ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ «Καλούνται οι Αμερικανοί να εγκαταλείψουν τη Ρωσία ως τις 15 Ιουνίου» ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ;

ΔΙΕΘΝΗ. - 3 Μαΐ 2021 - 8:48
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

” Η πρεσβεία των ΗΠΑ συνέστησε στους Αμερικανούς των οποίων η ρωσική βίζα λήγει, να φύγουν από τη χώρα έως τις 15 Ιουνίου. Αυτό αναφέρεται στο μήνυμα της διπλωματικής αποστολής στις 30 Απριλίου.

Διευκρινίζεται ότι η διπλωματική αποστολή σχεδιάζει να μην προσφέρει πλέον συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, προξενικές εκθέσεις για γεννήσεις στο εξωτερικό ή υπηρεσίες ανανέωσης διαβατηρίων.

Η αμερικανική πρεσβεία πρότεινε την αποστολή αιτημάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όσους χρειάζονται νέο διαβατήριο των ΗΠΑ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

«Εάν σκοπεύετε να παραμείνετε στη Ρωσία μετά από αυτήν την περίοδο, επισκεφθείτε το τοπικό σας γραφείο του Υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων ( МВД) για να ξεκινήσετε την επεξεργασία των απαραίτητων εγγράφων, όπως πρότεινε πρόσφατα», ανέφερε η ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει η Izvestia  αυτή η κατάσταση σχετίζεται με την κοινοποίηση της ρωσικής κυβέρνησης σχετικά με την πρόθεσή της να απαγορεύσει στην αμερικανική διπλωματική αποστολή να προσλάβει ξένους πολίτες για εργασία…

Η «διπλωματική» επιδείνωση μεταξύ της Ρωσίας και των δυτικών χωρών ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την εισαγωγή νέων κυρώσεων, απέλασαν 10 Ρώσους διπλωμάτες.”

Η Μόσχα ανταποκρίθηκε σε αυτό με τα ίδια μέτρα και απαγόρευσε επίσης στην αμερικανική διπλωματική αποστολή να προσλάβει πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

https://www.echedoros-a.gr/2021/05/15.html#more

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/05/15.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…