ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παγκόσμιος Πόλεμος: Έτσι θα επιβιώσει μία τετραμελής οικογένεια για ένα χρόνο. Αυτά χρειάζεσαι

ΕΠΙΒΙΩΣΗ. - 27 Μάι 2022 - 20:54

Το ενδεχόμενο ενός παγκοσμίου πολέμου αλλά και μία επισιτιστική κρίση η οποία θα μπορούσε να ακολουθήσει είναι σενάρια τα οποία οι κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες εξετάζουν διεξοδικά και αναλυτικά.

Το ίδιο ενδιαφέρον δείχνει και ο κόσμος ο οποίος αναζητά μέσω διαδικτύου διάφορες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την αποθήκευση τροφίμων.

Ήδη στα σούπερ μάρκετ έχουν ανέβει οι πωλήσεις σε αλεύρι, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, καφέ και ζυμαρικά, τόσο για το ενδεχόμενο να διαταραχθεί η εφοδιαστική αλυσίδα όσο και για το ενδεχόμενο αύξησης τιμών.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις τι θα χρειαστεί μία τετραμελής οικογένεια για να επιβιώσει για έναν χρόνο εάν υπάρξει έλλειψη τροφίμων.

Τετραμελής οικογένεια για το συγκεκριμένο παράδειγμα θεωρείται μία οικογένεια με δύο γονείς και δύο παιδιά, μη μωρά και μη ενήλικα! Ηλικίες παιδιών 5- 18

Σε μία πολύ έκτακτη κατάσταση προφανώς και τα γεύματα θα είναι τα ελάχιστα δυνατά ώστε να μπορεί να γίνεται συντήρηση!

Τα τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν και να έχουμε στο σπίτι μας είναι….

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://balsamopsyxhs.gr/2022/05/27/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr