ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΝΙΚ ΤΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΧOΙΡΟΥ (ΗΛΕΚΡΕΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ONLINE READING)

ΔΙΑΦΟΡΑ. - 4 Ιούλ 2019 - 20:21
Loading...

Γράφει ο ΓΕΡΑΞ (Σπυρίδων-Γεράσιμος)

Μια νέα συναρπαστική περιπέτεια του Σόνικ του Σκαντζόχοιρου και της παρέας του ενάντια στον παρανοϊκό διαβολικό δικτάτορα Eggman και τον στρατό του, ο οποίος θέλει να καταλάβει όχι μόνο την γη, αλλά ολόκληρο το Σύμπαν.

Ακολουθήστε την ομάδα του Σόνικ στο περιπετειώδες ταξίδι τους στην γη, στην προσπάθεια τους να σώσουν την γη, αλλά και τους αγαπημένους τους από τον νέο κίνδυνο έναντι της ανθρωπότητας.

Μια διαδικτυακή συναρπαστική περιπέτεια σε συνέχειες πολλών κεφαλαίων για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Σόνικ του Σκαντζόχοιρου. Καλή ανάγνωση και καλή διασκέδαση!!!

Ένας κόσμος στον πόλεμο με τους μεταλλαγμένους. Ένας παλιός φίλος ανασταίνεται … σε μια άλλη μορφή. Μια επίθεση του Δρ. Eggman λαμβάνει χώρα μετά από ένα αγνώστων στοιχείων πείραμα, το οποίο οδήγησε στη δημιουργία του Seelkadoom the Hedgehog. Έτσι αρχίζει η ιστορία.  

Ο Sonic the Hedgehog, ο Shadow the Hedgehog, ο Knuckles και η Echidna και ο ανθρώπινος σύμμαχος SG, ο οποίος παίρνει την δύναμη ενός Chaow Emerald ως δώρο από τον Shadow, ξεκινούν το ταξίδι τους στις ΗΠΑ με τον πρώτο τους προορισμό να είναι η έδρα της SEGA στην Καλιφόρνια. Μετά από ένα αρκετά ήρεμο και περιπετειώδες ταξίδι στα Βαλκάνια (όπου η Shadow αποκαλύπτει την ιστορία του), στην Κεντρική Ευρώπη, την Γαλλία, καθώς και τον Ατλαντικό Ωκεανό, η ομάδα φτάνει στις ΗΠΑ.  

Εν τω μεταξύ, στον πλανήτη Mobius, ο Eggman με τη βοήθεια των 3 Chaos Emeralds κατακτά τον πλανήτη και δημιουργεί σε αυτόν την Αυτοκρατορία του Eggman, παρόλο που θα πρέπει να πολεμήσει με μία νέασχηματισμένη ομάδα αντίστασης που ονομάζεται Freedom Fighters με επικεφαλής την Princess Sally Acorn του πρώην βασιλείου της Acorn. Tails, Amy Rose, Sticks και κάθε είδους ζωή που αντιτίθεται στον Eggman, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην εξέγερση και αρχίζουν να πολεμούν έναν πόλεμο όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά και για όλους τους κατοίκους του πλανήτη Mobius.  

Ο Seelkadoom συμμαχεί  με τα περισσότερα από τα εναπομείναντα κυβερνητικά στελέχητων ΗΠΑ που βρίσκονται στο κάτω μέρος του Καπιτωλίου των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον, D.C., τα οποία έχουν δημιουργήσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, για την αποίκιση του πλανήτη Mobius. Εν τω μεταξύ, ενώ οι ήρωες μας φτάνουν στην Καλιφόρνια και μπαίνουν στο κτίριο, ανακαλύπτοντας μία συγκλονιστική αλήθεια.  

Όχι μόνο οι ίδιοι είχαν πολλές ζωές στο παρελθόν, αλλά αυτές επιπλέον ελέγχονταν από την κυβέρνηση. Και μόνο για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, μαθαίνουν ότι μερικοί από τους αγαπημένους τους ανθρώπους, είναι ακόμα ζωντανοί και κρατούνται αιχμάλωτοι στο Καπιτώλιο. Ο Seelkadoom φτάνει και τραυματίζει θανάσιμα την ψυχή του Sonic, οδηγώντας τόσο τον ίδιο, όσο και τον Shadow σε μια μίνι σφαγή μέσα στο κτίριο. Όταν ο Sonic μετανιώνει όμως για την πράξη του αυτή, δεν υπάρχει επιστροφή …

Και προτού να ανακάμψει πλήρως ψυχικά, μαθαίνει ότι πολλά άλλα από τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι νεκρά … συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειάς του. Οι SonicShadow and Knuckles αναμένουν να εκδικηθούν, να απελευθερώσουν τους αγαπημένους τους και να κατακτήσουν την πύλη των διαστάσεων που θα τους οδηγήσει πίσω στο σπίτι τους, ενώ ο SG προσπαθεί να βοηθήσει τους παιδικούς ήρωές του να βρουν την απάντηση στο ζήτημα της δημιουργίας των μεταλλαγμένων καθώς όλοι κατευθύνονται προς το DC.

Στον Mobius, οι Freedom Fighters έχουν κερδίσει μερικές μικρές νίκες ενάντια στον στρατό του Δρ. Eggman, αλλά βρίσκονται ακόμα σε δύσκολή θέση. Εν τω μεταξύ, ο Eggman ξεκινά την διαδικασία της ρομποτικοποίησης στον πληθυσμό της πρωτεύουσας Robotropolis, στοχεύοντας να κατακτήσει και άλλους πλανήτες για να επεκτείνει την Αυτοκρατορία των Eggman … Με πρώτους στόχους του από τη Γη και τον πλανήτη Cascade. 

Συνεχίζεται… 

SpmakMillenium 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 

(https://www.wattpad.com/741446122-sonic%27s-project-prologue,

https://www.facebook.com/SpmakMillenium-2307554509563734/?modal=admin_todo_tour, 

https://www.wattpad.com/story/189924402-sonic%27s-project?fbclid=IwAR0uEYPqHEStFCttNiJ1XJ4eCxNGFuFLW_vDJcPB5u3GxRQJEbD5nnZ46s0). 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter