ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ – EΛ-ΛΑΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 8 Ιούν 2019 - 21:27
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ζητάνε οι Έλληνες να δουν τον Ιησού. Και Αυτός είπε στους μαθητές του«Ήρθε η ώρα να δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου». Και δοξάσθηκε από τους Έλληνες με τα  εκατομμύρια μάρτυρες, Αγίουςκαι εκατομμύρια μοναχούς και μοναχές που αφιερώθηκαν σε Αυτόν στην Ελλάδα, ανά τους αιώνες. 

Και πάλι θα δοξασθεί! 

Ξεκάθαρα λόγια που έγιναν πραγματικότητα, αμέσως μετά την Ανάσταση του Χριστού. 

Ο Χριστός δεν έλεγξε κανέναν αμαρτωλό. Ούτε και αυτόν τον Ιούδα που γνώριζε πόσο δόλιος ήταν. Ούτε και τις πόρνες, που τις θεράπευε με την αγάπη Του.  

Καταφέρθηκε όμως με πολύ σκληρά λόγια, στους άρχοντες του Ισραήλ και στους αρχιερείς του. Τους είπε ότι είναι γεννήματα εχιδνών, ότι δεν είναι φύτρα δική Του, ότι πατέρα έχουν τον διάβολο!! 

 Πόσους Άγιους έχει να αναδείξει ο Ισραήλ στα δύο χιλιάδες χρόνια ύπαρξής του προ Χριστού. Ούτε 50! Οι περισσότεροι προφήτες και καμιά δεκαριά δίκαιοι.  

Οι Έλληνες Άγιοι, σε αντίστοιχα χρόνια μετά Χριστόν δεν μετριούνται φυσικά, ίσως ξεπερνάν τα 50 εκατομμύρια.  

Ο Θεός επιλέγει τον Αβραάμ να τον κάνει γενάρχη και τον στέλνει από την Ουρ-Χαλδαία, σημερινή Περσία όπου κατοικούσε, να μετακομίσει στην γη Χαναάν, δηλαδή στο σημερινό Ισραήλ. Γιατί άραγε;  

Ο παντογνώστης Θεός, που το έλεος και η πρόνοια Του περικλείει όλο τον κόσμο σε ριπή οφθαλμού, ήθελε να γεννηθεί σε ένα έθνος που θα εξελίσσονταν πολύ εχθρικά απέναντί ΤουΟ ίδιος το δημιούργησε για να πάθει από αυτό, δείχνοντας την αγάπη Του για μας μέσα από τα πάθη Του 

Ως γνωστό μια ζωή ο Ισραήλ έκανε ανυπακοή στο Θεό, Δευτ. 9, 24, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτοί ήταν συνήθως οι λίγοι προφήτες. Μόνο αυτή η φυλή θα τον σταύρωνε, γι΄αυτό τους δημιούργησε και κατόπιν τους επέλεξε ως σταυρωτές Του, για να γίνει παγκοσμίως γνωστή η απεραντοσύνη της αγάπης Του 

Γιατί να  στείλει όμως τον Αβραάμ στην γη Χαναάν; Γιατί δεν το δημιούργησε αυτό το έθνος εκεί που ζούσε ο Αβραάμ στην Μεσοποταμία-Περσία. 

Ο Θεός στέλνει τον γενάρχη των Εβραίων, σε γη καθαρά Ελληνική. Όταν έφτασε εκεί σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής ήταν Ελληνικών φυλών. Αυτό είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.  

Στα σχέδια του Θεού, ήταν να γεννηθεί από μια Βασίλισσα, την Μαρία από την Γαλιλαία.   

Επιλέγει την πιο αγνή γυναίκα που πέρασε στον κόσμο, την πιο καθαρή στην ψυχή, την πιο σεμνή. Αυτή που τον αγάπησε όσο κανείς άλλος άνθρωπος. Και φυσικά την πιο όμορφη κατά την μαρτυρία και Εβραίων ιστορικών της εποχής.  

Ο τέλειος και άμωμος Θεός δεν θα μπορούσε, να επιλέξει παρά την καλύτερη σε όλα. Άραγε δεν θα πρόσεχε και την ενδοξότερη στην καταγωγή. Πως ήταν δυνατόν ο Βασιλιάς του Ουρανού και της γης, να γεννηθεί από μια φυλή με τόσο κακή φήμη και έργα απέναντί Του και όχι μόνο. Να κατάγεται ο Χριστός από αυτούς που εχθρεύονται όλους τους ανθρώπουςΘεσσαλ. Α΄2,15 

Ενώ κάποιοι απ΄αυτούς ήταν τα γεννήματα εχιδνών! Ελάχιστοι καταλαβαίνουν αυτά τα λόγια του Κυρίου. 

Ποιος γήινος βασιλιάς θα έπαιρνε ως νύμφη του μια γυφτοπούλα; Ιδού η λογική. Οι Εβραίοι ήταν τσομπάνηδες και έμποροι, δεν είχαν να επιδείξουν τίποτα σημαντικό στην ανθρωπότητα. Αφήστε που κάνανε και ανθρωποθυσίες και πολλές φορές αρνήθηκαν τον Θεό, που τους επέλεξε για να τους μεταδώσει την γνώση Του.  

Βεβαίως αυτή η γνώση είχε δοθεί και στους Έλληνες, αλλά δεν είχαν τόσο ανάγκη οι Έλληνες από το Φως του Χριστού, αφού ήταν ήδη το φως όλης της Οικουμένης χιλιάδες χρόνια πριν, όσο είχε ανάγκη το σκότος των Εβραίων. 

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη μέσα στην Κ. Διαθήκη ότι η Παναγία ήταν εβραία. Η γενεαλογία του Χριστού, αναφέρεται στα Ευαγγέλια του Λουκά και του Ματθαίου, στον Ιωσήφ! 

Και στην Βηθλεέμ πήγαν να καταγραφούν, ως χώρα καταγωγής του Ιωσήφ! 

Ο Χριστός έπρεπε να φαίνεται ότι είναι Εβραίος. Επέτρεψε ο Θεός από τα προ Χριστού χρόνια να είναι καλυμμένη η εξ΄αίματος καταγωγή Του, για να προετοιμαστεί ο Ισραήλ, να τον περιμένει και να φανεί αργότερα η αχαριστία του. Πως θα δέχονταν οι Εβραίοι τον αναμενόμενο μεσσία τους, αν γινόταν γνωστό εξ΄αρχής ότι η μητέρα Του θα ήταν Ελληνικής καταγωγής; Και πως θα έμπαινε στο ναό του Σολομώντα! 

Όμως ο Χριστός πήγε και μεγάλωσε στην Ελληνική Γαλιλαία, γιατί από εκεί κατάγονταν η Ελληνίδα μητέρα του, Ιουδαϊκής θρησκείας που γνώριζε και περίμενε και αυτή τον Μεσσία. Να λοιπόν γιατί ο σοβαρότερος λόγος που ο Αβραάμ έπρεπε να μετακομίσειήταν γιατί ο Υιός του Θεού, είχε προεπιλέξει να κατάγεται ως άνθρωπος από το ξεχωριστό και μοναδικό D.N.A των Ελλήνων, που έχει ξεχωριστές αρετές αφού ομοιάζει περισσότερο από κάθε άλλο με τις αρετές του Θεού. Δηλαδή ο Θεός ήταν λογικό να επιλέξει και την βασιλικότερη ανθρώπινη καταγωγή.  

Η Παναγία έπρεπε κατά Θεία πρόνοια να μπει στο Ιερό για να φυλαχθεί καθαρή. Είχε την ίδια πίστη με τους Ιουδαίους, από γονείς προσήλυτους στον Ιουδαϊσμό, γνωστοί για την ευσέβεια τους, που στα τρία της χρόνια την αφιέρωσαν στο Θεό, στο ναό του Σολομώντος. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν την εξ΄αίματος ελληνική καταγωγή της. Την γνώριζε όμως ο Θεός και αρκούσε. 

Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και όχι γι΄αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν, ο Ιησούς ήταν προφητευμένο ότι θα κατάγεται από το γένος Δαυίδ. Οι προφητείες αναφέρονταν στον Ιωσήφ. Αυτό λέει και το Ευαγγέλιο. Οι γενεαλογίες του Ιωσήφ αναφέρονται και όχι της Μαρίας. Συνεπώς δεν έχει λάθος η Κ. Διαθήκη, αφού εκπληρώνει την π. Διαθήκη στο θέμα της γενεαλογίας του Χριστού από τον Δαυίδ, καταλήγοντας στον Ιωσήφ! Αλλά τι σχέση έχει ο Ιωσήφ με την ανθρώπινη καταγωγή του Χριστού; Αυτό προωθήθηκε ανθρωπίνως κατά παραχώρηση Θεού. 

Απλά ανοίξτε λίγο τα μυαλό σας. Έτσι επέτρεψε ο Θεός να φαίνεται. 

Όταν ο τυφλός ζητάει απεγνωσμένα από τον Χριστό να τον κάνει καλά, του φωνάζει: «Ιησού Υιέ Δαυίδ ελέησόν με». Ο Ιησούς ήταν Υιός Θεού, εξ Αγίου Πνεύματος και όχι εκ σπέρματος Δαυίδ.  Και πράγματι ο φαινόμενος πατέρας του, ήταν Υιός Δαυίδ. Οι άνθρωποι αυτόν ήξεραν για πατέρα του. 

Πουθενά στην Γραφή, δεν αναγράφεται η γενεαλογία της Παναγίας! 

Ο Ιησούς γεννήθηκε στην Ελληνική Ναζωραία, από Ελληνίδα μητέρα (κρητικής καταγωγής από το γένος των Φιλισταίων). Οι Γαλιλαίου ήταν Φιλισταίοι. Το αναφέρουν η Π. Διαθήκη (Μακκαβαίοι), ο Ηρόδοτος, Ο Ιουδαίος ιστορικός Ιώσηπος και άλλοι.  

Τα χαρακτηριστικά του Ιησού, όπως τα μάτια του, τα μακριά του μαλλιά, το ύψος του, (λένε ότι ήταν πάνω από 1.80), το πρόσωπο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ακόμα και Εβραίων ιστορικών όπως του Ιώσηπου, είναι Ελληνικά. 

Η εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισας που είναι αχειροποίητη, δηλαδή η ίδια η Παναγία την αποτύπωσε στο ξύλο μιας αγιογράφου μοναχής, στο ξεκίνημά της, αποδεικνύει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ότι ήταν Ελληνίδα. Και προπάντων από τα μάτια της. Χαρακτηριστικό αναγνώρισης των Ελλήνων. 

Η Γραφή λέει ότι ο Χριστός ήταν πανέμορφος, ψαλ.44,3. Οι Εβραίοι ήταν κοντοί και άσχημοι. 

Η εμφάνιση του, ήταν μεν ταπεινή, αλλά το ένδυμά Του εκλεκτό. Γιατί να βάλουν κλήρο οι στρατιώτες τον άραφο χιτώνα Του, που η μητέρα Του είχε φτιάξει, αν δεν ήταν αξίας! Οι Εβραίοι δεν ντύνονταν με αυτό τον τρόπο. 

Υπάρχει μια έγγραφη αναφορά της Σίβυλλας της Τιμπουρτίνας πολλά χρόνια προ Χριστού που λέει τα εξής εκπληκτικά:  

«…..Θα εμφανιστεί γυναίκα Ελληνίδα από τη χώρα των Εβραίων με το όνομα Μαρία και θα γεννήσει υιό και θα τον ονομάσουν Ιησού. Και θα καταλύσει τον νόμο των Εβραίων και θα στήσει δικό του νόμο και θα βασιλεύσει ο νόμος του. Και θα ανοίξουν γι΄αυτόν οι ουρανοί και θα ακουστεί φωνή και στρατιές αγγέλων θα βαστάζουν το θρόνο του και τα εξαπτέρυγα θα προσκυνήσουν τα χνάρια των ποδιών του. Και θα πάρει άνδρες από την Γαλιλαία και θα δώσει νόμο και θα τους πει, τον λόγο που πήρατε από μένα να τον κηρύξετε στα έθνη των εβδομήντα δύο γλωσσών……». 

Να λοιπόν γιατί η Ιουδαϊζουσα Εκκλησία, διαχρονικά δεν αποδέχεται τις Σίβυλλες ως προφήτιδες του Θεού. Θα  μου πείτε, γιατί αποδέχεται των Αγίων!! 

Οι έντεκα από τους δώδεκα μαθητές του Χριστού ήταν Έλληνες.  

Ακόμα και τα ονόματα των γονέων των Αποστόλων ήταν καθαρά Ελληνικά. Όπως ο Ιωνάς, πατέρας του Πέτρου, ο Αλφαίος, πατέρας του Ιακώβου, όπως ο Ζεβεδαίος πατέρας των Ιωάννη και Ιακώβου.  

Ένας σημαντικός λόγος που επιλέγει ο Θεός γη Ελληνική, δίπλα στο Ισραήλ, δηλαδή την Γαλιλαία, να μεγαλώσει ήταν για την επιλογή των Ελλήνων μαθητών του, όχι μόνο των 11, αλλά και τον Εβδομήντα που τους έστειλε αργότερα να Ευαγγελίσουν τον κόσμο.  

Το έργο του Ευαγγελισμού των εθνών δεν ήταν δυνατόν να το έκαναν Εβραίοι, ή κάποιος άλλος λαός. Είπαμε ότι αυτοί μισούσαν ως υπερόπτες όλα τα έθνη. Ο φωτισμός των Εθνών γινόταν πάντα από εμάς. Πάρτε για παράδειγμα τις Ελληνικές Ιεραποστολές σήμερα σε όλο τον κόσμο, παντού Έλληνες! 

Όλοι όσοι περιστοιχίζουν τον στενό κύκλο του Ιησού, αλλά και όλα τα πρόσωπα που πρωτοστάτησαν κοντά του, ήταν Έλληνες. 

Ο Θεός αλλάζει το αποδοχέα του Βασιλικού στέμματος και το δίνει ευθύς με την γέννηση Του και την παρουσία του επί της γης στους Έλληνες, όπως το είχε υποσχεθεί ήδη μέσω των προφητών προ της γεννήσεώς Του, αλλά και στην παρουσία Του. Ματθ. 21,43. 

Όλοι σχεδόν οι 70 Απόστολοι ήταν Ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή οι Έλληνες αυτόχθονες, Ευαγγελίστηκαν από Έλληνες της διασποράς.  

Οι εφτά διάκονοι, ΤίμωναςΠαρμενάς, Νικόλαος, Φίλιππος, Πρόχορος, Νικάνωρας, πρώτος και καλύτερος ο πρωτομάρτυς Στέφανος. Ο εκατόνταρχος Λογγίνος, που ήταν κάτω από το Σταυρό και πίστευσε στον Χριστό, (κατάγονταν από την Μ. Ασία). Ο Σίμων ο Κυρηναίος που σήκωσε τον σταυρό Του, ο Νικόδημος και Ιωσήφ, οι κρυφοί μαθητές του. Η Φωτεινή η Σαμαρείτιδα, όπου μαρτύρησε μετέπειτα με όλη την οικογένεια της, όλα τα ονόματά τους Ελληνικά. 

Οι Ευαγγελιστές Λουκάς και Μάρκος.  

Επίσης ο Κύριος επιλέγει, ποια άλλη, την Ελληνική γλώσσα για να μεταδοθεί ο λόγος Του, σε ένα κόσμο που ήδη μιλούσε παντού την Ελληνική. 

Ο εκ δεξιών ληστής, με το όνομα Δημάς, ήταν Ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή ακόμα και στον παράδεισο, πρώτος μπήκε Έλληνας.  

Η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή, η Μυροφόρα και πιστή ακόλουθη του Ιησού, από τα Μάγδαλα. 

Οι επτά πρώτες Εκκλησίες της Αποκαλύψεως ήταν στην Ελληνική Μ. Ασία. 

Το Πανάγιο Φως στο Ιεροσόλυμα πάντοτε βγαίνει μόνο σε Έλληνα Πατριάρχη! 

Ως πρότυπο δίκαιου ανθρώπου, ο Χριστός παίρνει τον Σαμαρείτη και όχι τον Ιουδαίο, όπως την παραβολή του καλού Σαμαρείτη. Ως γνωστόν οι περισσότεροι Σαμαρείτες ήταν Έλληνες. Συνομιλεί με την Φωτεινή την Σαμαρείτιδα, αυτή τον πιστεύει ως μεσσία και όλοι οι Σαμαρείτες. Από τους δέκα λεπρούς που κάνει καλά, μόνο ένας γυρνάει να τον ευχαριστήσει και αυτός ήταν αλλογενής, δηλαδή Έλλην Σαμαρείτης, οι υπόλοιποι εννέα αχάριστοι Ιουδαίοι. Ως πρότυπο ταπεινού ανθρώπου, ο Χριστός μας μιλάει για την Ελληνίδα Συροφοινίκησα.  

Ο Χριστός μιλούσε μόνο Ελληνικά. Η τελευταία Ελληνική λέξη πάνω στο Σταυρό ήταν το «τετέλεσται». 

Ο Χριστός παντού επιλέγει Ελληνικό αίμα, το οποίο τιμά με τις επιλογές Του. Δηλαδή εκπληρώνει ευθείς με την παρουσία Του στην γη αυτό που είχε υποσχεθεί στους Εβραίους, ότι θα σας πάρω την βασιλεία και θα την δώσω σε έθνος, που θα αποδώσει τους καρπούς της Βασιλείας, όπου εσείς δεν το υπολογίζετε για έθνος και το οποίο θα φθονήσετε, γεγονός που το βιώνουμε για μυριοστή φορά. 

Οι Εβραίοι την Παναγία στο Ταλμούδ την βρίζουν χυδαία! Και η παράδοση λέει, ότι και εν ζωή την μισούσαν. Άλλωστε έλεγαν στο Χριστό ότι, εμείς δεν γεννηθήκαμε από πορνεία…, δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς, του έλεγαν ότι είσαι τέκνο πόρνης! Ουσιαστικά πιστεύανε ότι ήταν αδύνατο να είχε γεννηθεί από τον υπερήλικα Ιωσήφ. Την υπερφυσική Του γέννηση την γνώριζαν μόνο η μητέρα Του και ο Ιωάννης ο Πρόδρομος. 

Αρκετοί προύχοντες γνώριζαν τότε, ότι η Παναγία ήταν Ελληνίδα, αφού η Γαλιλαία ήταν Ελληνική περιοχή. Οι ίδιοι συνέβαλαν τα μέγιστα αργότερα να μη μαθευτεί σε εμάς ότι είναι αίμα μας, για να μην νιώσουμε υπερήφανοι με την καλή έννοια για την επιλογή που μας έκανε ο Χριστός ως άνθρωπος να έχει Ελληνική καταγωγή.  

Υπόψην, οι Αρχιερείς Ιουδαίοι γνώριζαν ότι σκότωναν το Θεάνθρωπο και όχι απλά έναν πλανεμένο όπως έλεγαν! Σχετική αναφορά περί αυτού έχει ο Άγιος Ιγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ. 

Οι Άγιοι αποδέχονταν ως δεδομένα, όσα τους παρέδιδαν οι προηγούμενοι, έχοντας εμπιστοσύνη στην «Εκκλησία». Αν και κάποιοι είχαν αποκαλύψεις, αλλά επειδή δεν ήταν θέμα σωτηριολογικής προταιρεότητος, ούτε δογματικό, δεν έδωσαν συνέχεια. Φυσικά σε κάθε εποχή, όποιος σκέφτονταν να κοινοποιήσει την άνωθεν γνώση για την Ελληνικότητα της Παναγίας, θα έπρεπε να σκεφτεί σοβαρά το εκάστοτε Ιερατείο της Εκκλησίας, το οποίο θα τον συκοφαντούσε και καταδίωκε!  

Κάθε γενιά Χριστιανών αποδέχεται ως αλάνθαστο, (κακώς βέβαια) και ως δεδομένο ότι λέει η Εκκλησία. Μα δεν γνωρίζουν ότι η Εκκλησία πάνω από 300 χρόνια επίσημα με τις αιρέσεις είχε πέσει στα χέρια των Εβραίων, όπου ότι μπορούσαν έκαναν στην αλλοίωση κειμένων, παράδοσης, τυπικών και φυσικά δογμάτων (αιρέσεις).  

Τρανταχτό παράδειγμα σήμερα με τον Οικουμενισμό, όπου αποδέχονται εδώ και δεκαετίες, επίσημα απ΄το 2016 ότι και οι αιρετικοί είναι πλέον «Εκκλησίες»!! Έτσι το παίρνουν όλες οι επόμενες γενιές, ως ντε φάκτο. Και να ήταν μόνη αυτή η παρεκτροπή της Εκκλησίας! Στις μασονοκινούμενες Θεολογικές σχολές, διδάσκονται οι φοιτητές ότι οι παπικοί έχουν μυστήρια και προωθούν τους μικτούς γάμους με τους Ορθοδόξους. Ενώ είναι ψέμα!! Aλλά οι παπάδες, σου λένε το λέει η Εκκλησία! Αλλά ποια Εκκλησία; Δεν βαριέσαι καημένε, το παραδάκι να πέφτει. Ξέρουν, βλέπουν, καταλαβαίνουν, αλλά ας τολμήσουν να πουν αλήθειες…!! 

Άλλωστε φρόντισαν από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της Εκκλησίας οι πράκτορες των Ιουδαίων, που διείσδυαν μέσα σε αυτήν, αναφορές περί αυτού έχει ο Απόστολος Παύλος στις επιστολές τουόπως συμβαίνει και σήμερα, να δοξάζετε το κατά δύναμη ο Ιουδαϊσμός  και να μισείτε κάθε τι Ελληνικό!! 

Και το έχουν πετύχει σε μέγιστο βαθμό, και αυτή την κατάρα τους την κληρονομούμε εμείς σήμερα σε όλο το μεγαλείο της. Να υμνούμε μέσα στους ναούς τους εχθρούς του Ελληνισμού και της Πίστης μας. 

Ο Χριστός τίμησε τους Έλληνες και η «Εκκλησία» τιμά τους Ιουδαίους, τους σταυρωτές του Χριστού!!  

Οι Σιωνιστές πάντοτε μας θέλουν διηρημένους γι΄αυτό και δημιούργησαν τη θρησκεία του δωδεκάθεου και τότε και σήμερα και οι ίδιοι και τότε και σήμερα μετέστρεψαν την Ελληνορθόδοξη πίστη μας σε Ιουδαιοχριστιανική. Το αποτέλεσμα είναι, εμείς πάντοτε να τρωγόμαστε και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.  

Παρά ταύτα η Ορθοδοξία ζει, έστω και λαβωμένη ενίοτε. 

Και κάτι που περνάει απαρατήρητο! Ποτέ δεν μας είπαν από την «Εκκλησία» ότι εμείς είμαστε Ελληνορθόδοξοι, αλλά τι μας λένε; Ότι ανήκουμε στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ξέρετε γιατί; Πρώτον γιατί υπονοούν και αποδέχονται φυσικά, ότι υπάρχει και δυτική «Εκκλησία»! 

Και δεύτερον γιατί σιχαίνονται να ακούν την λέξη ΕΛΛΗΝ! Αυτοί που πάντα εισχωρούσαν ως Αρχιερείς και μεγαλοθεολόγοι στην Ορθοδοξία, αλλά δεν ήταν ποτέ δικοί μας. 

Πουθενά αλλού σε Ορθόδοξη χώρα δεν τιμάται τόσο πολύ η Παναγία όσο στην Ελλάδα. Κάθε χωριό και Εκκλησία της, κάθε μοναστήρι και ναός της, σε κάθε δυσκολία στη ζωή μας, αυτή αμέσως επικαλούμαστε και ανταποκρίνεταιΑμέτρητες οι θαυματουργές εικόνες της στην Ελλάδα.  

Γιατί άραγε μας έχει υπό την προστασία της, ακόμα και σε μια εποχή που δεν αξίζουμε έλεος; 

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, γιατί ο Θεός δεν μας θέλει άβουλους και υποτελείς, αλλά έξυπνους, προνοητικούς και ελεύθερους 

Η ίδια επέλεξε το Άγιο Όρος, εν ζωή ακόμη, γη Ελληνική για να δοξάζετε ο Υιός της, από τους μοναχούς. 

Πλησιάζει ο καιρός της Αποκαλύψεως όλης της επιμελώς κρυμμένης και χαμένης ιστορίας. Ήδη έρχονται στην επιφάνεια γνώσεις που ξενίζουν, γιατί έφθασε ο καιρός να μάθουμε την αλήθεια, αλλά και γιατί πρέπει να προετοιμαστεί ο Έλληνας να μεγαλουργήσει και να μεταλαμπαδεύσει την Ορθοδοξία και το πνεύμα του Ελληνισμού, σ΄όλο τον κόσμο για άλλη μια φορά. 

Το έργο θα επιτελέσει ο Εκλεκτός Του Ιωάννης και ο καιρός πλησιάζει. Πολλοί από αυτούς που πολεμάνε με μανία την Αναλαμπή, δεν θα την δουν! 

Το βρώμικο Εκκλησιαστικό κατεστημένο και στημένο λόμπι του Ιερατείου των μασόνων ρασοφόρων θα εξαφανιστεί, ως πρώτο αναγκαίο έργο από τον Βασιλιά Ιωάννη που θα είναι Έλλην και Άγιος. Έτσι όπως μας κατάντησαν και καταντήσαμε μόνο Θεϊκή επέμβαση με Άγιο θα ανατρέψει την φθορά του Έλληνα. Και αυτό θα γίνει, μέσα από πολύ θλίψη και αναγκαστική μετάνοια. 

Όσο αναγκαίο είναι για τους εχθρούς του Ελληνισμού να κρύβουν κάθε ένδοξη ιστορική σελίδα μας, τόσο περισσότερο αναγκαίο είναι στις μέρες μας να αποκαλύπτουμε γεγονότα που εξυψώνουν το καταρρακωμένο και ραγιάδικο πνεύμα μας.  

Ποιος Έλληνας δεν χαίρεται όταν ανακαλύπτει ότι ο Χριστός ως άνθρωπος επέλεξε την Ελληνική καταγωγή! Το γεγονός αυτό μας φέρνει προ μεγάλων ευθυνών και υποχρεώσεων και όχι καυχησιολογίας. 

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Η μαρτυρία του Κυρίου στα Ουράνια μηνύματα Ν.27 του μοναχού Β.Δ. Ελλάδος, ότι είναι Ελληνικής καταγωγής, πιστοποιεί τα παραπάνω. 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…