ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΑΠΟΓΡΑΦΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 23 Ιούλ 2022 - 12:01

Οι σωτήρες του Ν. Φθιώτιδος μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της απογραφής άρχισαν και ρίχνουν μαύρο Δάκρυ , και ποιος ο λόγος.

– Από την απογραφή του 2011 ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 20.475 άτομα με την τωρινή απογραφή , και από τους πέντε ” ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” θα μειωθεί κατά έναν .
Εάν λοιπόν ψάξει κάποιος όχι στο βάθος αλλά επιφανειακά τότε θα καταλάβει το τι έχουν κάνει οι σωτήρες του Νομού .

1. Από άκρη σε άκρη του Νομού λειτουργούν πέντε μετωπικοί σταθμοί διοδίων και εισάριθμοι τουλάχιστον πλάγιοι .

2.Οι θέσεις εργασίες είτε σε Εργοστάσια είτε σε Επαγγελματικούς χώρους δεν είναι μόνο δυσεύρετοι αλλά εάν δεν είσαι κολλητός με τους σωτήρες του Νομού δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις εργασία αλλά και σε αυτές τις δουλειές να είσαι Οσφυοκάμπτης για να επιζήσεις και να πάρεις το ελάχιστο μηνιαίο εισόδημα , και βέβαια χωρίς να γίνεται λόγος για ωράριο και υπερωρίες.

3. Ο Νομός Φθιώτιδος είναι κατά κύριο λόγο Γεωργικός και εν μέρει Κτηνοτροφικός , εάν τους ρωτήσει κάποιος τι εισόδημα βγάζουν οι Γεωργοί και οι Κτηνοτρόφοι θα σφυρίζουν αδιάφορα και θα κάνουν πως δεν άκουσαν την ερωτηση .

4. Εάν δεν είχε αρχίσει το έργο του Ε-65 δεν θα υπήρχε κανέναν απολύτως έργο σε όλο τον νομό . Όλο το οδικό δίκτυο του Νομού είναι πεπαλαιωμένο χωρίς καμία απολύτως συντήρηση .

5. Υπηρεσίες Υγείας – Λιμενικού – Δασαρχείου – πανεπιστημίου και άλλες είναι όλες υπό την αιγίδα της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας , λες και η Φθιώτιδα δεν ανήκει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος .

6. Υπάρχει ο Σπερχειός Ποταμός και από σωτήρας του Νομού έχει γίνει το ποτάμι της οργής και της καταστροφής , κάθε χρόνο αναγγέλλονται έργα αντιπλημμυρικά και κάθε χρόνο πλημμυρίζουν σπιτια , αγροτικές καλλιέργειες , επιχειρήσεις ” ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ “

7. Υπήρχε μέχρι πρόσφατα πάνω από σαράντα χρόνια ένας κόμβος στο ανατολικό τμήμα της πόλης που συνεχώς θρηνούσαμε θύματα και πάμπολλες υλικές ζημιές , μέχρι που ήρθε Ο Μπακογιάννης και μέσα σε οκτώ μήνες φτιάχτηκε και σώθηκε ο κόσμος . Το ίδιο έχει γίνει τώρα και με άλλον κόμβο στο νότιο τμήμα που για να τον περάσεις θα πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου και να φροντίσεις να έχεις κάνει και την διαθήκη σου .

8. Υπάρχει πρόβλημα με το λιμάνι της Στυλιδος και για να επιλυθεί το θέμα είναι ακόμη σε συζητήσεις με το Λιμεναρχείο Βόλου ,διότι εκεί ανήκουν όλες οι υπηρεσίες του Λιμενικού του Νομού .

9. Για να γίνουν έργα είτε των Δήμων , είτε τις περιφέρειας θα πρέπει να πάρουν έγκριση από την αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας .

10 . Τολμάει να ανοίξει κουβέντα για τα πεπραγμένα τους είτε Τηλεοπτικός , είτε Ραδιοφωνικός σταθμός ? Φυσικά ΌΧΙ διότι θα τον φάει το μαύρο το σκοτάδι .

Και μετά από όλα αυτά και άλλα τόσα οι σωτήρες του Νομού διερωτώνται γιατί μειώνεται ο πληθυσμός του Νομού και αυτοί θα χάσουν μία θέση σωτήρα , μήπως θα έπρεπε να χαθεί τουλάχιστον μία ακόμη προκειμένου να καταλάβετε ” ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ “.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr