ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Klaus Schwab, γιος συνεργάτη των Ναζί, βοήθησε τις προσπάθειες τους να αποκτήσουν την πρώτη ατομική βόμβα – ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 7 Φεβ 2022 - 18:59
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο χαζαρικής καταγωγής Klaus Schwab, γιος συνεργάτη των Ναζί, που χρησιμοποίησε σκλαβοπάζαρο και βοήθησε τις προσπάθειες των Ναζί να αποκτήσουν την πρώτη ατομική βόμβα – ΣΤΟΙΧΕΙΑ

γράφει ο Guy Boulianne

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: 04 Νοεμβρίου 2021

Το άρθρο αυτό, αν και ιδιαίτερα εκτενές, αξίζει να το κρατήσετε στα αρχεία σας. Τα στοιχεία που καταθέτει ο συγγραφέας, είναι τρομερά.


Τα τελευταία δύο χρόνια δεν υπήρξε ούτε μία ημέρα που να μην έχει αναφερθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, γνωστότερο ως Φόρουμ του Νταβός. Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τα λόγια της Winter Oak (μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση πληροφοριών και ιδεών για κοινωνικά, περιβαλλοντικά και φιλοσοφικά θέματα) για να παρουσιάσουμε τον ιδρυτή αυτής της παγκοσμιοποιητικής οργάνωσης, η οποία αρχικά ονομαζόταν Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης.

Γεννημένος στο Ράβενσμπουργκ το 1938, ο Κλάους Σβαμπ ήταν παιδί της Γερμανίας του Αδόλφου Χίτλερ, ενός καθεστώτος αστυνομικού κράτους βασισμένου στο φόβο και τη βία, την πλύση εγκεφάλου και τον έλεγχο, την προπαγάνδα και το ψέμα, τον εκβιομηχάνισμό και την ευγονική, την απανθρωποποίηση και την «απολύμανση», ένα τρομακτικό και μεγαλεπήβολο όραμα μιας «νέας τάξης πραγμάτων» που θα διαρκούσε χίλια χρόνια.

Ο Klaus Schwab το 1972

Ο Schwab φαίνεται να έχει αφιερώσει τη ζωή του στην επανεφεύρεση αυτού του εφιάλτη και στην προσπάθειά του να τον κάνει πραγματικότητα όχι μόνο για τη Γερμανία αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.

Ακόμα χειρότερα, όπως τα ίδια του τα λόγια επιβεβαιώνουν επανειλημμένα, το φασιστικό τεχνοκρατικό του όραμα είναι επίσης ένα διεστραμμένο υπερανθρωπιστικό όραμα, ένα όραμα που θα συγχωνεύει ανθρώπους και μηχανές σε «περίεργα μίγματα ψηφιακής και αναλογικής ζωής», που θα μολύνει τα σώματά μας με «έξυπνη σκόνη» και στο οποίο η αστυνομία θα μπορεί προφανώς να διαβάζει τους εγκεφάλους μας. Και αυτός και οι συνεργάτες του χρησιμοποιούν την κρίση του Covid-19 για να παρακάμψουν τη δημοκρατική λογοδοσία, να παρακάμψουν την αντιπολίτευση, να επιταχύνουν την ατζέντα τους και να την επιβάλουν στην υπόλοιπη ανθρωπότητα παρά τη θέλησή μας, σε αυτό που αποκαλεί «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Ο Schwab δεν είναι φυσικά ναζιστής με την κλασική έννοια του όρου, καθώς δεν είναι ούτε εθνικιστής ούτε αντισημίτης, όπως αποδεικνύεται από το βραβείο Dan David ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων που του απένειμε το Ισραήλ το 2004 (αν και περιέργως τον Οκτώβριο του 2021 κάθε αναφορά στον Schwab φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του βραβείου Dan David!). Αλλά ο φασισμός του 21ου αιώνα έχει βρει διαφορετικές πολιτικές μορφές μέσω των οποίων μπορεί να επιδιώξει το βασικό του σχέδιο της αναδιαμόρφωσης της ανθρωπότητας ώστε να ταιριάζει στον καπιταλισμό με απροκάλυπτα αυταρχικά μέσα. Αυτός ο νέος φασισμός προωθείται τώρα με το πρόσχημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της βιοασφάλειας, της «νέας κανονικότητας», της «Νέας Συμφωνίας για τη Φύση» και της «Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης».

Ο Schwab, ένας ογδοντάχρονος, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, βρίσκεται στο κέντρο αυτής της μήτρας σαν αράχνη σε έναν γιγαντιαίο ιστό. Το αρχικό φασιστικό σχέδιο στην Ιταλία και τη Γερμανία ήταν μια συγχώνευση κράτους και επιχειρήσεων. Ενώ ο κομμουνισμός προβλέπει την εξαγορά των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας από την κυβέρνηση, η οποία – θεωρητικά! – ενεργεί προς το συμφέρον του λαού, ο φασισμός χρησιμοποιεί το κράτος για να προστατεύσει και να προωθήσει τα συμφέροντα της πλούσιας ελίτ. Ο Schwab ακολούθησε αυτή την προσέγγιση σε ένα μεταπολεμικό αποναζιστικό πλαίσιο όταν ίδρυσε το 1971 το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης, το οποίο πραγματοποιούσε ετήσιες συναντήσεις στο Νταβός της Ελβετίας.

Ο Χένρι Κίσινγκερ και ο πρώην μαθητής του, Κλάους Σβαμπ, καλωσορίζουν τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τεντ Χιθ στην ετήσια συνάντηση του WEF το 1980. Πηγή: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Η καταγωγή της οικογένειας Schwab…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://kanenazori.com/2022/02/07/schwab_nazi_pyrinika_pof/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr