• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Ο N. Γκρουέφκσι ντύθηκε «Άγιος Βασίλης» και προσφέρει Δώρα στην Ελλάδα

11 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Νίκολα Γκρουέφσκι σε μια πρωτοφανής δήλωση , ανακοίνωσε λέει ότι «είναι έτοιμος να συζητήσει την αλλαγή του ονόματος της χώρας του  », για το οποίο  η Ελλάδα  αισθάνεται ότι είναι κλεμμένο από την  περιοχή της Βορείου Ελλάδος  που έχει το ίδιο όνομα», αναφέρει ο Gurdian.

Λες και δεν το ήξεραν τόσα χρόνια οι Σκοπιανοί δηλαδή ότι η χώρα μας εναντιώνεται με την ονομασία των Σκοπίων , διότι το θεωρεί κλεμμένο και «ξαφνικά» ο Γκρουέφκσι ντύθηκε « Άγιος Βασίλης» και συζητάει ακόμα  και αυτό.  Βρωμάει  πολύ η υπόθεση αυτή.

Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός τονίζει  ότι είναι «ανοικτός  στην αλλαγή του ονόματος της χώρας του, αυξάνοντας τις ελπίδες για την επίτευξη συμφωνίας, και βάζοντας τέλος σε μία διαμάχη 24 ετών με την Ελλάδα».

Κατά την δημιουργία της  το 1991 η ΠΓΔΜ, μετά την διάλυση της  Γιουγκοσλαβίας, αυτοανακηρύχθηκε παράνομα ως  «Δημοκρατία της Μακεδονίας», επισύροντας την οργή όλων  των Ελλήνων, οι οποίοι αισθάνονται ότι οι Βόρειοι  γείτονές τους έκλεψαν το όνομα, γράφουν οι Βρετανοί.

Τώρα ο Σκοπιανός Μακεδόνας πρωθυπουργός, Νίκολα Γκρουέφσκι, λέει ότι είναι πρόθυμος να ανοίξει εκ νέου ο διάλογος για το θέμα με την Ελλάδα,  υπό την προϋπόθεση ότι οποιαδήποτε ενδεχόμενη αλλαγή  του ονόματος, να τεθεί  σε δημοψήφισμα στην  χώρα του .

«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε, ανοίγοντας  διάλογο μαζί τους, για να βρούμε  κάποια λύση», δήλωσε ο Γκρουέφσκι σε μια συνέντευξη  του στην  βρετανική εφημερίδα  Guardian.

Η κλοπή του ονόματος της ελληνικής Μακεδονίας , των ελληνικών αρχαίων μακεδονικών συμβόλων, της μακεδονικής ιστορίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου , αποτελούν γεγονός όλα αυτά χρόνια για να μην ξεχνιόμαστε.

Η διαφορά αυτή ώθησε την Ελλάδα να προβάλει βέτο στην  ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ ,  τόσο  στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΕΕ, με το θέμα να φτάνει   και στον ΟΗΕ.

Μετά από  τόσα χρόνια αδιαλλαξίας από την σκοπιανή πλευρά , ο ηγέτης της πΓΔΜ  άφησε να εννοηθεί ότι α είναι έτοιμος να παραχωρήσει περαιτέρω έδαφος στην Ελλάδα.

Και στις δύο πλευρές, υπάρχουν και άλλες ενδείξεις ότι η μακροχρόνια διαμάχη θα μπορούσε να λυθεί, γράφουν οι Βρετανοί οι οποιοι ίσως να γνωρίζουν κάτι παραπάνω. !!

Πριν από την επίσκεψη  του στην Αθήνα την Πέμπτη, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων  Νίκολα Ποπόσκι, εξέφρασε αισιοδοξία, λέγοντας ότι «οι συνθήκες είναι περισσότερο από ώριμες» για την επίλυση της  διαφωνίας σχετικά με την ονομασία  ».

Η πρώτη επίσκεψη  Σκοπιανού πολιτικού  εδώ και 15 χρόνια, δείχνει ότι η οικονομική κρίση και το προσφυγικό , προετοίμασαν το έδαφος για πιθανό συμβιβασμό.

Τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης συνέβαλαν επίσης στη βελτίωση των δεσμών.

Ο τερματισμός  του εντεκάχρονου εμπάργκο και η επίσκεψη στα Σκόπια τον Ιούνιο, του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά συνέβαλαν να φτάσουμε εδώ . Ο Έλληνας ΥΠΕΞ  δήλωσε για αυτό το θέμα: «Θέλουμε όλοι οι γείτονές μας να είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης … επειδή η δική μας  χώρα, σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται από τι συμβαίνει στα Βαλκάνια» .

Σε ανάλυση από εμπειρογνώμονες και σύμφωνα με δεκάδες άρθρα από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, διαφαίνεται  ότι  από κάποιους προωθείται  η ταχεία επίλυση του σκοπιανού ζητήματος και η είσοδος των Σκοπίων στην ΕΕ.

Επειδή είμαστε αρκετά καχύποπτοι και θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν στα καλά καθούμενα  να πιάσουν τους Σκοπιανούς τα « κουβαρνταλίκια», κάτι άλλο παίζεται εδώ, ή τουλάχιστον υπάρχει κάποιο όφελος που επιδιώκεται.

Οι ΗΠΑ θέλουν το σύνολο των χωρών της περιοχής να εισέλθουν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ , λόγω της ρωσικής «Αρκούδας» . Για αυτό και πιθανόν να κλείσουν άρον -άρον  ζητήματα που υπήρχαν ανοικτά για πολλά χρόνια .

Μετά την σχεδιαζόμενη ένωση της μαρτυρικής Κύπρου, προωθείται   και η επίλυση του σκοπιανού ζητήματος . Τόσες χαρές μαζεμένες «δεν τις αντέχουμε» πλέον.

pentapostagma

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
1 εβδομάδα ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΕΤΕ μπορεί να δίνει διαταγές στη Δικαιοσύνη και την Ελληνική Αστυνομία; (video)

Η ΕΤΕ μπορεί να δίνει διαταγές στη Δικαιοσύνη και την Ελληνική Αστυνομία; (video)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr