ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παραίτηση από Μέλος του Ε.ΠΑ.Μ μετά από αλλεπάλληλες ψυχικές κακοποιήσεις από άτομα εξουσίας..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ. - 16 Νοέ 2018 - 20:47
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά (πρώην μέλος Ε.ΠΑ.Μ)

Η κατάχρηση Εξουσίας με σκοπό το προσωπικό όφελος και οι παράνομες Νομιμοποιήσεις εσόδων, η μυστική απόκτηση περιουσίας Δημοσίων Υπαλλήλων,τα Πλαστά πτυχία και παρανομίες σωρό, με απασχολούν χρόνια τώρα. Και με απασχολούν και ως Ελληνίδα πολίτη ,αλλά και ως Καταγγέλουσα Δημοσίων Υπαλλήλων και Υπουργών της Γ.Γ.Αθλητισμού,που εξ αιτίας αυτών έχω υποστεί πολλά.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις φωνάζουν ότι θα πατάξουν την Διαφθορά ,αλλά πράττουν κατά το ΔΟΚΟΥΝ.
Και αν αυτός που καταγγέλει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ και τους τα χώνει κιόλας ΠΟΛΙΤΙΚΑ,απαξιούν πλήρως να ασχοληθούν.

Έλλειψη Διαφάνειας,φίμωση της ελευθερίας του τύπου και του λόγου,έλλειψη ελέγχου,καμία υπευθυνότητα και με την Δημοκρατία ΑΠΟΥΣΑ,η κοινωνία σε άγνοια Πολιτική και το Κράτος Δικαίου Ανύπαρκτο και ασθενές.

Τα χρηματοδοτούμενα Πολιτικά κόμματα,αποκτούν στενές σχέσεις με τους όποιους χρηματοδότες με αποτέλεσμα να καλύπτονται όλοι πίσω από την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ.
Ο φόβος της απώλειας της εξουσίας όσων την έχουν, ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ,δύσκολο να γλυτώσει κάποιος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο … http://theodorovias.blogspot.com/2018/11/blog-post_16.html?

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr