ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. Τι δεν καταλαβαίνετε ωρέ Έλληνες ; Η Κυβέρνηση της «κοινής γνώμης» οδηγεί τις εξελίξεις . Είχαμε προειδοποιήσει !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 3 Μαρ 2020 - 17:27
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η πολιτική που άνοιξε τις κερκόπορτες στο Αιγαίο , η Πολιτική που πρόδωσε τη Μακεδονία , τη Β Ήπειρο , την Κύπρο , που δεν ανακηρύσσει ΑΟΖ , που πλήγωσε την ψυχή του Ελληνισμού και τόσα άλλα , «παραπατάει» .

Οι ξενοκίνητες και υπόδουλες Κυβερνήσεις της Ελλάδας σύρθηκαν αναγκαστικά από τις εξελίξεις που δρομολόγησαν οι «ΦΥΛΑΚΕΣ», ενεργοποιώντας – εν αγνοία τους και αναγκαστικά -τον κρατικό μηχανισμό που έχουν υπό έλεγχο . Έναν περήφανο Ελληνόψυχο μηχανισμό όμως που προτάσσοντας την ψυχική του δύναμη και την Ελληνική του συνείδηση κάνει αυτό που πρέπει προς έκπληξή τους .

Δεν μπορούν να πιστέψουν τι τους συμβαίνει . Φαίνονται σαστισμένοι.

Οι κατοχικές δυνάμεις χάνουν το παιχνίδι και οι υποτακτικοί τους σκουπίζουν τον ιδρώτα απ το κούτελό τους . Με μηχανικές αντιδράσεις μπαίνουν μπροστά για να οικειοποιηθούν την πρωτοβουλία και για να μην χάσουν τον έλεγχο του Κοπαδιού . Δεν ξέρουν όμως πλέον ότι τα πρόβατα έγιναν Λύκοι.

Η Κυβέρνηση της «κοινής γνώμης» ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ , έχετε πλέον οργάνωση , έχετε συντονισμό ,έχετε μια ακαταμάχητη δύναμη , έχετε σχέδιο και σκοπό έχετε ΟΡΑΜΑ , έχετε μέλλον .

Το σχέδιο «Ιώνη 2 » για το προσφυγομεταναστευτικό και το ΜΕΓΑ σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη . Αυτών την υλοποίηση βλέπατε χθες , βλέπετε σήμερα και θα δείτε αύριο

Τα σχέδια αυτά είναι δικά σας βγαίνουν από την ψυχή σας και υπακούουν στα αιώνια κελεύσματα του Ελληνισμού .

Είναι η εντολή σας προς ΕΜΑΣ :

Εμείς , απλά τα υλοποιούμε . Αναζητήστε τα διαδίκτυο για να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει και τι θα γίνει

Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του γι αυτά και δεν την παίρνει πίσω

Με βαθιά εκτίμηση σε καθέναν από εσάς!!

Είς το επανιδείν

Αθήνα 3/3/2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…