ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α Προδοσία . Βόρεια του οικοπέδου 6 της Κυπριακής ΑΟΖ το Τουρκικό «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» σε συνεννόηση με τις εταιρείες ΕΝΙ και ΤΟΤAL ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 3 Σεπ 2022 - 19:35

Έτσι εξηγείται γιατί ξαφνικά έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας το Τουρκικό γεωτρύπανο Αμπντούλ Χαμίτ Χαν», γεγονός που ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι , και στην Ελλάδα , γνώριζαν και τελικώς αποδέχτηκαν τον αυθαίρετο σχεδιασμό της Τουρκίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν είναι έντιμο κύριοι να καλλιεργείτε ψευδαισθήσεις σ έναν ολόκληρο λαό , μα το χειρότερο , να του λέτε ψέματα και να του αποκρύπτεται την πραγματικότητα .

Η κινητικότητα πριν μερικές εκτός τουρκικής υφαλοκρηπίδας, του ερευνητικού Μπιλίμ 2 ,που εθεάθη να κάνει έρευνες βόρεια της Κύπρου παραβιάζοντας ανενόχλητο κυπριακή ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα , ήταν η προαναγγελία της καθόδου του Αμπντουλ Χαμίτ Χαν μέσα στο Βόρειο τμήμα του οικοπέδου 6 , Νότια της Κυπριακής ΑΟΖ.

Η εξέλιξη αυτή θα δώσει θάρρος στην Τουρκία να εντείνει τις διπλωματικές κινήσεις της σε βάρος μας στον ΟΗΕ, να οργανωθεί καλύτερα σε στρατιωτικό επίπεδο , να πίεση περισσότερο για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και πολλά άλλα.

Συγχαρητήρια κύριοι , φαίνεται ότι η ιταλική εταιρεία υδρογονανθράκων Eni που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η κοινοπραξία της με τη γαλλική TotalEnergies εντόπισε αποθέματα φυσικού αερίου 70 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων στην περιοχή του κοιτάσματος που ονομάστηκε Cronos και βρίσκεται σε απόσταση 160 χιλιομέτρων από τις ακτές της Κύπρου και σε βάθος 2.287 μέτρων , ¨αγαπάει ¨ περισσότερο την Τουρκία και το θράσος της .

Μήπως αυτό να μας γίνει μάθημα στην γεωπολιτική ;

Φαίνεται ότι οι φόβοι μας , πως σύντομα θα μείνουμε μόνοι μας με μία αλλοπρόσαλλη Τουρκία , επαληθεύονται πολύ πιο γρήγορα.

Ποια θα είναι η αντίδρασή σας , πέραν από το να το συνεχίζεται να το κρύβετε ;

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤHΓΙΚΗΣ , (E)LLAS

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr