ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Πέσαμε από τα σύννεφα»: Πολιτική ορθότητα σε πασίγνωστο παιχνίδι (Βίντεο)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 12 Σεπ 2019 - 10:10
Loading...

Όλα τα είχαμε!
Παραδοσιακές αξίες αλλάζουν. Ακόμα και τα παιχνίδια μπαίνουν στο στόχαστρο της σύγχρονης εποχής.

Ένα από τα γνωστότερα επιτραπέζια στον πλανήτη το οποίο μάλιστα είναι οικονομικού περιεχομένου, αλλάζει. Ο εμβληματικός ανδρικός χαρακτήρας που μεγάλωσε γενιές και γενιές, αλλάζει φύλο.

Η γυναικεία παρουσία πλέον είναι επιβεβλημένη. Εκτός από αυτό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες μαθαίνουν για τις ανακαλύψεις που έχουν κάνει οι γυναίκες.

Για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση: Κανένας δεν έχει πρόβλημα με τις γυναίκες. Πρόβλημα έχουμε με την πολιτική ορθότητα. Χρησιμοποιούν τα πάντα για να κάνουν προπαγάνδα. Αυτό δεν μας αρέσει.

Συνεχίζουμε: Στο παιχνίδι οι γυναίκες ξεκινούν με περισσότερα χρήματα από τους άνδρες. Αυτό συμβαίνει για να δείξουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού, ότι οι άνδρες παίρνουν πιο πολλά χρήματα από τις γυναίκες. Εκτός από την προπαγάνδα, δεν ισχύει αυτό! Πολλές φορές συμβαίνει το αντίθετο, ενώ υπάρχουν πολλά επαγγέλματα πλέον που δεν κάνουν οι άνδρες.

Αφού λύσαμε όλα τα παγκόσμια προβλήματα, ας λύσουμε τώρα και τις κοινωνικές ανισότητες. Ισότητα! Τι ωραία λέξη για να περιγράψει κανείς τον παραλογισμό του σύγχρονου ανθρώπου.

Προφανώς δεν βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Photo:pexels

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter