ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πλησιάζει πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας; Η σοκαριστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου και τα γεγονότα που βγαίνουν αληθινά

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 22 Ιούν 2022 - 21:05
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Πλησιάζει πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας; Η σοκαριστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου και τα γεγονότα που βγαίνουν αληθινά!

Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει μια άλλη φορά για τα νερά: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν για αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπει στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού του από ανατολών ηλίου».

Πολλές είναι οι προβλέψεις ή οι προφητείες του Γέροντα, τις οποίες παρότι έλεγε πριν 20-30 χρόνια, όταν τις διαβάζει κάποιος νομίζει ότι περιγράφει με τρομερή ευκρίνεια τη σημερινή εποχή.

Υπάρχει, όμως και μια προφητεία, η οποία αποδίδεται σε μαρτυρία του Ανδρέα Ξενοφώντος από τη Λεμεσό που είχε επισκεφτεί το Γέροντα Παΐσιο το 1989 και έχει ανέβει στο YouTube από την 1η Μαΐου 2012!

Αυτή η προφητεία συνδέεται -σχεδόν ταυτίζεται θα λέγαμε- με τα ….

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://balsamopsyxhs.gr/2022/06/22/%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b7/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr