ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πατρούσεφ: Αμερικανικά ιδρύματα έχουν γράψει έναν “οδηγό για τη διάσπαση της Ρωσίας”

ΔΙΕΘΝΗ. - 3 Μάι 2023 - 21:15
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ-Ρία Νόβοστι, 1920, 02.05.2023

© Sputnik / Aram Nersesyan

Πατρούσεφ: Με Αμερικανικά Κεφάλαια που ανέθεσαν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο έγραψαν έναν οδηγό για τη διάσπαση της Ρωσίας.

Μόσχα, 2 Μαΐου-RIA Novosti. Ένας” οδηγός για τη διάσπαση της Ρωσίας ” έχει δημιουργηθεί για την αμερικανική ελίτ, δήλωσε ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ιζβέστια.

“Αρκετά Αμερικανικά ιδρύματα εισάγουν ενεργά την ελίτ της Ουάσιγκτον στα επιστημονικά τους έργα, βιαστικά γραμμένα με εντολή του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και του Υπουργείου Άμυνας, με τίτλο “το αποτυχημένο κράτος: ένας οδηγός για τη διάσπαση της Ρωσίας”, είπε.

Ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας σημείωσε ότι «το κύριο στοίχημα, σύμφωνα με τους συγγραφείς, πρέπει να γίνει για τη δημιουργία και τη διατήρηση της αστάθειας σε γειτονικά κράτη με τη Ρωσική Ομοσπονδία, καθώς και για έναν πόλεμο, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της πέμπτης φάλαγγας και της υποκίνησης εσωτερικού ρωσικού αυτονομισμού».

«Οι δομές του Τζορτζ Σόρος και μόνο, παρεμπιπτόντως, που έδωσαν τους συμπατριώτες του στους Ναζί στην Ουγγαρία κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, διαθέτουν 800 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη δημιουργία φανταστικών βίντεο, σκηνοθετημένων φωτογραφιών και απομιμήσεων στα κοινωνικά δίχτυα», τόνισε. ο Πατρούσεφ.

Οι δυτικές χώρες επιδιώκουν να καταστρέψουν τα θεμέλια της παν ρωσικής και εθνικής ταυτότητας, «κάνοντας το καλύτερο δυνατό για να επιβάλουμε καινοτομίες σε εμάς όπως η ποικιλομορφία των φύλων και ο ιστορικός αναθεωρητισμός», πρόσθεσε.

“Η Δύση προσπαθεί να υπονομεύσει την εσωτερική ενότητα της χώρας και του λαού μας, να αποθαρρύνει τους πολίτες μας, να τους ενσταλάξει μια αίσθηση κατωτερότητας.” ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτά τα κέντρα «δικαιολογούν την ανάγκη αναμόρφωσης της συνείδησης των Ρώσων, τη μετάνοιά τους σε συμπολίτες άλλων εθνικοτήτων και θρησκειών, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται υπό τη λεγόμενη ρωσική κατάληψη».

Η Δυτική μηχανή προπαγάνδας δεν λειτουργεί όταν συναντά την τιμή, την ευγένεια, τη σταθερότητα του πνεύματος και την ακλόνητη ηθική που είναι εγγενής στο Ρωσικό λαό, κατέληξε ο Πατρούσεφ.

https://ria.ru/20230502/raskol-1869230999.html

https://www.tokoutsavaki.net/post/patrushev-us-institutions-have-written-a-guide-to-thebreak-up-of-russia

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr