ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ποιοι σπρώχνουν για πρωθυπουργό την Άννα Διαμαντοπούλου; Γελάνε και τα τσιμέντα…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 6 Απρ 2023 - 10:39
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Περίεργες συζητήσεις σε επίσης περίεργα κέντρα, άνοιξε η θεωρία Ανδρουλάκη ότι δεν αναγνωρίζει ως υποψήφιους Πρωθυπουργούς τους επικεφαλής των δυο κομμάτων που θα καταλάβουν τις δυο πρώτες θέσεις στις εκλογές, δηλαδή τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα.

Και από τότε άρχισαν να διακινούνται διάφορα ονόματα, με ιδιαίτερες αναφορές τόσο στο όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου, όσο και σε αυτό της Άννας Διαμαντοπούλου!

Βεβαίως ο Ανδρουλάκης έσπευσε να διευκρινίσει πως ο πρωθυπουργός  που θα προταθεί θα είναι βουλευτής. Και μπορεί να υπάρχουν σενάρια ότι ο Βενιζέλος μπορεί να φιγουράρει στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αλλά η Αννούλα μια χαρά βολεμένη είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της COCA COLA από το 2020, από όπου τσεπώνει 110.000 ελβετικά φράγκα ετησίως.

Η ίδια πάντως σε συνέντευξή της στο topontiki.gr απάντησε αν μπορεί να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία κομμάτων με άλλον πρωθυπουργό, όπως προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης:

«Θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα ευφάνταστο πολιτικό σενάριο. Αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να εκφράσει και τα τρία ρεύματα που υπάρχουν στο κόμμα του. Εσωτερικά λοιπόν μπορεί να αποδίδει, αλλά ουδείς από τους υποτιθέμενους εταίρους δεν το δέχεται», δήλωσε η Διαμαντοπούλου.

newsbreak.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr