ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α Τους έχετε εμπιστοσύνη ότι προάγουν τα Εθνικά μας συμφέροντα ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 28 Αυγ 2022 - 19:18

Ο Ένας έχει εκχωρήσει τη βούληση της χώρας σε ξένα συμφέροντα και δεν μπορεί να στηριχθεί ούτε στους στενότερούς του συνεργάτες ,ούτε στην αλήθεια της πραγματικότητας

Ο Άλλος μετά από 3000 χρόνια , ήταν αυτός που ¨πούλησε¨ την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ , την ψυχή της Ελλάδας ,μέσα σ ένα κλίμα αυθυποβολής ότι πράττει υπέρ του Εθνικού συμφέροντος .

Ο Τρίτος , πριν καλά – καλά γίνει βουλευτής ελληνικού κοινοβουλίου , γίνεται στόχος των μυστικών υπηρεσιών με υπογραφή Εισαγγελέα .

Δεν είναι όμως μόνο αυτά . Το μεγαλύτερο επίτευγμά τους είναι ότι , ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ . Έχουν διαμορφώσει έτσι τις επιλογές των ψηφοφόρων αυτής της χώρας , έχουν ψυχολογήσει τόσο βαθιά την κοινή γνώμη που η οπτική της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών , δεν μπορεί να δει πέρα και έξω από το σύνολο των επιλογών που ΑΥΤΟΙ τους έχουν δώσει .

Το ΕΑΝ κι ΑΥΤΟΙ είναι εγκλωβισμένοι ή ζουν σε μία αυθυποβολή εθνικής προσφοράς , το αφήνουμε στην κρίση σας .

Στην φάση αυτή όμως , Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , το ένστικτο επιβίωσης της φυλής μας υποδεικνύει να στηριχτούμε στο δικό μας ένστικτο . Το ξέρουμε πλέον ότι έτσι πρέπει να συμβεί , το νιώθουμε γύρω μας , το έχουμε διαπιστώσει δεκάδες φορές .

Να αντιπαραθέσουμε επιτέλους ένα τεράστιο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ζητώντας από όλους όσους πρεσβεύουν καθαρό πατριωτισμό να σταθούν στην απέναντι όχθη ώστε , μόνο και μόνο με την μάζωξη τους αυτή , να λειτουργήσουν ως εθνική δικλείδα ασφαλείας .

Τι πρέπει να κάνουμε ;

Να πιστέψουμε σ αυτήν την αναγκαιότητα κι όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης και των εκλογών , να μην παρασυρθούμε εν τω μεταξύ από τις γνωστές σειρήνες αλλά , να παραμείνουμε σταθεροί στην άποψη μας .

Να αποδείξουμε ότι , θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία κι ότι , όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του ελληνικού Έθνους

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( ELLAS )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr