ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. ΕΚΤΑΚΤΟ . Θέλετε 600 νεκρούς μέσα Απριλίου ; Να συλλαμβάνονται όσοι κυκλοφορούν σε Σούπερ Μάρκετ , Τράπεζες κτλ , χωρίς Μάσκα και Γάντια , και όχι μόνο .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 16 Μαρ 2020 - 9:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σας προειδοποιήσαμε .

Δόθηκαν εντολές στο δίκτυο αστυνομικών που στηρίζει τις προσπάθειές μας σ όλη την Ελλάδα για τα παρακάτω , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ της καμπάνιας «Μη μεταφέρετε το θάνατο μέσα στο σπίτι σας »

-Να εφαρμόζουν – κατόπιν συνεννόησης με τις τοπικές εισαγγελικές αρχές και με την απειλή της παράβασης καθήκοντος – αυτεπάγγελτα το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται στην Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών , εν προκειμένου , στη μετάδοση του κορονοϊού μέσα από τις ανωτέρω δραστηριότητες και στη βάση των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί .

Στο πλαίσιο αυτό και δυνάμει της τελολογικής ερμηνείας των εν λόγω απαγορεύσεων , θα προσαγάγετε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω όποιος προσέρχεται σε Σούπερ Μάρκετ , Λαϊκές αγορές , μανάβικα , Τράπεζες , Ταχυδρομεία , ζαχαροπλαστεία , ΜΜΜ κλπ χωρίς να φέρει τη γνωστή μάσκα προστασίας προσώπου και γάντια.

Καλούνται οι οικογένειες να αποστέλλουν μόνο ένα άτομο κάθε φορά προς «διεκπεραίωση» των αναγκών αυτών της οικογενείας , το οποίο θα φέρει τα ανωτέρω προστατευτικά … και για τα λοιπά μέλη της οικογενείας .

Μη μεταφέρετε το θάνατο μέσα στο σπίτι σας !!

-Να εφαρμόζεται με κάθε αυστηρότητα η νομοθεσία περί παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση σε κίνδυνο ατόμων που έχουν ανάγκη όπως των ΑμεΑ , χρονίων πασχόντων , ηλικιωμένων κτλ

-Να επιβάλλεται η απαγόρευση μετακινήσεων σε δημόσιους και άλλους ανοικτούς χώρους που δύναται κατά τις – ανα περίπτωση – συνθήκες να δημιουργήσουν – μετά από λίγο – συνωστισμό ή αθρόα συγκέντρωση ατόμων.

– Ν απαγορεύουν τη συγκέντρωση περισσότερων των 5 ατόμων σε εμβαδόν μικρότερο των 100 τετραγωνικών οπουδήποτε σε δημόσιο ανοικτό χώρο ( εξαιρούνται οι οικογένειες που ήδη διαμένουν στο ίδιο σπίτι )

-ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ . Κρατείστε σε καραντίνα όσες περιοχές είναι ΚΑΘΑΡΕΣ … θα σας ευγνωμονούν αργότερα

Τέλος , κι ο οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να επιβάλει τ ανωτέρω αφού δεν πρόκειται για πταίσματα ,με την προϋπόθεση να ¨δώσει¨ τη σκυτάλη στη δημόσια δύναμη που θα έχει εν τω μεταξύ καλέσει .

Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να αποφύγουμε το μεγαλύτερο εφιάλτη που μας απείλησε ποτέ , ας μην την χάσουμε .

Η Εφαρμογή των μέτρων θα εκκινήσει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.30 και τ αποτελέσματά τους θα φανούν 11-12 Απριλίου 2020 .

Παρακαλούνται οι εισαγγελικές αρχές όπως σταθούν με έκδηλη υπευθυνότητα στο ύψος των περιστάσεων . Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογητική βάση ενδοιασμών

Υγ . Καλή ανάρρωση στο μέλος μας ΠΝ που βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στην Κωνσταντινούπολη όπου τα κρούσματα είναι 2-3.000 και οι νεκροί ξεπερνούν τους 120

Κατόπιν εντολής του διοικητή της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr