ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, αλά ΣΥΡΙΖΑ !

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΡΙΤΩΝ Δ. ΙΑΚΩΒΟΥ. - 12 Αυγ 2017 - 12:41
Loading...

Αυτό το τρίπτυχο, Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια οραματίζεται ο Τσιπρ Γιονγκ Ουν, ο συριζοναζί αμερικανομπολσεβίκος Πρωθυπουργός της κατεχόμενης Ελλάδας !

Πατρίδα αλά Μαδούρο, θρησκεία τζιχαντιστών και μπουργκοφόρων γυναικών και οικογένεια τερψίπρωκτων λουγκρών !

Ο σιωνοκινούμενος δικτατορίσκος που συγγενεύει ιδεολογικά με το Μαδούρο της Βενεζουέλας, τον Κιμ Γιονγκ Ουν της Β. Κορέας και τον Ερντογάν της Τουρκίας, πρόδωσε τον Ελληνικό λαό και τον αλυσόδεσε για 100 τουλάχιστον έτη στη φυλακή των αρχιτοκογλύφων παγκοσμιοποιητών της Διεθνούς Ληστρικής Ελίτ !

Ο άθλιος εντολοδόχος, εφαρμόζει κατά γράμμα το σχέδιο αφανισμού της Ορθοδοξίας, του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Οικογένειας, καθ’ υπαγόρευση των Ρότσιλντ, του Σόρος και του Κίσινγκερ.

Ο Τσίπρας που στερείται τσίπας εμφανίζει τον εαυτό του ως «αθώο» ψεύτη και όχι ως κλέφτη, όπως οι προκάτοχοί του της ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, προκειμένου να αλιεύσει ψήφους από τον εξουθενωμένο και αποχαυνωμένο Ελληνικό λαό. Αποσιωπά τεχνιέντως το γεγονός ότι είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας, ακόμη χειρότερος από τους Σαμαροβενιζέλους, τους Γιωργακοπαπανδρεϊκούς, τους Σημιτικούς και λοιπούς εθνοπροδότες και κάνει την αθώα περιστερά για να σταματήσει τη κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξυπνείστε Έλληνες ! Μη ξαναψηφίσετε αριστεροδεξιούς εντολοδόχους του Διεθνούς Σιωνισμού !
Ψηφίστε μόνο πραγματικούς Ορθόδοξους Χριστιανούς που αγαπούν το Χριστό, το Αγιοτόκο Έθνος και την παραδοσιακή Ελληνική Οικογένεια !

Πολεμήστε το σάπιο τσιπροπολακικό καθεστώς της δεξιότσεπης αριστεροσύνης.
Στείλτε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους ισλαμολάγνους ολετήρες της Ελληνορθοδοξίας !
Αγαπήστε το Χριστό και τον συνάνθρωπό σας, όπως αγαπάτε τον εαυτό σας !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter