ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παναγιώτης Ρέππας : Βομβαρδίστε τους

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΠΠΑΣ. - 20 Ιαν 2019 - 11:08
Loading...

Εμαθα, ότι τελικά θα μαζευτούν υπογραφές και στο συλλαλητήριο και στο διαδίκτυο. Πολύ καλό. Όμως μην εφησυχάζουμε, γιατί τα τρωκτικά δουλεύουν ύπουλα. Αυτήν την ώρα τα κανάλια έχουν τις τακτικές πολιτικές εκπομπές και μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, προβάλλουν το θέμα.

Αφού δεν τους παίρνει να το προσπεράσουν, κάνουν αυτό που ξέρουν καλά· το καπελώνουν προβάλλοντας τους δήθεν Μακεδονομάχους πονηράκλες και ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ. Είμαι σχεδόν βέβαιος, πως δεν θα υπάρξουν έκτατες εκπομπές, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός αν αισθανθούν την πίεση του λαού. Και η πίεση πρέπει να αρχίσει τώρα. Μόλις άκουσα τον Αυτιά να λέει, ότι ο ΣΚΑΪ θα κάνει έκτατες εκπομπές (να, τους πήγε στους γερμανοπουλημένους). Ας προσπαθήσουμε να τους αναγκάσουμε όλους. Ας μποϋκοτάρουμε τις μη πολιτικές εκπομπές σήμερα.

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ από τα βρωμοκάναλα τους.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΟΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Με τι μούτρα θα κατέβουν σήμερα οι πατριδοκάπηλοι στο συλλαλητήριο; Η ΝΔ και όλοι οι άλλοι σαμποτάρισαν την συλλογή υπογραφών και το ίδιο κάνουν μέχρι αυτήν την στιγμή. Φωνάζουν, για να μας δείξουν πόσο «πατριώτες» είναι, αλλά για υπογραφές, ή παραίτηση ούτε λέξη…

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Αφού έχουν το θράσος να κατέβουν στο συλλαλητήριο, φωνάχτε μες στ αυτιά τους την απαίτηση σας, να παραιτηθούν από το βόλεμα τους στην αντιπολίτευση ΣΗΜΕΡΑ πριν από την κύρωση στην Βουλή.

Π. Ρέππας

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter