ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΒΕΤΟ Η ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 9 Δεκ 2020 - 22:16
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

1. Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης η Οργή , η Απογοήτευση , ο Θυμός , η Κοροϊδία έχουν ξεπεράσει τα όρια του Ελληνικού Λαού.

2. Φτάνει πιά η Διπροσωπία απέναντι στον Ελληνικό Λαό άλλα να λέτε στο Εσωτερικό και άλλα στο Εξωτερικό και άλλα να συμφωνείτε κάτω από τα τραπέζι .

3. Με άρμα την Πανδημία στολίζετε με φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες τον Ελληνικό λαό και από την πίσω πόρτα κάνετε τον βλάκα στις παραβιάσεις του Εθνικού χώρου , είστε έτοιμος να πουλήσετε Εθνική Κυριαρχία κατ’ εντολή της Κυρίας Μέρκελ .

4. Με άρμα την Πανδημία καταστρέφετε ότι έχει μείνει όρθιο από Εργατική Νομοθεσία , από την Οικονομία , από τα θεμελιώδη δικαιώματα του Λαού
( Ελευθερία του Συνέρχεσθαι – Ελευθερία της Κυκλοφορίας – το απαραβίαστο της κατοικίας – την καταπάτηση όλων των ατομικών ελευθεριών ) .

5. Με άρμα την Πανδημία όχι μόνον κλείσατε τον κόσμο στα σπίτια τους αλλά τους καταδικάζετε και από την Θρησκευτική του Ελευθερία έστω και να ανάψουν ένα κεράκι στις Εκκλησίες κατά μόνας και να απευθύνουν μια προσευχή .

6. Με άρμα την πανδημία και με εργαλείο την απαίτηση ενημέρωσης για οποιαδήποτε εργασία , αλλά και τα μπόνους , κατά πληροφορίες, που έχετε δώσει στα όργανα ασφαλείας έχετε φτάσει τον κόσμο στα όρια του .

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΒΕΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΕΙΣΘΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ , ΑΛΛΑ Η ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ , ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr