ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παιδίατρος προκαλεί παγκόσμιο ΣΟΚ: Τα ενημερωτικά φυλλάδια στα «εμβόλια» Covid έμειναν ΣΚΟΠΙΜΩΣ κενά – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΕΘΝΗ. - 19 Δεκ 2022 - 18:37

Τι σημαίνει αυτό;;; Τι θα είχαν γραμμένο κανονικά… Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον φιλοξένησε ένα φόρουμ για τα «εμβόλια» του Covid.

Μίλησε με κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και γιατρούς σχετικά με τα προϊόντα εμβολίου mRNA, τον τρόπο δράσης τους και τις πιθανές αιτίες παρενεργειών, αν εκείνες υπάρχουν.

Μεταξύ των άλλων, μία από τους ειδικούς, η παιδίατρος Ρενάτα Μουν αποκάλυψε πώς λείπει η κατάλληλη ενημερωμένη συγκατάθεση για τα εμβόλια κατά του Covid.

Η παιδίατρος εξήγησε ότι πριν από λίγους μήνες, έβγαλε το ένθετο συσκευασίας από το κουτί του προϊόντος mRNA που επρόκειτο να χορηγήσει σε ένα παιδί. Προς σοκ της ήταν σφραγισμένο. Στην συνέχεια έδειξε στην ομάδα τα λευκά ένθετα που βάζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στα κουτιά «εμβόλια» για τον Covid.

Ο γερουσιαστής Τζόνσον τρόμαξε όταν έμαθε ότι ένα κενό φυλλάδιο αποτελεί «τα δεδομένα που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί και οι γιατροί για την χορήγηση των ενέσεων εκτός των συστάσεων των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης».

Ο γερουσιαστής αναρωτήθηκε, «γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν το τυπώνουν απλώς σε ένα κομμάτι χαρτί στο μέγεθος ενός γραμματοσήμου; Γιατί όλο το θέατρο να το διπλώνεις σε ένα υπέροχο μεγάλο κομμάτι χαρτί σαν αυτό;»

 

 

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr