ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΚΟΜΑΤΑ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 20 Μαρ 2019 - 11:07
Loading...

Επειδή πάνω από όλους και όλα είναι το Έθνος μας, άς ξεκαθαρίσουμε μία και έξω ορισμένα πράγματα!
Εάν ή «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», ήθελε πάση θυσία και μέ όποιο κόστος να βρεί καρέκλες γιά τήν Βουλή, θα το είχε ήδη κάνει!

Εάν θέλαμε να είμαστε μέρος του συστήματος και να έχουμε εξασφαλίσει την είσοδο μας στην Βουλή στίς επικείμενες εκλογές, θά ήταν παιχνιδάκι, όπως άλλωστε ήταν γιά όσους είναι ήδη μέρος αυτού, αλλά και όσους έχουν ήδη φροντίσει να είναι από τώρα μέρος τού συστήματος!

Εάν θέλαμε, θά μπορούσαμε να είμαστε μαζί μέ κάποιο από τα συστηματικά κόμματα, θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί μέ κάποιο από τα γεννόσημα τους….θά μπορούσαμε να κάνουμε σύμπραξη μέ τα λεγόμενα πατριωτικά κόμματα τά οποία σε λίγο καιρό, θα ζητήσουν τήν ψήφο του Ελληνικού λαού γιά να σώσουν την Ελλάδα μας! Θά μπορούσαμε να πούμε Ναί, σε αυτούς πού μάς ζήτησαν, να βάλουμε……ξίδι στο κρασί μας!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

Γιατί δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ηθική και την αξιοπρέπεια! Γιατί δεν είναι στόχος μας ή καρέκλα, γιατί λέμε την Αλήθεια χωρίς φόβο αλλά μέ πολύ πάθος! Γιατί δεν μάς εκβιάζει κανένας!

Γιατί πολύ απλά επιλέξαμε συνειδητά τον δύσκολο δρόμο του πορεύεσθαι μέ τήν πάσα Αλήθεια, μέ πραγματική πίστη, μέ ανιδιοτέλεια, με καθαρότητα προσώπων, με ειλικρίνεια και τιμιότητα, με αξίες τίς διαχρονικές του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας, χωρίς να εμπαίζουμε τά θεμέλια του Έθνους μας! Χωρίς πάτρωνες, χρηματοδότες και κανάλια!!! Γιατί δέν έχουμε κανέναν να αποφασίζει και νά διατάσει!! Συναποφασίζουμε όλοι μαζί και πράττουμε!

Επιλέξαμε να το κοινωνήσουμε μέ όλους….κυριολεκτικά μέ όλους, σχεδόν, όσους σήμερα το παίζουν εθνοσωτήρες και ξέρουμε πλέον μέ ποιούς έχουμε να κάνουμε!

Και δεν θά διστάσουμε να πούμε τά πράγματα μέ το…όνομα αλλά και το επώνυμο τους!
Ή καρέκλα, ή δόξα, ή αρχηγία, ή ιδιοτέλεια, ακόμα και το ξέπλυμα πολιτικών επιλογών και συμπεριφορών, ήταν και εξακολουθούν να είναι τα κυρίαρχα προτάγματα, όσων κόπτονται για την… «σωτήρια τής πατρίδας»!

Όταν θα ζητήσουμε τήν ψήφο του Ελληνικού λαού, έχουμε τήν ψυχή τήν τιμή και τήν συνείδηση μας καθαρή να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε:
Δέν συνεργαζόμαστε μέ όσους έχουν καταστρέψει την Πατρίδα μας διαχρονικά και συνεχίζουν να το πράττουν!

Δέν συνεργαζόμαστε μέ τό σύνολο τής ανίκανης, άχρηστης, συνένοχης αντιπολίτευσης, όπου χρόνια τώρα, αναξίως κατέχει την θέση αυτή, χωρίς να έχει εμποδίσει στο ελάχιστο τήν καταστροφική πορεία καί τό ξεπούλημα της Ελλάδας μας!

Δέν συνεργαζόμαστε μέ όσους καπηλεύονται τα Ίερά και τα όσια της πατρίδας μας, τούς πατριδέμπορους και τούς Χριστέμπορους, μέ όσους αδυνατούν να παράξουν ήθος και αξίες εφάμιλλες του Έθνους μας και τής Ορθοδοξίας μας! Δέν θα γίνουμε δεξαμενές απορρόφησης και ξεπλύματος όσων και όποιων, τρυπώνουν σε κόμματα και αποκόμματα γιά να κουκουλώσουν η και να ξεπλύνουν τίς όποιες ανομίες τους, δέν συνεργαζόμαστε με το ψέμα, τήν εξαπάτηση, την απαξίωση, τήν εξαθλίωση σε βάρος του Ελληνικού λαού! Και τέλος, δεν συνεργαζόμαστε μέ τον διάβολο γιά να σώσουμε την χώρα! Αδύνατον το απόλυτο κακό, να σώσει οτιδήποτε!

Στο όνομα της Μίας Αγίας ομοουσίου και αδιαιρέτου τριάδος και τού Ελληνικού λαού, έχουμε δεσμευτεί και σε κανέναν άλλον! Όσοι ζωντανοί μέ τίς ίδιες ακριβώς αξίες, ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις και γιατί όχι, οι πιό άξιοι ηγηθείτε αυτού του αγώνα!
Σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε!
Ας δούμε ποιοί και πόσοι τελικά!

Γιατί αυτό πού μετράει πάνω από όλα, είναι το Έθνος μας μέ τα διαχρονικά του θεμέλια καί γιά τήν σωτηρία τους θά πρέπει νά ηγηθεί ο ίδιος ο λαός μέ τίς υπεύθυνες επιλογές του.

ΓΡΑΦΕΙ: Γιώργος Αυλωνίτης.
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της πολιτικής παράταξης «Ελεύθερη Πατρίδα«.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter