ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ = Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 20 Απρ 2022 - 12:38

Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό μας όταν άρχισε ο πόλεμος της Ουκρανίας με την Ρωσία να λέει ότι είμαστε με την σωστή πλευρά της Ιστορίας και επικύρωσε όλες τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας σε αντίθεση με την Τουρκία η οποία αρνήθηκε να πάρει μέτρα εναντίον της Ρωσίας , πουλάει όπλα στην Ουκρανία , φιλοξενεί στην Πόλη τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές .

Κύριε Πρωθυπουργέ η ιστορία άλλα μας λέει όμως για το ποιά γεγονότα μας οδήγησαν σε αυτόν τον πόλεμο , ποιοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά , ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ενεργεί λες και ο πόλεμος είναι Κινηματογραφική Ταινία και η χώρα του Κινηματογραφικό Στούντιο , βγάζει βίντεο λές και είναι ο παγκόσμιος πλανητάρχης και δίνει διαταγές προς όλους λες και είναι υπήκοοι του .

Βέβαια εκτός από όλα αυτά είδαμε την Κυρία Νούλαντ όχι μόνο να υποστηρίζει ανοικτά την Τουρκία , αλλά να δίνει και πόντους εμπιστοσύνης στην Τουρκία παρότι ισχύουν οι κυρώσεις για τους Ρωσικούς Πυραύλους .

Εκτός από αυτά βλέπουμε η Τουρκία να διαφημίζει τις χάρες του Τούρκικου Αιγαίου , να λέει ότι οι αγωγοί από την Ανατολική Μεσόγειο θα περάσουν από την Τουρκία , να διχοτομεί την Κύπρο και να την πιέζουν έτσι ώστε να δώσει πράσινο φως στις βλέψεις της Τουρκίας , τον Ακάρ να λέει γιατί εξοπλίζεται αφού θα χωρίσουμε το Αιγαίο .

Μετά από όλα τα παραπάνω πολύ θα ήθελα η πολιτική ηγεσία της χώρας να απαντήσει .

1. Είστε ευχαριστημένοι με το ότι πήρατε θέση σύμφωνα με τις διαταγές του Αγγλοσαξονικού Άξονα σε αντίθεση με την Τουρκία ?

2. Είστε ευχαριστημένοι με τις ενέργειες του Αγγλοσαξονικού Άξονα που γίνονται υπέρ της Τουρκίας και σε βάρος του Ελληνισμού ?

3. Τι συζητήθηκε μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Σουλτάνου , διότι μετά από αυτήν την Επαφή Ο Σουλτάνος δεν έχει πάρει μόνο θάρρος αλλά πλέον έχει ξεσαλώσει ?

4. Γιατί βγαίνει με περισσό θράσος Ο Ακάρ και μας λέει γιατί εξοπλίζεσται αφού δεν θα σας χρειαστεί , λόγω του ότι έχει συμφωνηθεί να το χωρίσουμε ?

5. Δέχεστε πιέσεις ΝΑΙ ή ΌΧΙ για αποστρατικοποίηση των νησιών ?

6. Τι όπλα τελικά στείλατε στην Ουκρανία ?

7. Τι άλλα σχέδια του Αγγλοσαξονικού Άξονα έχετε συνυπογράψει και τα μας τα φιλάτε είτε διότι δεν ήρθε ακόμη η ώρα ή είναι τόσο δυσάρεστα για τον Ελληνισμό που τρέμετε και δεν ξέρετε ακόμη τον τρόπο να τα ανακοινώσετε διότι θα σας πάρουν με τις ντομάτες και θα φύγετε νύχτα ?

Τελικά κύριε Πρωθυπουργέ είστε η δεν είστε πρωθυπουργός της χώρας που λέγεται Ελλάδα και κυβερνάται για τα συμφέροντά της ? ή μήπως είστε Έλληνας στο όνομα αλλά στην ουσία είστε ένα μέλος του Αγγλοσαξονικού Άξονα ,δηλ. Λύκος με προβιά Προβάτου ?

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr