ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α Ποιο να ψηφίσουμε τελικά , αύριο;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 26 Αυγ 2022 - 20:37

Ξαφνικά , σκάνδαλο υποκλοπών , άλλη οπτική στις υποθέσεις Λιγνάδη και Πισπιρίγκου  και ήττα του γνωστού κατεστημένου  , ορατό το τέλος της παρούσας ¨συγκυβέρνησης ¨, οιονεί παρέμβαση στις μετεκλογικές συμμαχίες κ.α Τι συμβαίνει αλήθεια ; ποιοι εξωθούν τα πράγματα σ αυτήν την κατεύθυνση ; γιατί;

Η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια σας , όσο κι αν δεν τη βλέπετε . Εσείς , όλοι εσείς οι ενεργοί πολίτες που τολμάτε και ΑΥΤΟΙ που ¨ενεργοποιούν τις διαδικασίες ¨ με τη δική σας δύναμη .

Ποτέ άλλοτε  στην Ιστορία η ¨Κοινή Γνώμη ¨ δεν ήταν τόσο διαδραστική με το πολιτικοοικονομικό σύστημα , ποτέ άλλοτε δεν είχε την δυνατότητα να ¨ρίχνει¨ κυβερνήσεις κάτι , που εφεξής πρέπει να πράττει με μεγαλύτερη συχνότητα ήτοι , συντομεύοντας την ζωή κυβερνήσεων που δρουν , συγκεκαλυμμένα ή  απροκάλυπτα , σε βάρος της Ελληνικής πραγματικότητας και υποτιμώντας τη συναισθηματική νοημοσύνη των πολιτών.

Ναι , η απάντηση στο ερώτημα ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ είναι μία . ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ που έχει ΟΡΑΜΑ για το μέλλον μας , για την Ελλάδα της καρδιά μας αλλά , με μία προϋπόθεση που εφεξής συνιστά ΔΕΔΟΜΕΝΗ δυνατότητα , να την ακυρώσουμε ΑΜΕΣΑ εάν..Αυτός ο κανόνας εφεξής θα πρέπει να κυριαρχήσει .

Ποιοι είναι όμως η ¨διαδραστική κοινή γνώμη ¨,  πως λειτουργεί; Μια ιδέα ξεπρόβαλλε δειλά – δειλά πριν 9 χρόνια και ένας σπόρος φυτεύτηκε στα καρδιές χιλιάδων  απλών ανθρώπων . Μια ιδέα που αγκάλιασαν ανιδιοτελώς πολλοί δημοσιογράφοι που είχαν την υψηλή αντίληψη να καταλάβουν το εγχείρημα και να το στηρίξουν .

ΑΥΤΟΙ οι δημοσιογράφοι πλέον , ως εκτελεστικός βραχίονας της διαδραστικής κοινής γνώμης , είναι οι ήρωες της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας , οι προστάτες της κοινωνίας των ανθρώπων. Απειλήθηκαν , τρομοκρατήθηκαν , δέχτηκαν απόπειρες δωροδοκίας και δολοφονίας, υποτιμήθηκαν , συκοφαντήθηκαν ,αλλά , στάθηκαν και στέκονται όρθιοι .

Βρείτε τους , και δώστε τους τη δύναμη σας για άλλη μία φορά ώστε , να απαντήσουμε σωστά στο ερώτημα , ποιο να ψηφίσουμε τελικά . Εμείς , που θέλουμε να λεγόμαστε ¨ο σπόρος ¨ απλά δεν υπάρχουμε και , δεν υπήρξαμε ποτέ

Χριστίνα Καννέλλη https://el-gr.facebook.com/login/?next=https%3A%2F%2Fel-gr.facebook.com%2Fkanelli.starstyle , μέλος της

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr