ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παγκόσμιος Πόλεμος: Έτσι θα διατηρήσεις κρέας για ένα χρόνο. Χωρίς ψυγείο και κατάψυξη.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ. - 27 Μάι 2022 - 10:35

Το ενδεχόμενο να προκύψει Παγκόσμιος Πόλεμος και επισιτιστική κρίση προβληματίζει τους περισσότερους εξ’ ημών. Τα άρθρα που δημοσιεύουμε στο koolnews και έχουν θέμα την αποθήκευση τροφίμων έχουν χιλιάδες χτυπήματα και πολλές κοινοποιήσεις στα social media. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πραγματικά τεράστιο!

Εδώ πρώτος διάβασες πώς θα αποθηκεύσεις αλεύρι αλλά και πώς θα αποθηκεύσεις όσπρια. Ήρθε η ώρα να δεις πώς μπορείς να αποθηκεύσεις κρέας.

Η συνταγή δεν είναι νέα, είναι αυτή που εφάρμοζαν μέχρι και πριν από 40 50 χρόνια σε αρκετά χωριά της Ελληνικής επαρχίας όταν δεν υπήρχε το ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικά ούτε για ψυγεία με τη μορφή που ξέρουμε σήμερα!

Έτσι θα αποθηκεύσεις χοιρινό κρέας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://balsamopsyxhs.gr/2022/05/26/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b5/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr