ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο.Υ.Α. EKTAKTO : ¨Καταργήθηκε¨ η δική μας και αναβαθμίστηκε η ¨Τουρκική Συμφωνία των Πρεσπών¨

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 22 Ιούλ 2022 - 21:06

Όχι μόνο χάνουμε ό,τι νομίζαμε πως εξασφαλίζαμε με την Συμφωνία αυτή αλλά πλέον , στρέφεται εναντίων μας αποτελώντας παράλληλα , όπλο στα χέρια της Τουρκίας .

Τον Αύγουστο του 2021 οι υπουργοί ‘Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας ( πρώην ΣΚΟΠΙΑ ) Ράντμιλα Σεκερίνσκα και της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ υπέγραψαν  στην Κωνσταντινούπολη πενταετή συμφωνία Στρατιωτικής-Οικονομικής Συνεργασίας, η οποία όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου ‘Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας θα βελτιώσει τις δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Πρόσφατα , εγκαινιάστηκαν νέα Κέντρα Πολιτιστικής Πληροφόρησης Μακεδονίας στην Κωνσταντινούπολη και Τουρκίας στην Μακεδονία ( χωρίς το Βόρεια )  . Επίσης,  με χρήματα και της Τουρκικής Κυβέρνησης ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση  στο σπίτι των γονέων του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που βρίσκεται στο χωριό Κότζατζικ κοντά στο Ντέπαρ.[

“Η Βόρεια Μακεδονία και η Τουρκία δεν είναι μόνον στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό μεταξύ τους και συνεργάζονται στενά επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους” είχε δηλώσει η Ράντμιλα Σεκερίνσκα κατά την σύναψη της ¨ Τουρκικής συμφωνίας των Πρεσπών ¨ Να σημειωθεί ότι , οι σχέσεις Τουρκίας-Βόρειας Μακεδονίας μετρούν πολλά χρόνια. Οι δύο χώρες έχουν συνάψει σειρά διμερών συμφωνιών σχετικά με τη διπλωματία, την οικονομία, το εμπόριο, τον πολιτισμό, την άμυνα και την ασφάλεια.

Έχετε κανένα σχόλιο κύριοι του Ελληνικού ΥΠΕΞ ;

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr