ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Περί Δικαιωμάτων του Ανθρώπου…..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 15 Σεπ 2019 - 11:19

Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

“Η ενσωμάτωση του κάθε μετανάστη δεν είναι ένα κοινό μενού. Άλλες ανάγκες ένταξης έχει ο ήρωάς μας και άλλες η κόρη του που σπουδάζει πχ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο .

Η ενσωμάτωση των μεταναστών είναι συνεχής αγώνας ένταξης, σε μια πολιτική κοινότητα και σε μια κοινωνία διαφορετικών παραστάσεων.

Είναι κουτό να ζητάμε τις ίδιες συμπεριφορές , από έναν οικονομικό μετανάστη “η από έναν μετάναστη πολέμου ,επίσης είναι λάθος να δίνουμε όλο το βάρος στον πολιτισμό και την κουλτούρα που κουβαλάει ο καθένας τους ,άλλα και στις γνώσεις που έχει για το κράτος στο οποίο μεταναστεύει .

Η ενσωμάτωσή του δεν είναι μόνον εγκυκλοπαιδική διαδικασία, αλλά θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην παιδεία .

Είναι βούληση από μέρους μας , συμμετοχή και γνώση κοινωνικά προσδιορισμένη.

Είναι πρωτίστως ταξικά μεταβλητό θέμα και όχι κοινή γνωστική απόληξη ,αλλού καλείται να συμμετέχει ο ένας και αλλού ο άλλος.

Ο αποκλεισμός ενταγμένων αλλά μη εγγράμματων μεταναστών από την πολιτική μας κοινότητα είναι ολικό σφάλμα.”

Κατά καιρούς, οι Ελληνες ήταν και θα είναι επικυρίαρχοι του Πλανήτη γη -όχι με όπλα, αλλά με τον πολιτισμό –

Ας αφήσουμε λοιπόν τα προβοκατόρικα Βιντεάκια και τα διάφορα bloks που αναρτούν διώξεις κατά των Ελλήνων χριστιανών για να μας εκφοβίσουν, είναι όλα “στημένα”

Εκ των ενόντων, όταν είσαι μετανάστης “η παράνομος μετανάστης σε μια άλλη χώρα που σε φιλοξενεί , για να επιβιώσεις ,είσαι υποχρεωμένος σε βάθος χρόνου , να ασπαστείς τον πολιτισμό της και την παιδεία της .

Οι Ελληνες έδωσαν απανταχού της γαίας τα φώτα του πολιτισμού . Όλοι οι λαοί οφείλουν σεβασμό προς τους Ελληνες

Κανένας βάρβαρος λαός δεν επιβίωσε εντός της Ελλάδος .

Φυσικά δεν τους καλέσαμε ,μας τους επέβαλλαν οι επικυρίαρχοι του πλανήτη,με τους εγχώριους προδότες της Ελλάδας .

Θα πρέπει λοιπόν, να προσπαθήσουμε μεμονωμένα”η και ομαδικά να εντάξουμε αυτούς τους ανθρώπους στα δικά μας κεκτημένα.

Σημειωτέων δε, ο,τι είναι αποδεδειγμένο από το παρελθόν ότι μόνον οι Ελληνες υπήρξαν παγκοσμιοποιητές, κανένας άλλος λαός δεν έχει την κατάλληλη κουλτούρα να το πράξει !

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα”🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Η φώτο είναι από το ιατρείο του Hotspot Κοζάνης το 2016

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr