ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πολιτική και θρησκεία!!! Ποιός θα τα αναλάβει;;; Ακούστε τον Χαράρι – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 25 Μάι 2023 - 5:51
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Όλα θα αλλάξουν…

Ο Yuval Noah Harari, σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ανέβηκε στη σκηνή του Frontiers Forum στα τέλη Απριλίου για να μοιραστεί τις… γνώσεις του σχετικά με διάφορα θέματα!

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Μοντρέ της Ελβετίας, ο Yuval Noah Harari μίλησε σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον της ανθρωπότητας”.

Χρησιμοποιώντας το αμφιλεγόμενο QAnon, ο Harari διερεύνησε τις πιθανές επιπτώσεις των νέων εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης ικανών να παράγουν «πολιτικά μανιφέστα, ψεύτικες ειδήσεις, ακόμη και γραφές για αναδυόμενες λατρείες».

Επομένως τόσο τα πολιτικά μανιφέστα όσο και οι θρησκευτικές δοξασίες θα αποτελούν υπόθεση της τεχνητής νοημοσύνης;;;

Όπως δήλωσε:

«Αναλογιστείτε για παράδειγμα την κούρσα για τις επόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2024 και προσπαθήστε να φανταστείτε τον αντίκτυπο των νέων εργαλείων της τεχνητής νοημοσύνης τα οποία μπορούν να παράγουν μαζικά πολιτικές διακηρύξεις, πλαστές ειδήσεις, αφηγήματα, ακόμη και ιερές γραφές για νέες λατρείες.

Τα τελευταία χρόνια, η αίρεση QAnon, η οποία διαθέτει πολιτική επιρροή, έχει διαμορφωθεί γύρω από ανώνυμα διαδικτυακά κείμενα γνωστά ως Q-drops. Οι ακόλουθοι αυτής της αίρεσης, οι οποίοι αριθμούν εκατομμύρια τώρα στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο πλανήτη, συγκέντρωσαν, αποκάλυψαν και ερμήνευσαν αυτά τα Q-drops ως κάποιου είδους νέες Γραφές, ως ιερά κείμενα.

Στο μέλλον, ίσως να δούμε τις πρώτες λατρείες και θρησκείες στην ιστορία των οποίων τα κείμενα που θα χαίρουν σεβασμού να έχουν γραφεί από μια μη-ανθρώπινη νοημοσύνη».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-YNA

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr