ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πανικός της VIP Ελίτ καθώς η δίκη της Νυρεμβέργης 2.0 για “Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας” γίνεται πραγματικότητα

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 8 Μαρ 2023 - 18:19

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για δίκες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, σύμφωνα με έναν εκ των έσω στο ΔΠΔ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι σημαντικές προσωπικότητες του παγκοσμιοποιημένου κατεστημένου πρόκειται να θυσιαστούν στο βωμό της δημόσιας οργής για τα εγκλήματά τους στην αποτυχημένη λαθροχειρία της ελίτ του Covid.

Η παγκοσμιοποιητική ελίτ έκανε τα τελευταία τρία χρόνια κόλαση για την πλειοψηφία, αλλά εμείς κρατήσαμε γερά, διατηρήσαμε την αξιοπρέπειά μας και αποκαλύψαμε τα ψέματά τους, ένα προς ένα. Τώρα οι κακοποιοί μας έχουν στριμωχτεί στη γωνία και αναγκάζονται να παραδεχτούν τα ψέματα που έχουν διασπείρει. Και θέλουν να τους συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Πραγματικά δεν πρόκειται. Ο κόσμος ξυπνάει. Και αφού ξυπνούν και συνειδητοποιούν ότι ο εφιάλτης των τελευταίων τριών ετών δημιουργήθηκε σκόπιμα από την παγκοσμιοποιημένη ελίτ, οι άνθρωποι ξεσηκώνονται και απαιτούν δικαιοσύνη.

Αυτό έχει οδηγήσει στην κατανόηση από την πλευρά της ελίτ ότι πρέπει να ρίξει μερικούς από τους δικούς της κάτω από το λεωφορείο προκειμένου να κατευνάσει τις μάζες. Και ενώ θα είναι ευχάριστο να δούμε βασικούς παράγοντες από την πανδημία του Κόβιντ να αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη με κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι έχουμε ξαναβρεθεί εδώ, όταν η ναζιστική ηγεσία του Τρίτου Ράιχ δικάστηκε στη Νυρεμβέργη.

Συνολικά, 199 κατηγορούμενοι δικάστηκαν, 161 καταδικάστηκαν και 37 καταδικάστηκαν σε θάνατο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου. Αλλά ο θάνατος αυτών των βασικών παραγόντων του Τρίτου Ράιχ δεν σήμαινε το τέλος του ναζισμού. Ήταν απλώς ένα τέχνασμα για να διατηρήσει η ελίτ τον έλεγχο. Τελικά οι Ναζί απλώς επαναπροσδιορίστηκαν και προσπάθησαν ξανά με νέα μεταμφίεση.

Οι ναζιστές επιστήμονες και γιατροί εξήχθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη κατακλύστηκε από παγκοσμιοποιημένες οργανώσεις με παιδιά και εγγόνια της ναζιστικής ηγεσίας. Ο Schwab, ο Soros και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen είναι μερικά μόνο παραδείγματα παγκοσμιοποιητών ηγετών με άμεσους δεσμούς με τη ναζιστική ηγεσία που υποτίθεται ότι εξαλείφθηκε στη Νυρεμβέργη. Και αυτοί οι παγκοσμιοποιητές ηγέτες συνεχίζουν το έργο τους με νέα μεταμφίεση.

Πριν συνεχίσουμε, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι και μη διστάσετε να γίνετε μέλη της κοινότητας People’s Voice Locals για αποκλειστικό, μη λογοκριμένο περιεχόμενο.

Δεδομένων των αποτυχιών της Νυρεμβέργης, πρέπει να μάθουμε από την ιστορία και να διασφαλίσουμε ότι αυτή τη φορά οι πραγματικοί εγκληματίες θα λογοδοτήσουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Τα αποδεικτικά στοιχεία για την καταδίκη υπάρχουν ήδη εκεί έξω. Χτίζουμε μεθοδικά την υπόθεσή μας εναντίον των κακοποιών μας, δημιουργώντας αρχεία με τα λάθη και τις παραδοχές τους, από τότε που έγιναν αρκετά αλαζόνες ώστε να νομίζουν ότι μπορούν να μας στερήσουν τις ελευθερίες μας και να υποτάξουν ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κύριοι παίκτες γνώριζαν ακριβώς τι έκαναν από την αρχή. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο Bill Gates, ο Anthony Fauci, ο Klaus Schwab και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, όπως ο Stephane Bancel της Moderna και ο Albert Bourla της Pfizer. Δεν θα υπάρξει υπεράσπιση “Απλώς ακολουθούσα εντολές” για αυτούς τους τύπους στη Νυρεμβέργη 2.0.

Υπάρχουν επίσης πολλές αποδείξεις ότι οι πολιτικοί σε κάθε χώρα που έχει διεισδύσει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ γνώριζαν ακριβώς τι συνέβαινε. Και τα στοιχεία συνεχίζουν να αποκαλύπτονται. Αυτή την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η δημοσιογράφος Isabel Oakeshott έδωσε περισσότερα από 100.000 μηνύματα Whatsapp που διέρρευσαν στην Telegraph, αποκαλύπτοντας ότι ανώτεροι υπουργοί της κυβέρνησης συζητούσαν πότε θα “αναπτύξουν” την επόμενη παραλλαγή για να “τρομάξουν” το κοινό.

Τα ιδιωτικά μηνύματα του υπουργού Υγείας Matt Hancock αποκαλύπτουν ότι η βρετανική κυβέρνηση “χρησιμοποίησε τη νέα παραλλαγή” για να εκφοβίσει τους ανθρώπους ώστε να κάνουν το εμβόλιο. Πείτε μου σε τι διαφέρει αυτό από τη συμπεριφορά των τρομοκρατών;

Εδώ είναι ο Matt Hancock που εμφανίζεται σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, λίγες ημέρες μετά την αποστολή αυτών των μηνυμάτων, λέγοντας ψέματα στο έθνος με τον πιο θρασύ, ψυχοπαθητικό τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Matt Hancock είπε επίσης ότι ο Bill Gates “μου χρωστάει χάρη“, λαμβάνοντας υπόψη “σε πόσους ανθρώπους θα βάλω τα τσιπ του”.

Φυσικά, τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους ελέγχου των ζημιών, προσπαθώντας να εξηγήσουν ότι ο Hancock “αστειευόταν”.

Οι βασανιστές και οι βασανιστές μας θέλουν να ξεχάσουμε όλα αυτά και πολλά άλλα. Αλλά εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι – για να μην πω ανίκανοι – να το κάνουν αυτό. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ξέρουμε το παιχνίδι τους. Και είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από ποτέ για να τους κάνουμε να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.

Μην κάνετε κανένα λάθος, ο κόσμος ξυπνάει. Η κυβέρνηση Μπάιντεν πλήρωσε παράγοντες επιρροής για να διαφημίσουν το εμβόλιο κατά τη διάρκεια των χρόνων του Κόβιντ ως μέρος της εκστρατείας πλύσης εγκεφάλου της ελίτ, αλλά αυτά τα ψέματα δεν άντεξαν τη δοκιμασία του χρόνου. Ο Ράσελ Μπραντ εμφανίστηκε στο podcast του Τζο Ρόγκαν αυτή την εβδομάδα και συνδυάστηκαν για να κάνουν red pill εκατομμύρια ανθρώπους για τα δεινά του Μπιλ Γκέιτς, συμπεριλαμβανομένων των βομβών αλήθειας για το έργο του στην Αφρική.

Καταστροφικά πράγματα για τα οποία εμείς στη Φωνή του Λαού έχουμε αναφερθεί εδώ και χρόνια. Αλλά ο Rogan και ο Brand δεν είχαν τελειώσει ακόμα με τον Gates. Και να θυμάστε, εκατομμύρια και εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν αυτό το περιεχόμενο. Τα σατανικά έργα του Γκέιτς αποκαλύπτονται αργά αλλά σταθερά σε όλο τον κόσμο.

Ο Γκέιτς είναι μόνο ένας παίκτης στο παιχνίδι. Μην ξεχνάτε τους διευθύνοντες συμβούλους των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών του καρτέλ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, πιάστηκε να παραδέχεται στους φίλους του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ότι η εταιρεία του παρήγαγε 100.000 δόσεις εμβολίου Covid-19 το 2019 – πριν ξεκινήσει η πανδημία.

Στα αποκαλυπτικά πλάνα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Bancel άφησε επίσης να διαρρεύσει ότι γνώριζε εκ των προτέρων κάτι που ονομάζεται πανδημία Covid. Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτή είναι η απόδειξη, από το στόμα του αλόγου, ότι η Moderna και το καρτέλ των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών ήταν συνένοχοι στο σχεδιασμό της πανδημίας, ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν το φάρμακο αποανάπτυξης της παγκόσμιας ελίτ στις μάζες.

Και ίσως να θυμάστε ότι ο Δρ Ugur Sahin, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech, της εταιρείας βιοτεχνολογίας που συνεργάστηκε με την Pfizer για την ανάπτυξη του εμβολίου Covid, παραδέχτηκε στην κάμερα ότι δεν εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Covid.

Δεν είναι όλα καλά στον κόσμο της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας. Ένας κορυφαίος επιστήμονας, υπεύθυνος για την ανάπτυξη του πρώτου παγκοσμίως καταγεγραμμένου εμβολίου συνδυασμένου φορέα κατά του Covid-19 το 2020, βρέθηκε στραγγαλισμένος μέχρι θανάτου στο διαμέρισμά του αυτή την εβδομάδα. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να ξυπνά και να απαιτεί την αλήθεια, μήπως η ελίτ τον θεώρησε βάρος;

Οι άνθρωποι που υπέφεραν περισσότερο, των οποίων οι ζωές υπέστησαν ανεπανόρθωτη ζημιά από την πανδημία, δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Και είναι ακόμα λιγότερο πιθανό να συγχωρήσουν.

Φυσικά και ήταν οι πιο ευάλωτοι της κοινωνίας που υπέφεραν περισσότερο. Οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά μας.

Λες και το Common Core, που δημιούργησαν ο Ομπάμα και ο Μπιλ Γκέιτς, δεν ήταν αρκετά κακό για τα παιδιά μας, οι περιορισμοί του Κόβιντ που επέβαλαν οι θύτες μας ώθησαν τις βαθμολογίες των μαθητών στις εξετάσεις σε ιστορική πτώση, ιδιαίτερα στα βασικά μαθήματα, και μάλιστα για τους μαθητές που ήταν μειονεκτούντες στην αρχή.

Και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε πόσα δεινά επέβαλε η ελίτ -και όσοι έκαναν τις εντολές της- στους ηλικιωμένους μας σε γηροκομεία και νοσοκομεία. Παραμελημένοι, φυλακισμένοι, στερημένοι από το να βλέπουν τους αγαπημένους τους, νομίζοντας ότι τους εγκατέλειψαν, πολλοί δεν έλαβαν τη θεραπεία που χρειάζονταν, τους έκαναν αναίτια και επικίνδυνα ενέσεις με τοξική πειραματική ένεση, πολλοί υπέστησαν ευθανασία με μορφίνη και μιδαζολάμη (όπως χρησιμοποιείται για την εκτέλεση θανατοποινιτών σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ), όλα αυτά με το πρόσχημα της πρόληψης μιας ασθένειας που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι υπάρχει.

Χιλιάδες σκοτώθηκαν ανάλγητα σε προγράμματα “φροντίδας” στο τέλος της ζωής και οι θάνατοί τους καταγράφηκαν ως θάνατοι “Covid” από τα νοσοκομεία που ήταν αποφασισμένα να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Και οι θάνατοι συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Υπερβολικοί θάνατοι σε όλα τα στρώματα της εμβολιασμένης κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των νέων, υγιών και γυμνασμένων, καθώς οι κορυφαίοι αθλητές στην ακμή της ζωής τους συνεχίζουν να πέφτουν σαν μύγες από καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια, σε αριθμούς που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ιστορία. Πρόκειται για γενοκτονία, για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και η ελίτ πρέπει να λογοδοτήσει.

Εδώ στη Φωνή του Λαού είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αναφέρουμε τα εγκλήματα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ και είμαστε ικανοποιημένοι που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν κάθε μέρα. Εγγραφείτε στο κανάλι και μη διστάσετε να γίνετε μέλος της κοινότητας People’s Voice Locals για αποκλειστικό περιεχόμενο. Ελπίζω να σας δω εκεί.

Παρακολουθήστε:

newspunch.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr