ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. ΗΠΑ και Ρωσία διαλύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο μια ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας θα την σώσει. Αυτή είναι η αλήθεια .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 16 Ιούλ 2022 - 12:58

Το Αμερικανικό ΝΑΤΟ έστειλε στο Κίεβο το πυραυλικό σύστημα MLRS κατά της Μόσχας ανεβάζοντας επίπεδο και παρατείνοντας τον πόλεμο , την στιγμή που το Ευρώ έγινε πληθωριστικό και σηματοδότησε την αρχή του τέλους για την ΕΕ .

Παράλληλα , ένα κύμα λαϊκών αντιδράσεων σε Ολλανδία , Γαλλία , Γερμανία , Ισπανία , Ιταλία σε λίγο και από Σεπτέμβριο , και στην Ελλάδα , παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα της Ρωσικής επιθετικότητα στην Ουκρανία που πλέον , έχει μετατραπεί σε ένα ¨ χωράφι¨ στο οποίο λύνουν τις υπαρξιακές τους διαφορές οι δύο Κυρίαρχες παγκόσμιες συμμαχίες .

Την ίδια στιγμή η Ρωσία καταγγέλλει συμφέροντα τα οποία δεν αφήνουν την Ουκρανία να πάει σε ειρηνευτική συμφωνία και η ΕΕ ( μέσω Γερμανίας ) δηλώνει ότι δεν θα υποχωρήσουμε ( ως ΕΕ )  στον ενεργειακό και επισιτιστικό  εκβιασμό της Ρωσίας. Να σημειωθεί ότι αυτές οι εξελίξεις θα αναβαθμίσουν τον ρόλο μεσάζοντα της Τουρκίας η οποία , θα επανέλθει δριμύτερη στις διεκδικήσεις της κατά της Ελλάδας

Με δεδομένο ότι , για να ανακτήσει η Ουκρανία ό,τι έχασε από την Ρωσία θα χρειαστεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , οι λαοί της Ευρώπης είναι θεατές μιας πρωτοφανής ανικανότητας των Ηγετών της και παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Εάν η ΕΕ  ( και γενικά οι λαοί της Ευρώπης ) δεν πρωτοστατήσει ( παρακάμπτοντας τον άγονο εγωισμό της ) για την επίτευξη μιας Ειρηνευτική συμφωνίας Ρωσίας – Ουκρανίας ( μέχρι τον Οκτώβριο ) και εάν παράλληλα τα κύματα των λαϊκών αντιδράσεων δεν στοχεύσουν στη λήξη του πολέμου …

ΑΝΤΙΟ Ευρωπαϊκή Ένωση !! Αντίο Ελλάδα!!Ποιοι θα είναι τότε οι κερδισμένοι ;

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Ελλάδα)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr