ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Edward Dowd (πρώην της Blackrock) βλέπει ακόμη και Γ’ Παγκόσμιο για την επικοινωνιακή συγκάλυψη της “Γενοκτονίας” των Εμβολίων COVID

ΔΙΕΘΝΗ. - 23 Φεβ 2023 - 19:05

-Και υποψιάζομαι (είμαι κυνικός τύπος) ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος λύνει πολλά ζητήματα: λύνει την κρίση δημόσιου χρέους και λύνει τη γενοκτονία με τα εμβόλια που έχει συμβεί

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023. Ο Edward Dowd στη προηγούμενη (κινηματογραφική) ζωή του ήταν διαχειριστής χαρτοφυλακίου της Blackrock. Δηλαδή μίας από τις 3 εταιρίες που τους “ανήκει ο κόσμος”. Οι άλλες δύο είναι η Vanguard και η State Street. Eάν στις 3 εταιρίες προσθέστε τη FED (την Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα) και τη BIS, τη Τράπεζα Διεθνών Διαπραγματεύσεων, έχετε σχεδόν ολόκληρο το “ιδιοκτησιακό” καθεστώς του δυτικού κόσμου κυρίως των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Βy The Wrong Man

Για πάνω από ένα χρόνο τώρα o Edward Dowd παρακολουθεί αυτό που ο ίδιος αποκαλεί “Γενοκτονία των Εμβολίων COVID” αναφερόμενος στις θανάσιμες παρενέργειές τους. Επαναλαμβάνουμε ότι ο Edward Dowd είναι βγαλμένος από τη καρδιά των αγορών. Ο Εd είναι απαισιόδοξος για το μέλλον. Σε τέτοιο σημείο που πιστεύει ότι κάποιοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη και Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο ή κα Πυρηνικό ώστε να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης καθώς η Γενοκτονία των εμβολίων θα αποκτά όλο και πιο εφιαλτικές διαστάσεις. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον Edward και συνεχίζουμε με εξίσουν ενδιαφέροντα νέα από το συγκεκριμένο μέτωπο της planδημίας.

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος λύνει πολλά ζητήματα», εκτιμά ο πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου της Blackrock Edward Dowd.

«Γιατί η κυβέρνησή μας βρίσκεται παράφορα σε κατάσταση Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου;» αναρωτιέται ο Dowd.

«Και υποψιάζομαι – είμαι κυνικός τύπος – ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος λύνει πολλά ζητήματα: λύνει την κρίση δημόσιου χρέους και λύνει τη γενοκτονία με τα εμβόλια που έχει συμβεί – σβήνει ένα σωρό πράγματα από τον χάρτη – και κατευθύνει την προσοχή όλων σε έναν παγκόσμιο πόλεμο».

Ο Edward είπε ότι ελπίζει να κάνει λάθος, αλλά αυτό το σενάριο είναι «σίγουρα στο παιχνίδι. Και οι κεφαλαιαγορές μπορεί να αρχίσουν να το μυρίζουν αυτό». Αναλύει. «Το δολάριο ΗΠΑ σε μια κατάσταση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου θα ανέβαινε αρκετά. Και το δολάριο, το DXY, το καλάθι των νομισμάτων, έπεσε στα πατώματα πριν από περίπου δύο εβδομάδες και αρχίζει να ανεβαίνει».
Αλλά ο Edward Dowd δεν είναι τόσο αισιόδοξος για το μέλλον του χρηματιστηρίου. «Το χρηματιστήριο είναι στην κόψη του ξυραφιού αυτή τη στιγμή. Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλά αν έπρεπε να μαντέψω, το χρηματιστήριο θα καταρρεύσει τις επόμενες εβδομάδες».

Παρά την αβεβαιότητα, οι αγορές είχαν πραγματικά καλή απόδοση σε περιόδους πολέμου στο παρελθόν. «Οι πόλεμοι μεγεθύνουν τις κρατικές δαπάνες, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένα έσοδα και κέρδη για εκείνες τις εταιρείες στις οποίες ανατίθενται κρατικές συμβάσεις», έγραψε ο Anu Gaggar, CFA, FRM, το 2017.

Από τον Edward Dowd και τον Anu Gaggar περνάμε στο Αϊντάχο των ΗΠΑ. Δείτε τι συμβαίνει εδώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dailymail>

Τα εμβόλια MRNA -συμπεριλαμβανομένων εκείνων κατά της Covid-19- θα μπορούσαν να καταστούν παράνομα στο Αϊντάχο των ΗΠΑ βάσει ενός νέου νομοσχεδίου που προωθείται από δύο γυναίκες νομοθέτες του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Από την Cassidy Morrison/Dailymail.Com

Το σχέδιο νόμου, από την πολιτειακό γερουσιαστή Tammy Nichols και την πολιτειακή βουλευτή Judy Boyle, επιβάλει κατηγορίες πλημμελητικού χαρακτήρα σε οποιονδήποτε κάνει εμβόλιο σε ανθρώπους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία mRNA. Μάλιστα, ένας καλοπροαίρετος γιατρός μπορεί να αντιμετωπίσει έως και έξι μήνες φυλάκιση ή/και πρόστιμο 1.000 $.

Ένα από τα κύρια επιχειρήματα κατά των εμβολίων που τέθηκαν από τους Ρεπουμπλικάνους του Αϊντάχο είναι ότι αναπτύχθηκαν σε τόσο επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα που θα μπορούσαν να έχουν παρακάμψει τα πρότυπα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, θέματα που τίθονται συχνά από τους αντιεμβολιαστές.

Επισήμως, τα εμβόλια mRNA ενέχουν έναν κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών όπως η φλεγμονή της καρδιάς που έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη χρήση τους σε νεαρά άτομα που διατρέχουν σχετικά χαμηλό κίνδυνο μόλυνσης από Covid-19. Και επίσης, στους εμβολιασμούς έχει πιστωθεί ότι απέτρεψαν περισσότερους από τρία εκατομμύρια θανάτους στις ΗΠΑ.

Το νομοσχέδιο του Αϊντάχο βρίσκεται επί του παρόντος στην Επιτροπή Υγείας και Πρόνοιας της Πολιτειακής Βουλής, η οποία θα πραγματοποιήσει ακρόαση πριν το προωθήσει για πλήρη ψηφοφορία. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να καθυστερήσει, καθώς δεν έχει ακόμα οριστεί κάποια ακρόαση που να αφορά το νομοσχέδιο.

Παρ’ όλα αυτά, αν τελικά περάσει, δεν θα ποινικοποιήσει μόνο τη χρήση των εμβολίων mRNA κατά της Covid, αλλά θα θέσει επίσης περιορισμούς στα πειραματικά εμβόλια για άλλες σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος που βρίσκονται ακόμη σε δοκιμή και παρουσιάζουν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα.

Το ίδιο το νομοσχέδιο αναφέρει: «Ανεξάρτητα με οποιαδήποτε άλλη διάταξη νόμου, ένα άτομο δεν μπορεί να παρέχει ή να χορηγεί εμβόλιο που έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αγγελιαφόρου ριβονουκλεϊκού οξέος για χρήση σε ένα άτομο ή οποιοδήποτε άλλο θηλαστικό σε αυτή την πολιτεία».

Ωστόσο, εκτός από κάποιους επικριτές των λήψεων mRNA που αναφέρουν ακόμα και θεωρίες ότι μπορούν να αλλάξουν τη σύνθεση του DNA, Ρεπουμπλικάνοι που υποστηρίζουν τους εμβολιασμούς, όπως ο Sen Nichols έχουν εκφράσει επίσης ανησυχίες ότι η ταχύτητα με την οποία αναπτύχθηκαν πιθανότατα σημαίνει ότι οι επιστήμονες θυσίασαν ορισμένα μέτρα ασφαλείας.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία αφορά το τύλιγμα του αγγελιαφόρου RNA σε μια φυσαλίδα λίπους που στη συνέχεια εγχέεται στο σώμα. Έπειτα, το mRNA καθοδηγεί τα κύτταρα να αναπαράγουν την πρωτεΐνη ακίδας που είναι μέρος του κορωνοϊού, βοηθώντας το σώμα να αναγνωρίσει και να καταπολεμήσει τον ιό εάν επρόκειτο να εισβάλει.

Ωστόσο, ο Sen Nichols υποστηρίζει ότι ο αμερικανικός FDA έσπευσε να εγκρίνει τις λήψεις χωρίς να κατανοήσει πλήρως τις ανησυχίες για την υγεία που σχετίζονται με αυτές, όπως ο κίνδυνος ανάπτυξης φλεγμονής στον καρδιακό μυ ή μυοκαρδίτιδα. «Βλέπουμε όλο και περισσότερες ανησυχίες να αυξάνονται λόγω του εμβολίου mRNA. Έχουμε ζητήματα όπως ότι όλο αυτό έγινε γρήγορα, ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη, ότι δεν υπάρχει πρόσβαση σε δεδομένα, ότι δεν έχει γίνει ανάλυση κινδύνου-οφέλους και δεν υπάρχει συναίνεση έπειτα από ολοκληρωμένη ενημέρωση» ανέφερε.

Η γερμανική Die Welt με πρόσφατο άρθρο της υποστήριξε ότι «Η Pfizer απέκρυψε θανάτους και παρενέργειες κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών του εμβολίου κατά της Covid-19»!

Η έγκριτη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», δημοσιεύει άρθρο-κόλαφο κατά της Pfizer με το οποίο καταδεικνύει ότι οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της Covid-19 της εταιρείας βασίστηκαν σε εσφαλμένη τεκμηρίωση και πολλές φορές απεκρύβησαν δυσάρεστες παρενέργειες ακόμα και θάνατοι σε ανθρώπους που συμμετείχαν στις δοκιμές!

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο:

Η έγκριση εμβολίου mRNA της Biontech/Pfizer μπορεί να βασίστηκε σε εσφαλμένη τεκμηρίωση. Υπάρχουν αυξανόμενες αμφιβολίες σχετικά με τα δεδομένα από την βασική μελέτη φάσης 3. Η Pfizer αποφεύγει τους ισχυρισμούς και αρνείται να επανεξετάσει.

Ακόμη πιο αποκαλυπτικό είναι το άρθρο του Spectator Australia. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας πληροφορεί ότι τα εμβόλια της Pfizer δοκιμάσθηκαν σε μόλις 170 ασθενείς για αρκετούς από τους οποίους δεν θα μάθουμε νέα γιατί είτε τα βρόντηξαν εν μέσω των κλινικών δοκιμών είτε μετοίκησαν στην αιωνιότητα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα>

Από την Jeyanthi Kunadhasan/Spectator Australia

Aπόδοση> Γιάννης Βαγγελάτος/Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν έχει γίνει πολλή συζήτηση για αυτούς τους ασθενείς. Από πού προέρχονται; Θα μπορούσαμε να είχαμε ένα κατά προσέγγιση χρονοδιάγραμμα ως προς το πότε θα έπρεπε να είχαν συγκεντρωθεί όλοι αυτοί οι ασθενείς;

Το τελικό στάδιο της δοκιμής Pfizer-BioNTech(1) ήταν η μόλυνση από Covid τουλάχιστον 7 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μετρήθηκε υπολογίζοντας τον κίνδυνο ασθένειας μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων και προσδιορίζοντας το ποσοστό μείωσης του κινδύνου ασθένειας μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων σε σχέση με τα μη εμβολιασμένα άτομα.(2)

Οι 170 ασθενείς βρέθηκαν, θαμμένοι βαθιά ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες και η ύπαρξη των οποίων διατέθηκε μόνο κατόπιν δικαστικής απόφασης.

Σε μία ανάλυση (3) που δημοσιεύτηκε στο dailyclout.io, οι συνεργάτες μου και εγώ εξετάσαμε τις λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο βρέθηκαν αυτοί οι ασθενείς. Επίσης, διασταυρώσαμε τη λίστα μας με δημογραφικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο κοινό, τα οποία ταίριαξαν απόλυτα. Ως εκ τούτου, είμαστε βέβαιοι ότι η λίστα μας με τους 170 ασθενείς, που είναι δημόσια διαθέσιμη στο άρθρο μας σε μορφή εγγράφου excel, είναι στην πραγματικότητα οι 170 που αποτέλεσαν τη βάση των ισχυρισμών περί «αποτελεσματικότητας» και «ασφάλειας» του εμβολίου.

Σύμφωνα με το επιστημονικό πρωτόκολλο της δοκιμής, μια σημαντική απόκλιση πρωτοκόλλου αποτελεσματικότητας στον αξιολογήσιμο πληθυσμό θα απέκλειε έναν συμμετέχοντα από την τελική ανάλυση μετά τη δοκιμή. Αυτό είναι λογικό, εάν πρόκειται να δηλώσε κάποιος ότι ένα φάρμακο είναι αποτελεσματικό. Θα ήθελε να το κάνει με βάση έναν πληθυσμό που θα είχε περάσει σωστά το πρωτόκολλο δοκιμής και δεν θα πληρούσε κανένα από τα κριτήρια αποκλεισμού που θα είχαν οριστεί εκ των προτέρων στο πρωτόκολλό.

Τι βρήκαμε στους 170 ασθενείς;

Ένας από τους 170 δεν έλαβε τη σωστή δόση του υπό έρευνα προϊόντος, ένας άλλος έλαβε ένα προϊόν αίματος εντός 60 ημερών που αποτελεί σημαντική απόκλιση από το πρωτόκολλο. Άλλοι δύο αποσύρθηκαν από τη δοκιμή πριν από την ημερομηνία έκδοσης της EUA (Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης), αλλά εξακολουθούσαν να περιλαμβάνονται στους 170 (ένας από αυτούς διαφώνησε με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ιατρικά στη δοκιμή).

Σημειώσαμε επίσης πώς το μεσοδιάστημα δοσολογίας (που δηλώθηκε στο πρωτόκολλο ότι ήταν 21 ημέρες, με επιτρεπόμενο όριο 19-23 ημερών μεταξύ της δόσης 1 και 2) διευρύνθηκε περιέργως σε 19-42 ημέρες.

Δείχνουμε στην εργασία μας(4), πώς τουλάχιστον 1.410 ασθενείς που διαφορετικά θα θεωρούνταν ως «αποκλίσεις πρωτοκόλλου» λόγω αποτυχίας χορήγησης του φαρμάκου εντός του μεσοδιαστήματος δοσολογίας των 19 έως 23 ημερών θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε μια τελική ανάλυση εάν διευρυνόταν σε 19-42 ημέρες. Το πιο σημαντικό, αυτό περιελάμβανε 5 από τους 170 ασθενείς.

Το σχέδιο στατιστικής ανάλυσης επιτρέπει τροποποιήσεις στο πρωτόκολλο(5) όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο. Αλλά δηλώνει παράλληλα ότι σημαντικές τροποποιήσεις θα πρέπει να αντικατοπτρίζονται εμφανέστατα σε μια τροποποίηση πρωτοκόλλου. Ποτέ δεν υπήρξε επίσημη τροποποίηση πρωτοκόλλου, και στις 14 εκδόσεις του, που να επισημοποιεί ένα διάστημα δοσολογίας 19-42 ημερών. Στην πραγματικότητα, η τροποποίηση του πρωτοκόλλου 5, (στις 24 Ιουλίου 2020), που έγινε 3 ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των τμημάτων της φάσης 2/3 της δοκιμής, αναφέρει ρητά το διάστημα 21 ημερών μεταξύ των 2 δόσεων.

Τίθεται το ερώτημα γιατί ήταν σκόπιμο να διευρυνθεί το διάστημα δοσολογίας ενός νέου φαρμάκου και πως τα κλινικά δεδομένα υποστηρίζουν αυτή την κίνηση;

Δεν θεωρείται σημαντική τροποποίηση η διεύρυνση του διαστήματος δοσολογίας ενός νέου φαρμάκου στην πρώτη δοκιμή αυτού του φαρμάκου;

Οι προηγούμενες φάσεις αυτής της δοκιμής χρησιμοποιούσαν επίσης ένα μεσοδιάστημα δοσολογίας 21 ημερών(6). Επιτρεπόταν σκόπιμη ασάφεια στο πρωτόκολλο με τον μη καθορισμό αριθμού στις λέξεις «προκαθορισμένο παράθυρο ημερομηνιών» για το διάστημα δοσολογίας. Το παράθυρο 19–42 ημερών εμφανίστηκε μόνο στην τεκμηρίωση ως προς την Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης. Το γεγονός αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση την έννοια της λέξης «προ». Πότε ορίζετε ένα «προκαθορισμένο παράθυρο ημερομηνιών» εάν είναι φαινομενικά καθορισμένο μετά τη δοκιμή; Και πάλι, αυτό εξηγείται με μεγάλη λεπτομέρεια στο άρθρο μας.

Από πού προήλθαν αυτοί οι ασθενείς; Ένας άλλος ερευνητής δεδομένων ευγενικά χαρτογράφησε τους 170 ασθενείς στις διάφορες τοποθεσίες της έρευνας. Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη συνεισφορά από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών ως προς τους 170 ασθενείς, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια. Ωστόσο, η Αργεντινή συνεισέφερε σε 36 από τις 170 περιπτώσεις.

Βρήκαμε επίσης 6 ζεύγη διαδοχικών αριθμών στη λίστα μας. Σε μια πραγματικά τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή, κάθε ασθενής θα πρέπει να έχει ίσες ευκαιρίες να επιτύχει ως προς το τελικό στάδιο της δοκιμής. Καλούμε τους μαθηματικούς να υπολογίσουν την πιθανότητα 6 ζευγών διαδοχικών αριθμών να εμφανίζονται σε μια λίστα 170 από έναν δυνητικό πληθυσμό περίπου 37.000 (τελικός πληθυσμός κατάλληλος για ανάλυση) σε ένα πραγματικό τυχαίο δείγμα.

Από τη δημοσίευση της αρχικής εργασίας, έχουμε έκτοτε αναλύσει το ποσοστό συγκέντρωσης του πληθυσμού των 170 σε σχέση με την ημερομηνία λήξης δεδομένων της 14ης Νοεμβρίου 2020. Αυτή είναι μια κατά προσέγγιση ανάλυση, καθώς η ημερομηνία διάγνωσης δεν τεκμηριώθηκε ομοιόμορφα. Σε κάποιες περιπτώσεις, πήραμε σαν βάση την ημερομηνία λήψης δείγματος με μπατονέτα ως αντιπροσωπευτικό της ημερομηνίας διάγνωσης.

Το διάγραμμα είναι από τον Ed Clark και την Jeyanthi Kunadhasan

Για να κατανοήσουμε το ζήτημα στα πλαίσια του, πρέπει να εξοικειωθούμε με το σχέδιο ανάλυσης που η Pfizer καθόρισε στο πρωτόκολλο της, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα όρια για την ενδιάμεση ανάλυση, καθώς και στα όρια αποτελεσματικότητας και αναποτελεσματικότητας που ορίζονται. Για παράδειγμα, εάν 54 εμβολιασμένα άτομα είχαν διαγνωστεί με Covid από 164 ασθενείς στον αξιολογήσιμο πληθυσμό, αυτό το φάρμακο δεν θα είχε δηλωθεί αποτελεσματικό στην πρόληψη κατά της μόλυνσης.

Με την ανάλυσή μας ως προς τα δεδομένα της Pfizer, γεννιώνται ερωτήματα για το πότε έγινε η ενδιάμεση ανάλυση. Γιατί το φάρμακο δεν δηλώθηκε αποτελεσματικό όταν 62 περισσότερες περιπτώσεις, κατάλληλες για το τελικό σημείο της δοκιμής, θα είχαν συσσωρευτεί ως την τελευταία περίπου εβδομάδα του Οκτωβρίου 2020; Το όριο για τη μη αποτελεσματικότητα του φαρμάκου σε αυτό το στάδιο ήταν να εμβολιαστούν περισσότεροι από 15 στον επιλέξιμο πληθυσμό τελικού σταδίου.

Στην τεκμηρίωση της EUA (Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης), αναφέρθηκε ότι η ημερομηνία αποκοπής των δεδομένων για την πρώτη ενδιάμεση ανάλυση ως προς την αποτελεσματικότητα ήταν η 4η Νοεμβρίου 2020, όταν θα είχαν συγκεντρωθεί συνολικά 94 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19. Υπολογίσαμε ότι περίπου 112 περιπτώσεις θα έπρεπε τελικά να είχαν συγκεντρωθεί έως τις 4 Νοεμβρίου 2020. Οι ερευνητές είπαν δημόσια ότι δεν ήταν σε θέση να κάνουν την πρώτη ενδιάμεση ανάλυση που είχε προγραμματιστεί με τη συγκέντρωση 32 επιλέξιμων υποθέσεων. Δημόσια, επίσης, η πρώτη ενδιάμεση ανάλυση έγινε στις 4 Νοεμβρίου 2020. Δεν είχε γίνει ενδιάμεση ανάλυση πριν από αυτή; Γιατί;

Υπήρξε κάποιο ζήτημα σε αυτούς που δεν μπήκαν στους 170; Η ομάδα δεδομένων στο DailyClout.io ανάλυσε τους αποκλεισμένους ασθενείς της δοκιμής.

Το διάγραμμα είναι μια ευγενική προσφορά του Jason Morphett

Συνδυάζοντας τα δύο, μαζί με ορισμένα σημαντικά στοιχεία στο χρονοδιάγραμμα, μπορούμε να δούμε πριν από την έκδοση της EUA (Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης) δυσανάλογα περισσότερους εμβολιασμένους ασθενείς να έχουν αποκλειστεί από τη δοκιμή. Τουλάχιστον, θα πρέπει να υπάρξει πρόσβαση στα αρχεία των συγκεκριμένων αποκλεισμένων ασθενών.

Η μεγαλύτερη απότομη αύξηση που βλέπουμε στο γράφημα δείχνει ότι 181 (0,9%) ασθενείς αποκλείστηκαν από την ομάδα εμβολίων τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, αμέσως μετά την ημερομηνία λήξης δεδομένων της 14ης Νοεμβρίου 2020. Στο παρακάτω γράφημα, επίσης διακρίνονται οι εξαιρέσεις της δοκιμής έναντι του χρονοδιαγράμματος προσαύξησης του πληθυσμού των 170.

Το γράφημα είναι ευγενική προσφορά των Ed Clark και Jeyanthi Kunadhasan

Ήταν ενήμερη η αυστραλιανή TGA (αντίστοιχη του αμερικάνικου FDA) για τις ανωμαλίες που εντοπίστηκαν στους 170 ασθενείς που αποτέλεσαν τη βάση του ισχυρισμού αποτελεσματικότητας του εμβολίου ώστε να δοθεί εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης; Ως αναισθησιολόγος που απολύθηκε εξαιτίας της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών κατά της Covid-19, αποτελεί ακόμα μια μεγαλύτερη φάρσα για εμένα ότι στους ασθενείς που θα λάμβαναν τους υπηρεσίες μου δεν δόθηκε ούτε καν η σωστή δόση του υπό έρευνα φαρμάκου.

Με την ανάλυσή μας, τουλάχιστον 7 έως 9 ασθενείς δεν θα έρπεπε να αποτελούν μέρος της τελικής ανάλυσης αποτελεσματικότητας στην οποία βασίστηκε η έγκριση αυτού του φαρμάκου. Αυτός ο αριθμός θα οδηγούσε έριχνε το όριο κάτω από τις 164 επιλέξιμες υποθέσεις.

Η βάση βάσει της οποίας εκδόθηκε η EUA πρέπει να επανεξεταστεί. Τόσα πολλά επιστημονικά πρότυπα έχουν καταρριφθεί σε αυτήν την πανδημία, η διεξαγωγή κλινικών δοκιμών είναι ένα από αυτά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

kourdistoportocali.com


1 Polack, F. P., Thomas, S. J., Kitchin, N., Absalon, J., Gurtman, A., Lockhart, S., . . . Gruber, W. C. (2020). Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine. New England Journal of Medicine383(27), 2603–2615. https://doi.org/10.1056/nejmoa2034577

2 Principles of Epidemiology | Lesson 3 – Section 6. (n.d.). Retrieved from https://www.cdc.gov/csels/dsepd/ss1978/lesson3/section6.html

3 Kunadhasan, J., Clark, E., & Flowers, C. (2022, October 21). Report 42: Pfizer’s EUA Granted Based on Fewer Than 0.4% of Clinical Trial Participants. FDA Ignored Disqualifying Protocol Deviations to Grant EUA. Retrieved from https://dailyclout.io/report-41-the-170-clinical-trial-participants-who-changed-the-world-pfizer-ignored-protocol-deviations-to-obtain-emergency-use-authorization-for-its-covid-19-mrna-vaccine/

4 Kunadhasan, J., Clark, E., & Flowers, C. (2022, October 21). Report 42: Pfizer’s EUA Granted Based on Fewer Than 0.4% of Clinical Trial Participants. FDA Ignored Disqualifying Protocol Deviations to Grant EUA. Retrieved from https://dailyclout.io/report-41-the-170-clinical-trial-participants-who-changed-the-world-pfizer-ignored-protocol-deviations-to-obtain-emergency-use-authorization-for-its-covid-19-mrna-vaccine/

5 125742_S1_M5_5351_c4591001-interim-mth6-protocol.pdf. (n.d.). Retrieved from https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M5_5351_c4591001-interim-mth6-protocol.pdf

6 Mulligan, M. J., Lyke, K. E., Kitchin, N., Absalon, J., Gurtman, A., Lockhart, S., . . . Jansen, K. U. (2020). Phase I/II study of COVID-19 RNA vaccine BNT162b1 in adults. Nature586(7830), 589–593. https://doi.org/10.1038/s41586-020-2639-4

7 Lovelace, B., Jr. (2020, September 4). Pfizer CEO confirms late-stage coronavirus vaccine trial may have results in October. Retrieved from https://www.cnbc.com/2020/09/03/pfizer-ceo-confirms-coronavirus-vaccine-trial-may-have-results-in-october.html

8 Pfizer CEO pushes back against Trump claim on vaccine timing. (2020, October 2). Retrieved from https://apnews.com/article/election-2020-virus-outbreak-donald-trump-business-elections-bba3859d8465c309311bb911af33780f

9 Gruber, M. F. (2020, December 11). EUA Decision Memorandum. Retrieved from https://www.fda.gov/media/144416/download

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr