ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. Προς «κυβέρνηση» των ασεβών . Σας προειδοποιήσαμε . Ιδού το σχέδιο υπέρ του δικού μας Θεού.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 12 Απρ 2020 - 17:17
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το ποιοι είμαστε , καμία απολύτως σημασία έχει αφού , ό,τι σας υποσχόμαστε , απλά γίνεται !

Έχουν ήδη δρομολογηθεί τα ευτράπελα που φοβάστε πως θα συμβούν ΑΥΤΟ το Πάσχα … κύριοι . Όσον και να το κρύψετε , θα δείτε τις συνέπειες της ασέβειά σας με τόσο φόβο , που θα ξεχάσετε τον κορονοϊό και τούτο , όσο κι αν αυξήσετε τα κρούσματα ενόψει της Ανάστασης .

Το σχέδιο που προαναγγείλαμε ήδη υλοποιείται … για όποιον δεν το κατάλαβε .

Τώρα , ο σκοπός με την παρούσα ΑΡΧΙΚΗ φάση του (που δίδεται προς δημοσίευση ) είναι να αποτραπεί αυτό που κατά βάθος θα θέλετε . Πιο θα είναι ;

Να ρίξετε το φταίξιμο στους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς για την ό,ποια διασπορά του ιού καταγραφεί .Η αγάπη τους για τον Εσταυρωμένο και Αναστάντα Χριστό , η Πίστη τους , η δύναμη της ψυχής τους , είναι πολλαπλάσια ισχυρότερα από το φόβο του νέου κορονοϊού.

Αυτό δεν το υπολογίσατε. Εκτός από έναν … Σωτήρη τον λένε .

Πως θα επιτευχθεί ο σκοπός του ; Απλά , είναι τόσο απλό και εφαρμόσιμο , που εάν δεν το ακολουθήσετε , θα φανούν από παντού οι προθέσεις σας και τα , σε βάρος της Εκκλησίας , σχέδιά σας . Οι συνέπειες που θα έχετε… ανυπολόγιστες !

Όσο δε αφορά τους Ιερείς μας , που θα χάσουν την πίστη τους για την οποία πρεσβεύουν ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους , δεν θα μπορούν να σταθούν πλέον σε κανέναν άμβωνα .

Κωδικός προ -σχεδίου ( Ν.Α.Ο.Σ )

Α΄ μέρος ,γενικές Ρυθμίσεις !

-Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας σ όλη την επικράτεια από 20.00 έως την 08.00 πρωινή της επομένης , στις 16 , 17 , και 18 Απριλίου .Εξαίρεση το παρακάτω .

-Πλήρη αναστολή των μέτρων ¨κοινωνικής αποστασιοποίησης ¨ ( εκτός αυτών που αφορούν , την απόσταση , την καθαριότητα χεριών , τη μη επαφή με σημείο του προσώπου ( εξασκηθείτε ) ,και τη σωστή χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών , όπου απαιτείτε ) Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΟΧΈΣ ( χωριά , Κωμοπόλεις έως 3.000 κατοίκων και Νησιά ) που έως σήμερα έχουν καταγραφεί μηδενικά κρούσματα , είτε έχουμε ελάχιστα κρούσματα ( 1-3 ). Εξαιρείται σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης και οι Δήμοι Χαλκιδέων και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας .

-Μέσα στις περιοχές αυτές και με δεδομένη τη μη μετάβαση ( σ αυτές ) ατόμων από άλλες περιοχές – θα ισχύει για τις όμορες αυτών η καθολική απαγόρευση κυκλοφορία ως ανωτέρω – οι Εκκλησίες να είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ τη Μεγάλη Πέμπτη , τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ και από την 20.00 έως την 02.00 της επομένης , τηρουμένων των μέτρων που παρατίθενται παρακάτω.

-Το αυτό ¨ελεύθερο ¨ να ισχύει σ όλα τα στρατόπεδα και μονάδες ΕΔ , στις οποίες δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένο κρούσμα εδώ και 1,5 μήνες και σ όλα τα μοναστήρια που βρίσκονται στις περιοχές που έχουν το ¨ελευθέρας¨ και θα είναι ανοικτά .

-Τροποποίηση από την 08.00 ώρα της Μεγάλη Πέμπτη έως την 08.00 πρωινή της Κυριακής του Πάσχα των λόγων εξόδου ( λόγω κορονοϊού ) , για τους κατοίκους που συνορεύουν με τις περιοχές που θα έχουν το ¨ελευθέρας ¨ ως ανωτέρω και συγκεκριμένα . Μέγιστος χρόνος εξόδου για τις περιπτώσεις 4,5 τα 40 λεπτά και για την περίπτωση 6 τα 20 λεπτά .

Β΄ μέρος , μέτρα κατά τις Ιερές ακολουθίες και κατά τον Εκκλησιασμό .

Η συμμετοχή του κόσμου στα μυστήρια της εκκλησίας στην αναφερόμενη περίοδο και πάντα στα πλαίσια των γενικών ρυθμίσεων που προαναφέρθηκαν , δύναται να γίνουν ως εξής :

-Εποχούμενη λιτάνευση του επιταφίου ή λιτανεία από ολιγομελές σχήμα και με την συνοδεία στρατιωτικού αγήματος σε περιοχές και σημεία που θα αποφασίσει η κάθε , κατά τόπου Εκκλησία .

-Εποχουμένη λιτανεία ( με κατάλληλο όχημα ) του Αγίου Φωτός από Ιερέα του κοντινότερου Ναού , με δυνατότητα μεταλαμπάδευσης σε ένα άτομο ανά τομέα .

-Τήρηση των ¨ κανόνων απόστασης και εμβαδού ¨ που ισχύει σε Σούπερ Μάρκετ , Τράπεζες , Λαϊκές κτλ , εντός των Ιερών Ναών . Το αυτό και στους προαύλιου χώρους. Η τήρηση των μέτρων αυτών να ανατεθεί και σε κατάλληλο νεωκόρο που θα ¨διοριστεί¨ με σχετικά πράξη.

-Χρήση εξωτερικών μεγάφωνων για όποιους θέλουν να παρακολουθήσουν τα μυστήρια , απ΄εξω από τον ιερό ναό και μέσα από τ αυτοκίνητά τους. Απαιτείτε προσυνεννόηση με την υπηρεσία τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας κα την Δημοτική Αστυνομία .

-Κατά τη λήψη της θείας κοινωνίας η μεταλάβωση να δίδετε από τρεις ή περισσότερους Ιερείς ( εντός και εκτός ναού ) . Ο αριθμός ανάλογος με των συνήθη αριθμό των ατόμων προς μετάληψη . Κάθε Ιερέας εξ αυτών , να είναι εφοδιασμένος με 6 κουταλάκια μετάληψης , ένα για κάθε άτομο που προσέρχεστε .Όταν ¨εξαντληθεί¨ ο αριθμός των κουταλακιών μετάληψης του 1ου Ιερέα που ¨τρέχει¨ το μυστήριο ,τα κουταλάκια μπορούν να μπουν σε βραστήρα έως ότου έρθει ξανά η σειρά τους κ.ο.κ

-Με κολωνάκια οριοθέτησης που θα τοποθετηθούν 20 εκατοστά από τον επιτάφιο , των Εσταυρωμένο και τις εικόνες , να επιτρέπεται το προσκύνημα , έως ένα σημείο .

-Όποιος Ναός δεν μπορεί να τηρήσει έστω και ένα απ τα ανωτέρω , να παραμένει κλειστός με ευθύνη του τοπικού Μητροπολίτη .

Ακολουθεί η δημοσίευση μιας εναλλακτικής του ανωτέρου σχεδίου που συνιστά και το κύριο σχέδιο που έχουμε προαναγγείλει .

Κοινοποιείται ¨με απόδειξη¨

1.Εκκλησία της Ελλάδος

2. Υπουργείο Υγείας

3.Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας εσωτερικής ασφάλειας )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr