώσαμε »στο υπερσύγχρονο πυρηνικό καταφύγιο, αρκετά μέτρα κάτω από το ισόγειο δάπεδο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το μοναδικό (ελβετικής τεχνογνωσίας ) σε όλη τη ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ , στο οποίο χωρούν γύρω στα 600 άτομα και μπορούν να ζήσουν εκεί 72 ημέρες ,έχοντας και Wi-Fi.

Σε όλη την Ελλάδα ¨ξεσκονίζονται¨ τα σχέδια για τέτοια καταφύγια . Μήπως η ¨ψαροκώστενα ¨μπήκε στην πυρηνική εποχή , σε έναν αγώνα δρόμου με την Τουρκία που επίσης κατασκευάζει πυρηνικό εργοστάσιο , αεροπλανοφόρο και αποκτά F-35 , ενώ εμείς αναβαθμίζουμε τα F- 16 τα οποία όμως θα έχουν τον ίδιο κινητήρα ;

Μεγάλη ερώτηση !

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε δυστυχώς ότι , αυτοί που μας παρασύρουν σε μια αντιπαλότητα – ανταγωνιστικότητα ( με την Τουρκία εν προκειμένω ) , ¨δεν το κάνουν από αγάπη ¨ και συμπόνια αλλά , από συμφέρον .

Τι σημαίνει αυτό ; Ότι , την κρίσιμη στιγμή θα προστατέψουν μόνο τα συμφέροντά τους και ότι , το να ¨γίνουμε συμφέρον τους ¨ σημαίνει ότι προδίδουμε όσια και ιερά ότι ,χάνουμε εθνική κυριαρχία , ότι αυτό -διαγραφόμαστε .

Καλούμε την Εταιρεία Προστασία Περιβάλλοντος κατά της Πυρηνικής και Βιοχημικής Απειλής να τοποθετηθεί σε όλα αυτά

Υπάρχει πυρηνική απειλή κύριοι ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;

Συνεχίζεται…

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter