ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ : Η Κυβέρνηση παραπέμπει στις καλένδες το εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας για προεκλογικές παροχές;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 21 Σεπ 2022 - 19:38

Αθήνα, 21/9/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (253)

 

Η Κυβέρνηση παραπέμπει στις καλένδες το εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας για προεκλογικές παροχές;

 

Προκαλεί απορία και βαθειά ανησυχία η συνεχώς παρατεινόμενη σιωπή γύρω από το πρόγραμμα των κορβετών του Πολεμικού Ναυτικού. Η σχετική απόφαση θα έπρεπε να είχε ληφθεί αμέσως μετά την απόφαση για τις φρεγάτες Belharra.

Το Πολεμικό Ναυτικό έχει απόλυτη ανάγκη από νέα πλοία και εκσυγχρονισμό παλαιών φρεγατών. Δεν αρκούν οι τρεις Γαλλικές φρεγάτες για την αναγκαία ενίσχυση και αναβάθμισή του, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη συνεχώς μεγεθυνόμενη Τουρκική απειλή, ένα δείγμα της οποίας έδωσε πάλι, μαινόμενος, ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Το πρόγραμμα των κορβετών έπεσε θύμα των Κυβερνητικών προεκλογικών παροχών; Η κατάσταση είναι ακόμη πιο ανησυχητική εάν λάβει κανείς υπόψιν την τοποθέτηση που έκανε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αρνούμενος να διδαχθεί από τους κινδύνους που δημιούργησε η πολιτική της εξοπλιστικής απραξίας των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων και ειδικότερα η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε τα στερεότυπα γι’ αποφυγή «κούρσας εξοπλισμών» με την Τουρκία, ως να μη γνωρίζει τι πράττει ακριβώς η Τουρκία και τι επιδιώκει, με τη μεγάλη αμυντική βιομηχανία που αναπτύσσει και τους εξοπλισμούς, στους οποίους επιδίδεται.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί την Κυβέρνηση να προχωρήσει τάχιστα το πρόγραμμα των κορβετών και γενικά να μη διακόψει ή αναστείλει, για προεκλογικούς, προφανώς, λόγους, την εξοπλιστική προσπάθεια, που έχει κατεπείγουσα ανάγκη η χώρα.

Η εθνική ασφάλεια είναι μέγιστη και πρώτιστη προτεραιότητα, ιδιαίτερα μέσα στο σημερινό ταραγμένο διεθνές περιβάλλον και κάτω από τις συνθήκες εκτάκτου ανάγκης που δημιουργεί ο Τουρκικός επιθετικός παροξυσμός.

Ο Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr