ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παρακράτος ο Στουρνάρας – Η ομολογία είναι πλέον σαφής

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 13 Ιαν 2016 - 18:04
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Μέσα από τις κατευθυνόμενες “αποκαλύψεις¨” του για τη σχεδιαζόμενη “εισβολή” στο νομισματοκοπείο, ομολογεί ουσιαστικά τον παρακρατικό ρόλο που έπαιξε ο ίδιος με ομάδα πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων…
Και το σύνολο αυτών των παρακρατικών σχεδιασμών το χαρακτηρίζει ως “Μέτρα για την αντιμετώπιση σχεδίων δημιουργίας παράλληλου νομίσματος” τα οποία όπως ομολογεί είχε λάβει η Τράπεζα της Ελλάδος, πράγμα που αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Αλέξη Παπαχελά στην εκπομπή «Ιστορίες», στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο Διοικητής της ΤτΕ “αποκάλυψε” στη συνέντευξη που προβλήθηκε χθες το βράδυ ότι είχε πληροφόρηση για σχέδια εισβολής στο Νομισματοκοπείο και δημιουργίας ενός άτυπου διπλού νομίσματος: «Ναι, είχα τέτοια πληροφόρηση. Γι’ αυτό συγκάλεσα τους νομικούς συμβούλους της τράπεζας, παράγοντες του δημοσίου βίου που…

είχαν χρηματίσει πρωθυπουργοί. Μίλησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και φτιάξαμε έτσι, να το πω, ένα τείχος, μια άμυνα για εξελίξεις τέτοιου είδους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
Ποιός είναι λοιπόν πρωθυπουργός στην αποικία χρέους??? Ο εκλεγμένος πολιτικός ή το διορισμένο ανδρείκελο που διοικεί την ΤτΕ???
Με ποιά θεσμική ιδιότητα οι “πρώην πρωθυπουργοί” συμμετέχουν σε παρακρατικό συμβούλιο προκειμένου να στήσουν μηχανισμό άμυνας σε διαφαινόμενες επιλογές εκλεγμένης κυβέρνησης???
Επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω πως – ανεξάρτητα από την άποψη που έχει ο οποιοσδήποτε περί ευρώ η δραχής – ότι η ΤτΕ, αυτονομείται θεσμικά και λειτουργεί ως παρακράτος μέσα στην ίδι ατη χώρα, με εντολές που δίνονται κατ ευθείαν από το εξωτερικό???
Η κυβέρνηση οφείλει αν διαθέτει ίχνος έστω στοιχειώδους αξιοπρέπειας, να παρέμβει άμεσα μετά και από αυτή την εξέλιξη, και φυσικά να δρομολογήσει τις ξεχασμένες της δεσμεύσεις για παραπομπή αυτού του κυρίου στη δικαιοσύνη, φυσικά και με επιβαρυμένο πλέον κατηγορητήριο.
Κυριάκος Κυριακόπουλος 
ellinikoforoum

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…