ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτά είναι τα 8 τα καταφύγια της Αθήνας. Που βρίσκονται;

ΕΠΙΒΙΩΣΗ. - 24 Μάι 2022 - 21:45

Όσο και να σας φανεί παράξενο στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερα από 200 καταφύγια τα περισσότερα από το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο τα οποία βέβαια ο κόσμος πλέον δεν γνωρίζει πού βρίσκονται και όπως είναι και φυσικό όπως όλα τα πράγματα σε αυτή τη χώρα έτσι και αυτά πλέον είναι ερείπια.

Δεν υπάρχει κάποια καταγραφή επίσημη των καταφυγίων που υπάρχουν στην Αθήνα υπάρχουν όμως κάποιες αναφορές οι οποίες έχουνε γίνει ανά διάφορα χρονικά διαστήματα στο κοντινό παρελθόν και στις οποίες αναφέρονται οι τοποθεσίες μέσα στην πρωτεύουσα όπου μπορεί κάποιος να βρει καταφύγιο σε περίπτωση επίθεσης.

Λόγω του Πολέμου στην Ουκρανία είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απορίες τι θα γίνει σε περίπτωση που η χώρα δεχτεί αεροπορική επίθεση και κατά πόσο είναι δυνατόν αυτά τα καταφύγια να προστατεύσουν τα εκατομμύρια του πληθυσμού της Αθήνας….

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://balsamopsyxhs.gr/2022/05/24/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-8-%cf%84%ce%b1-%ce%ba/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr