ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. Ράβδοι χρυσού από Άγκυρα στην Σερβία και στρατιωτικό υλικό από εκεί , για τον Τουρκικό στρατό στην Β. Συρία η αποστολή του μοιραίου Antonov -12

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 18 Ιούλ 2022 - 8:15

Δεν θα σας πουν ποτέ ότι η Τουρκία  βιάζεται να κλείσει όλα τα μέτωπα ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Πέντε βαριά ξύλινα κουτιά φορτώθηκαν προσεκτικά στο μοιραίο αεροσκάφος πριν αναχωρήσει από ‘Άγκυρα για Σερβία . Η Άγκυρα πληρώνει με ράβδους χρυσού και στην Σερβία για να εξοπλίζει τον Τουρκικό Στρατό στην Β . Συρία και παράλληλα , ¨χαράσσει  κρυφή διαδρομή¨ για το Ρωσικό Χρυσό  που τελεί σε εμπάργκο από την G7 .

Πως δικαιολογείται , Ουκρανικό αεροσκάφος  που αναχώρησε την ίδια ημέρα από την Τουρκία με ενδιάμεσο σταθμό την Σερβία , με  Ουκρανικό πλήρωμα σε αποστολή εκτός Ουκρανίας  -ενώ  αυτή βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση  -να πέφτει σε  Ελληνικό έδαφος  ενώ κατευθυνόταν προς Ιορδανία ; Αυτή η υπόθεση , είναι ικανή ν αλλάξει τα δεδομένα του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας , εάν κάποιοι δημοσιογράφοι , ¨βρουν πάλι μέσα τους την σπίθα του ερευνητή ¨ και σταματήσουν να είναι υπάλληλοι … εκεί που βρίσκονται .

Εμείς απλά , δίνουμε αυτές τις διασταυρωμένες πληροφοριών … προς το παρόν .

Γιατί λέτε δε φωτίζεται η προηγούμενη διαδρομή του μοιραίου αεροσκάφους την ίδια ημέρα από  την Άγκυρα στη Νις της Σερβίας , ως προς το τι μετέφερε ;  Μήπως για να αποκρύψουν ότι ο Ελληνικός εναέριος  χώρος είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε »; ή για να μην θυμηθούμε την υπόθεση Ριχάρδος και τη δήλωσή του «Μετέφερα χρυσό στην Τουρκία, έχω όλα τα παραστατικά»; Από αρχές Ιουλίου παρακολουθούμε τις ¨βόλτες¨ του συγκεκριμένου αεροπλάνου ( κι άλλων δύο ) για τον εξής λόγο.

 Η Μόσχα «συλλέγει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια» από την εξαγωγή ρωσικού χρυσού και έτσι στην πρόσφατα σύνοδο της G7 αποφασίστηκε η επιβολή εμπάργκο στον ρωσικό χρυσό, για να πλήξουν τους Ρώσους ολιγάρχες και την πολεμική μηχανή του Πούτιν.

Αυτό όμως , ενεργοποίησε ¨υπόγειες διαδρομές¨ μέσω Τουρκίας ( που εξαρτάται οικονομικά από την Ρωσία )  , Σερβίας ( θυμηθείτε αρχές Μαρτίου το σπάσιμο του εμπάργκο στη Ρωσία από την Air Serbia κι ότι εν καιρό πολέμου ενίσχυσε τις σχέσεις της με Μόσχα) , Ουγγαρίας ( που είπε ΟΧΙ στο εμπάργκο του Ρωσικού Πετρελαίου ) και άλλων. Τι ποιο ασφαλές ¨τη δουλειά αυτή ¨ να την κάνει Ουκρανικό αεροπλάνο με ουκρανικό πλήρωμα χρησιμοποιώντας τον εναέριο χώρο της Ελλάδας ;

Παράλληλα , στις 26 Μαΐου ο πρόεδρος  Ερντογάν ανακοινώσε ότι η Τουρκία θα διεξάγει μια νέα επιχείρηση στη Βόρεια Σύρια, αφού τούτο επικυρώθηκε από το τουρκικό συμβούλιο εθνικής ασφάλειας, για να “καθαρίσει τα νότια σύνορα της από την απειλή της τρομοκρατίας”. Πυρά του τουρκικού πυροβολικού στην περιοχή άρχισαν να καταγράφονται από τις αρχές Ιουνίου και οι ανάγκες για όλμους των 82 χιλιοστών είναι μεγάλη .

Συσχετίστε τα με την διαδρομή του μοιραίου αεροσκάφους  εκείνη την ημέρα ( 16/7ου ) και θα δείτε να ξεδιπλώνεται μπροστά σας , μια άλλη πραγματικότητα από αυτήν που σας λένε ότι υφίσταται

Συνεχίζεται …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Hellas)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr