ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. : ΕΛΛΗΝΕΣ , ήρθε η ώρα της Βορείου Ηπείρου και της 4ης φάσης του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 27 Δεκ 2019 - 19:29
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το ξέσπασμα της Ελληνικής Ψυχής στον Πόντο , στη Μικρά Ασία , στην Κωνσταντινούπολη , στα ¨Σκόπια¨, στην Ανατολική Θράκη , στην Βόρεια Ήπειρο και όπου υπάρχουν αδούλωτες πατρίδες και θάλασσες θα πνίξει τους Οθωμανούς στην «Γαλάζια Πατρίδα που ονειρεύονται » και θα σβήσει κάθε ανθέλληνα από τη μνήμη της Ιστορίας

Η δικλίδα ασφαλείας του σχεδίου ( που αφορά στα Ελληνοτουρκικά ) έγκειται στο ότι , εάν γίνει πόλεμος Ελλάδας –Τουρκίας , η Ελλάδα θα πέσει στην αγκαλιά της Ρωσίας , εξέλιξη που φοβάται η Αμερική . Από την άλλη , η Ρωσία δεν θα επιτρέψει σύρραξη Ελλάδας – Τουρκίας που θα της κοστίσει να χάσει το χαρτί που έχει αιώνες στα χέρια της και δεν είναι άλλο από τον προστάτη της Ορθοδοξίας .

Μην ανησυχείτε όμως , τις εξελίξεις καθορίζουν αυτοί που έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων , αυτοί που φαντάζουν αδιανόητοι στα μάτια όλων όσων ( πέρα από εξοπλιστικά και μίζες ) θέλουν να παζαρέψουν Ελλάδα .

Η 1η φάση του σχεδίου είχε και έχει κύριο στόχο τη μετατροπή της Ισταμπούλ ξανά σε Κωνσταντινούπολη και την Είσοδο του ¨κρατιδίου¨ της Ευρωπαϊκής Τουρκίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη στην ΕΕ και εν συνεχεία στην Ελλάδα .

Η Τουρκία θα απολέσει Εθνική Κυριαρχία που θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στης επεκτατικές της βλέψεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο . Σ αυτό αντιδράει σήμερα !

Η 2η φάση πέραν της σταδιακής κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών ( βρίσκεται σε εξέλιξη ) , έχει σκοπό να στηθεί μια ολέθρια παγίδα στον Ερντογάν . Έπρεπε η Τουρκία να παρασυρθεί σε μια ολέθρια κίνηση κι αυτή ήταν η γνωστή συμφωνία Τρίπολης – Άγκυρας για οριοθέτηση κοινής ΑΟΖ. Ήταν σχετικά εύκολο αφού παντρέψαμε την απόγνωση του Φαγιέζ αλ Σαράτζ και την απογοήτευση του Ερντογάν που όχι μονό δεν βρήκε τίποτα στην Κυπριακή ΑΟΖ , αλλά καταξοδεύτηκε κιόλα.

Παράλληλα , θα πέσουν πολλές μάσκες όταν έρθει η ώρα να οροθετηθεί η ¨κοινή¨ ΑΟΖ , Μάλτας , Ιταλίας και Ελλάδας .

Η 3η φάση ( εξαιρετικά σημαντική ) υλοποιείται μεταφέροντας πραγματικό πόλεμο στα κατεχόμενα της Κύπρου προκειμένου να απελευθερώσουμε την αδελφή μας . Το Ισραήλ , η Αίγυπτος , η Λιβύη του ΧΑΦΤΑΡ , η Κύπρος , ίσως και η Ελλάδα, «διώχνουν» τους Τούρκους από τα Κατεχόμενα της Κύπρου . Εδώ η Τουρκία έπεσε ήδη ( γι αυτό και το αναφέρουμε ) σ άλλη μια παγίδα που λέγεται «συμμαχία της ημισελήνου »

Η 4η φάση του σχεδίου ««ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» μόλις ξεκινάει !!

Σας καλούμε στο προσυνέδριο με θέμα «Βόρειος Ήπειρος – Ωρα Μηδέν», «Η δημογραφική αποψίλωση, ο εποικισμός και η αρπαγή των ελληνικών περιουσιών ως ζητήματα Εθνικής Ασφάλειας» που διοργανώνει το συμβούλιο του ελληνικού παραρτήματος Βορειοηπειρωτών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Σας καλούμε στις 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 3:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (ΛΑΕΔ) (Ρηγίλλης 1, Αθήνα )

Καλούμε κάθε πατριωτική Ελληνική φωνή και δυναμική , να αναδείξει αυτήν την πρωτοβουλία .
Υ.γ Σύντομα μαζί σας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Coordination Secretary )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…