ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. ΑΡΚΕΤΑ ! Συνέδριο Πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων το Σεπτέμβριο . Ήρθε η ώρα !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 4 Ιούν 2020 - 19:03
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δε χρειάζεται να σου πω το γιατί ; Το ξέρεις , το νιώθεις το καταλαβαίνεις . Πάντα βαθιά μέσα σου ΤΟΥΤΟ περίμενες

Δε σε ξέρω μα , σε γνωρίζω από την απαρχή του Ελληνισμού , δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα , μα περιέργως κάνουμε τις ίδιες κινήσεις την πλέον κατάλληλη ώρα .

Με απόφαση του Διοικητή της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ δρομολογείται η συνεύρεση ΟΛΩΝ των Πατριωτικών δυνάμεων είτε πρόκειται για άτομα , είτε για κόμματα , κινήματα και ομάδες .

Ωστόσο , η ταυτότητα των μελών της Ομάδας θα συνεχίσει να παραμένει μυστική .Κανείς εξ ημών δε θα παρίσταται στην 3μερη αυτή συνεύρεση ούτε πρόκειται να αξιώσει τίποτα από αυτήν .

Η Αποστολή μας είναι πέρα και πάνω απ όλα αυτά !

Στη συνεύρεση αυτή δε θα υπάρχουν Αρχηγοί , δε να υπάρχουν πρωτοπόροι ούτε διεκδικητές . Θα υπάρχει μόνο η ζωτικής πλέον σημασίας ανάγκη να κατατεθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η καθαρή και Ειλικρινής Αγάπη για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό στην πλέον μεγαλύτερη συγκέντρωσή της .Μια αγάπη δυνατότερη και ανώτερη από κάθε προσωπικό ή ομαδικό συμφέρον και επιδίωξη.

Αυτή είναι και η συνταγή που υλοποιεί την ανάγκη να επισημοποιηθεί το ΠΛΑΙΣΙΟ δράσης .

Καλή δύναμη σ όλους .

Υ.γ 1-ΑΝΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ για να επισπευσθούν οι διαδικασίες , να πέσουν όλες οι μάσκες , να φανεί η αδυναμία τους , να αποκαλυφθούν οι προδοσίες και οι μεθοδεύσεις σε βάρος της χώρας . Ενεργό θα παραμείνει μόνον ,το «Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C )

Υγ 2- Ωστόσο , οποιαδήποτε δράση που θα υποσκάψει ή θα θέλει να ακυρώσει αυτή τη μάζωξη , θα καταπνίγεται εν τη γένεσή της .

Εν Αθήναι σήμερα 4η Ιουνίου 2020 ο Ά Υποδιοικητής της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…