ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ : Συμπατριώτες μας νησιώτες … προσοχή στο στρατό κατοχής ‘’SEEBRIG’’ που φορά στολές των ΜΑΤ της ‘’Ελληνικής’’ αστυνομίας…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ. - 25 Φεβ 2020 - 10:22

Βρισκόμαστε μπροστά στην τελευταία και σκληρότερη φάση εξισλαμισμού και αφανισμού της χώρας με την εφαρμογή διπλού σχεδίου των Ιλλουμινάτι. Του σχεδίου ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ και του σχεδίου ‘’ COUDENHOVE KALERGI’’.
Το πρώτο αφορά την Ελλάδα αποκλειστικά και το δεύτερο όλο τον πλανήτη. Είναι αρκετά χρόνια που πολλοί αρθρογράφοι και αναλυτές τα αναφέρουν στο διαδίκτυο αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι συμπατριώτες μας ακόμη δεν έχουν ενδιαφερθεί να ασχοληθούν.

Οι ‘’απρόσκλητοι μουσαφίρηδες’’ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο – εργαλείο στην εφαρμογή των σχεδίων αυτών γι’ αυτό και διακομματικά υποστηρίζονται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που κυβέρνησαν και κυβερνούν την πατρίδα μας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που στέλνουν τα ΜΑΤ να σας/μας το επιβάλουν.

Η κατάσταση όμως γίνεται πλέον εξαιρετικά επικίνδυνη πια για όλους τους Έλληνες και είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει στον σχεδιαζόμενο βιολογικό αφανισμό μας.

Θέλω να επιστήσω την προσοχή στους αδελφούς μας νησιώτες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν της διμοιρίες των ΜΑΤ που πρόκειται να αποβιβάσουν στον τόπο τους οι μασόνοι πολιτικοί που μας κυβερνούν, κυβέρνησης, αντιπολίτευσης και λοιπών απο-κομμάτων…. Δεν υπάρχει άλλωστε καμία διαφορά μεταξύ τους αφού υπηρετούν το ίδιο αφεντικό.

Θέλω λοιπόν να σας υπενθυμίσω την ύπαρξη της ταξιαρχίας SEEBRIG που εδρεύει στον Τύρναβο και που έδρασε διαχρονικά και διακομματικά υπέρ όλων των κόμματων εξουσίας από το 2010 μέχρι σήμερα. Πρόκειται κυριολεκτικά για δυνάμεις κατοχής που αποτελούνται από τούρκους, γερμανούς, βουλγάρους, αλβανούς, σκοπιανούς και άλλους οι οποίοι φορώντας τις στολές της ‘’Ελληνικής αστυνομίας’’ και με τις ‘’ευλογίες’’ όλων, πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, χτυπούν στο ψαχνό και αδίστακτα όσους Έλληνες τολμούν να σηκώσουν κεφάλι ενάντια στα μνημόνια, την τυραννία και την προδοσία της πατρίδας μας. Περισσότερες πληροφορίες ενδεικτικά (και σε πολλά ακόμη στο διαδίκτυο) στα άρθρα εδώ :
‘’Η Ταξιαρχία SEEBRIG – Η αστυνομία της μασονίας στην Ελλάδα’’ ,

‘’ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ποιας εθνικότητας ήταν αυτοί που κατασκότωσαν τον κοσμάκη στις Πρέσπες ; ‘’

Ὁ Ἀρχηγός ΓΕΣ στό Στρατηγεῖο τῆς Πολυεθνικῆς Ταξιαρχίας ΝΑ Εὐρώπης στόν Τύρναβο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Ταξιαρχία SEEBRIG – Η αστυνομία της μασονίας στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν οι έλληνες ότι έχουμε πια στρατό κατοχής με αποδείξεις

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗSEEBRIG ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ – Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙ!

Φωτό από την τελετή παράδοσης – παραλαβής διοίκησης της Ταξιαρχίας Seebrig – Τούρκος Ταξίαρχος Μετίν Φαρούκ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…

Ὁ Ἀρχηγός ΓΕΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ στό Στρατηγεῖο τῆς Πολυεθνικῆς Ταξιαρχίας ΝΑ Εὐρώπης στόν Τύρναβο (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΗΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Mr.V – ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ SEEBRIG – Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

Αφού λοιπόν μελετήσετε προσεκτικά τις ενδεικτικές παραπάνω πηγές προετοιμαστείτε καλά για το ποιους είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε…..

Συνιστώ να προσπαθήσετε να κατανοήσετε αν αυτοι που έρχονται να σας βάλουν σε ‘’τάξη’’ είναι ‘’ Έλληνες’’ η ξένοι με ελληνικές στολές. Να καταγράψετε τους διοικητές τους και αυτούς που τους δίνουν εντολές. Να προσπαθήσετε να βρείτε αποδείξεις για την εθνικότητα τους και να τους καταγγείλετε παντού καταγράφοντας τα ονόματα των δημόσιων λειτουργών, υπαλλήλων κλπ που το πράξατε με χειροπιαστές αποδείξεις.. Να βγάζετε συνεχώς φωτογραφίες τους. Να ενημερώσετε και τη στρατιωτική ηγεσία είτε στον τόπο σας είτε το επιτελείο με επίσημη καταγγελία και αριθμό πρωτοκόλλου….. και ας γνωρίζουμε ότι ΚΑΙ αυτοί είναι δικοί τους και μας έχουν επίσης προδώσει. Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά θα φανούν πολύ χρήσιμα και πολύ σύντομα…. Δουλέψτε ομαδικά και με συνοχή – συνεργασία και πατριωτισμό.

Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν πρόκειται να πάει χαμένο…. Γιατί όπως σας είχα ξαναπεί στο άρθρο μου ‘’Βλέπω το κοντινό μέλλον της Ευρώπης… χτυπώ τον εχθρό όταν πέσει σε ”λακκούβα”… και δεν πιστεύω σε σιωνιστικά ‘’κίτρινα γιλέκα’’ και ιταλικά ‘’Πατίνι’’ … :

‘’…τελικά χτυπάμε τον εχθρό όταν πέσει σε ‘’λακκούβα’’, όταν έρθει σε ‘’δυσμένεια’’, όταν έρθει σε δύσκολη θέση…. Δηλαδή τους εγχώριους πολιτικούς προδότες όταν θα εγκαταλειφθούν από τους πάτρωνες τους λόγο κάποιου σοβαρού πολέμου όπου δεν θα έχουν τον καιρό και την προτεραιότητα να ασχοληθούν άλλο με την Ελλάδα γιατί θα έχουν σοβαρότερα προβλήματα. Και να είστε σίγουροι ότι η ώρα αυτή πλησιάζει. Και τότε να είστε όλοι ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! ‘’

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr