• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 18 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Το “Μεγάλο Ισραήλ” Κατέστρεψε τις Ειρηνευτικές Συνομιλίες

3 μήνες ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Βανς: «Το Ιράν απέρριψε τους όρους ειρήνης των ΗΠΑ μετά από 21 ώρες διαπραγματεύσεων στο Πακιστάν»

https://www.theepochtimes.com/world/vance-iran-has-rejected-us-peace-terms-after-21-hours-of-negotiating-in-pakistan-6010817?utm_source=rtnewsnoe&src_src=rtnewsnoe&utm_campaign=rtbreaking-2026-04-12-3&src_cmp=rtbreaking-2026-04-12-3&utm_medium=email&utm_content=access0&est=wiO3YDUl9un8FCWc2IQlvtodI5Cfy6EW1/tvhdHNJ/XmEY0AE5fhHrgW/g== 

Νετανιάχου: Ο πόλεμος με το Ιράν «δεν έχει τελειώσει ακόμα».

«Οι σύμμαχοι του κ. Νετανιάχου δήλωσαν ότι η δήλωση του κ. Βανς υποδηλώνει ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ήταν στενά ευθυγραμμισμένοι ως προς τους όρους τους για κατάπαυση του πυρός».

https://www.nytimes.com/2026/04/12/world/middleeast/netanyahu-israel-iran-war.html 

Όπως έχω επισημάνει, δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στη Μέση Ανατολή έως ότου το Ισραήλ εγκαταλείψει το σιωνιστικό σχέδιο του «Μεγάλου Ισραήλ». Και η εκτίμηση αυτή τώρα επαληθεύεται.

Σημειώστε ότι ο Αντιπρόεδρος Βανς ανέφερε ότι το Ιράν απέρριψε τους όρους των ΗΠΑ, και όχι ότι οι ΗΠΑ απέρριψαν τους όρους του Ιράν. Τόσο για τη δήλωση του Τραμπ ότι αποδέχτηκε τα 10 σημεία του Ιράν ως βάση για διαπραγματεύσεις. Ο Τραμπ απλώς εκμεταλλεύτηκε τα 10 σημεία του Ιράν ως διέξοδο από την απειλή του να καταστρέψει τον Ιρανικό πολιτισμό, κάτι που δεν μπορεί να κάνει εκτός αν χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Το Ισραήλ έχει δηλώσει ότι «η Τουρκία είναι το επόμενο Ιράν». Επί του παρόντος, το Ισραήλ βομβαρδίζει τους αμάχους στο Λίβανο. Μετά την Τουρκία, η Σαουδική Αραβία θα είναι η επόμενη.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το Ιράν έδωσε στον Τραμπ κατάπαυση του πυρός και χρόνο να επανεξοπλιστεί. Ο δισταγμός του Ιράν να προχωρήσει με τη στρατιωτική του επιτυχία θα μεταφραστεί σε ακόμη περισσότερους θανάτους και καταστροφές για το Ιράν. Δεν πρόκειται να υπάρξει ειρήνη.

Εν τω μεταξύ, το Ισραήλ συνεχίζει να επιτίθεται στους Χριστιανούς:

https://www.presstv.ir/Detail/2026/04/12/766696/Israeli-forces-attack-Christian-worshipers-during-Holy-Saturday-in-occupied-al-Quds 

https://www.presstv.ir/Detail/2026/01/20/762600/Palestine-Israel-Christian-schools-teachers-Jerusalem-al-Quds-West-Bank-permits- 

https://www.presstv.ir/Detail/2026/01/19/762568/Israel-seeks-to-expropriate-Palestinian-owned-land-in-occupied-East-al-Quds 

https://www.presstv.ir/Detail/2026/01/18/762506/Al-Quds-churches-warn-‘Christian-Zionism’-threatens-Christianity 

Και οι Αμερικανοί «Χριστιανο-Σιωνιστές» συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Ισραήλ.

Οι «Ισραηλινοί έποικοι» λένε ότι αυτοί, και όχι το θέρετρο του Τραμπ, θα καταλάβουν τη Γάζα:

«Οι κάτοικοι της Γάζας είναι κατά κανόνα τρομοκράτες ή υποστηρικτές τρομοκρατών και δεν αξίζουν να ζουν εκεί», λέει ο Νέρι Αβραάμ, ένας εύγλωττος 19χρονος με μπούκλες και πλεκτή κιπά, καθώς δείχνει με το χέρι του μέσα από τα χωράφια προς τον φράχτη της Γάζας και τα ερείπια που βρίσκονται πίσω από αυτόν.

«Οι καλοί άνθρωποι μπορούν να μείνουν αν θέλουν και να ζήσουν ειρηνικά υπό ισραηλινή κυριαρχία, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να πάνε στην Αίγυπτο. Και οι τρομοκράτες; Λοιπόν, είναι τρομοκράτες και δεν με νοιάζει τι θα τους συμβεί», προσθέτει.

Ο κ. Αβραάμ και οι συνάδελφοί του είναι «θρησκευτικοί Σιωνιστές» και αποτελούν την εμπροσθοφυλακή ενός νέου και ριζοσπαστικού κοινωνικού κινήματος που σαρώνει την ισραηλινή πολιτική και τους θεσμούς της.

Είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία του “Μεγάλου Ισραήλ” – ενός Ισραήλ που θα περιλαμβάνει όχι μόνο τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη, αλλά και τα Υψώματα του Γκολάν και τμήματα του νότιου Λιβάνου. [Το “Μεγάλο Ισραήλ” αποτελείται από ολόκληρη τη Μέση Ανατολή – «από τον ποταμό Νείλο μέχρι το Πακιστάν». Παλαιότερα ήταν «από τον Νείλο έως τον Ευφράτη», αλλά έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.]

«Το Ισραήλ οδεύει προς γενικές εκλογές τον Οκτώβριο και ο κυβερνητικός συνασπισμός με επικεφαλής τον Μπενιαμίν Νετανιάχου θα αναζητήσει κάθε είδους δικαιολογία που μπορεί να βρει για να ανατρέψει την ειρηνευτική διαδικασία στη Γάζα.»

«Όπως και η εκεχειρία με το Ιράν, θεωρείται ως κάτι που επιβλήθηκε στο Ισραήλ από τις ΗΠΑ και πολλοί Ισραηλινοί – όπως οι θρησκευτικοί Σιωνιστές – θεωρούν την προσάρτηση ως καλύτερη επιλογή.

«Κατά την εγκαινίαση ενός νέου οικισμού στη Δυτική Όχθη αυτή την εβδομάδα, ο υπουργός κ. Σμοτρίτς παρουσίασε προκλητικά αυτό το όραμα για ένα “Μεγάλο Ισραήλ”.

«Θα υπάρξει επέκταση του Ισραήλ στη Γάζα που θα επεκτείνει τα σύνορά μας. Στον Λίβανο, θα επεκταθούμε μέχρι τον ποταμό Λιτάνι, στη Συρία, στο Όρος Ερμών, σε τμήματα του βορρά, του νότου και της ανατολής», είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος.

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2026/04/11/israeli-setttlers-vowing-take-over-gaza/ 

«Αυτή δεν είναι πλέον μια περιθωριακή άποψη στο Ισραήλ. Περίπου το 22% του εβραϊκού πληθυσμού στο Ισραήλ ταυτίζεται με το θρησκευτικό σιωνιστικό κίνημα και υποστηρίζει τις οικιστικές του φιλοδοξίες».

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2026/04/11/israeli-settlers-vowing-take-over-gaza/ 

Αυτός είναι ο αρχικός σιωνιστικός ορισμός του “Μεγάλου Ισραήλ” – «από τον Νείλο έως τον Ευφράτη». https://paulcraigroberts.org/greater-israel-defined/ 

«Η Τουρκία είναι το επόμενο Ιράν» – Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένετ

Στις 17 Φεβρουαρίου 2026, ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, μιλώντας στη Διάσκεψη Προέδρων Αμερικανικών Εβραϊκών Οργανώσεων, δήλωσε: «Μια νέα τουρκική απειλή αναδύεται. Η Τουρκία είναι το νέο Ιράν». Ξεκίνησε τη δαιμονοποίηση της Τουρκίας, προειδοποιώντας ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν είναι «εκλεπτυσμένος, επικίνδυνος και… επιδιώκει να περικυκλώσει το Ισραήλ». Σύντομα θα το ακούσουμε αυτό από το ισραηλινο-αμερικανικό κίνημα MIGA (Να Κάνουμε Ξανά Μεγάλο το Ισραήλ). 

Δεν θα αργήσει η ώρα που οι ηλίθιοι Αμερικανοί θα σφίγγουν τα χέρια τους για την «τουρκική απειλή». https://paulcraigroberts.org/turkey-is-the-next-iran/ 

paulcraigroberts.org

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΣΚΑΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΚΟ!… ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΣΚΑΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΚΟ!… ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

by admin
5 ώρες ago
Ειρήνη Μαρουπα: «”Μολών λαβέ” – Η απάντηση στην ψηφιακή φυλακή και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται»
Slider

Ειρήνη Μαρουπα: «”Μολών λαβέ” – Η απάντηση στην ψηφιακή φυλακή και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται»

by admin
5 ώρες ago
Ζωντάνεψε την ημέρα που θα «δωρίζανε» τα όργανά του!
Slider

Ζωντάνεψε την ημέρα που θα «δωρίζανε» τα όργανά του!

by admin
5 ώρες ago
Η πρόταση-σοκ του Economist: Στείλτε νέους στο μέτωπο για να πειστεί ο λαός να πολεμήσει τη Ρωσία
Slider

Η πρόταση-σοκ του Economist: Στείλτε νέους στο μέτωπο για να πειστεί ο λαός να πολεμήσει τη Ρωσία

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ξεκινούν τα Ελληνοτουρκικά… βάλτε Έκτακτο

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ξεκινούν τα Ελληνοτουρκικά... βάλτε Έκτακτο

Γ.Μ: Το ποθούμενο ΠΑΣΧΑ….

Γ.Μ: Το ποθούμενο ΠΑΣΧΑ....

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr