ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παρέμβαση Τραμπ μετά το φιάσκο των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο

ΔΙΕΘΝΗ. - 4 Ιαν 2023 - 19:55

«Κρέμασε» τον Τζόρνταν και έδωσε γραμμή για τον Μακάρθι

«Τώρα είναι η ώρα για τους εκλεγμένους Ρεπουμπλικάνους βουλευτές μας στη Βουλή να ψηφίσουν τον Κέβιν»

Με αυτά τα λόγια ο Τραμπ παρενέβη μέσω γραπτού μηνύματος στην προσωπική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth.

Είχε προηγηθεί τον πρωτοφανές περιστατικό με την διάσπαση των ρεπουμπλικάνων βουλευτών κατά την ψηφοφορία, καθώς 20 νομοθέτες έδωσαν την ψήφο τους στον Τζιμ Τζόρνταν και όχι στον Κέβιν Μακάρθι. Μπορεί ο Μακάρθι να αποτελεί κομματική γραμμή για τους ρεπουμπλικάνους, θεωρείται όμως μετριοπαθής και μαλθακός σε αντίθεση με τον Τζόρνταν ο οποίος μάλιστα χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους βουλευτές που πρόσκεινται στον Τραμπ.

Το αποτέλεσμα είναι μετά από 100 χρόνια και τρεις ψηφοφορίες να μην μπορεί η πλειοψηφία του Κογκρέσου να εκλέξει εκπρόσωπο!

Εντέλει ο Τραμπ δεν άκουσε τις εκκλήσεις πολλών βουλευτών και χιλιάδων ψηφοφόρων του κόμματος οι οποίοι τον καλούσαν να εκφράσει την στήριξη του στον Τζόρνταν και υποστήριξε την κομματική γραμμή…

newsbreak.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr