ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο. Υ. Α. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και να «κρύψει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ,οι στόχοι της επισκέψεως του κ Τσίπρα στην Τουρκία .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 6 Φεβ 2019 - 12:40
Loading...

Αποκαλύπτουμε !!

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν το διάδοχο του Βαρθολομαίου ( αρχή έγινε τον Ιούλιο 2017 με την τότε αντιπαράθεση μεταξύ του Φαναριού και της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής των ΗΠΑ ) , ο Ερντογάν πιστεύει ( αναφορές της εφημερίδας takvim και του αρθρογράφου Martin Banks ) ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει δεσμούς με το δίκτυο Γκιουλέν στην Αμερική , τα αποτελέσματα της Συνόδου του 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη μείωσαν την φήμη του Πατριαρχείου στον Ορθόδοξο κόσμο και δεν

έφτανα αυτά , η Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας έκρινε ότι είναι αδύνατο να υπάρξουν περαιτέρω επαφές με τη Κωνσταντινούπολη.

Οι δυνάμεις που μάχονται την Ορθοδοξία , έχουν εξαπολύσει την τελική τους επίθεση κατά της «κεφαλής » , αυτής . Οι Ιεράρχες μας , είναι άνθρωποι απονήρευτοι και ευκολόπιστοι , «πρόβατα » στον κόσμο των λύκων . Είμαστε και θα είμαστε μαζί τους .

Αυτό το «αδύναμο πεδίο» της Ορθοδοξίας σήμερα , εκεί στην Πόλη , είδαν οι πολιτικοί της Ελλάδας που θέλουν διακαώς το συνταγματικό διαχωρισμό κράτους – Εκκλησίας ( ήτοι την απόλυση 10.000 κληρικών προεκλογικά ) και την περιθωριοποίηση την Εκκλησίας.

Δεδομένο του ότι ( κατά παράδοση ) μόνο απόφοιτος της Σχολής της Χάλκης μπορεί να γίνει Οικουμενικός Πατριάρχης στην Πόλη και του ότι , σε διαφορετική περίπτωση ( εάν τούτο δεν συμβεί ) το Οικουμενικό Πατριαρχείο πρέπει να αλλάξει έδρα , αντιλαμβανόμαστε τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ που δρομολογείται σε βάρος του Οικουμενικού Πατριάρχη σήμερα , με την Παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού , δίπλα στον Τούρκο Πρόεδρο .

Από την άλλη , η πολυδιατυμπανισμένη ( από τα γνωστά φερέφωνα ) επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τουρκία ( στην Αγιά Σοφιά , στην Σχολή της Χάλκης και αλλού ) και με «σανό» της τάχα μου επικίνδυνης διαχείρισης των Ελληνοτουρκικών , σκοπό έχει να αποστρέψει ο λαός ( ενόψει εκλογών ) το βλέμμα του από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και το Ιστορικό ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Μάταια όμως , δεν μπορούμε πλέον να ξεχάσουμε

Υ.γ Η φωτογραφία είναι, κατά την συνάντησή του με τον Άγιο Παίσιο. Είχαν ιδιαίτερο πνευματικό σύνδεσμο όσο ήταν εν ζωή ο Άγιος και επικοινωνούσαν πολύ συχνά.

Με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολ στρατηγικής)

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr




Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter