ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ?

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΠΗ ΖΩΗ. - 1 Μαρ 2022 - 14:00

Τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει τόσο δάκρυ που πραγματικά έχουμε μείνει κάγκελο , και τούτο γιατί ?

1. Γιατί δεν έπεσε τόσο κλάμα όταν βομβάρδισαν οι ΗΠΑ την Γιουγκοσλαβία και σκοτώθηκαν χιλιάδες Γιουγκοσλάβοι ?

2. Γιατί δεν έπεσε τόσο κλάμα με την Αραβική Άνοιξη και σκοτώθηκαν και εκεί χιλιάδες άνθρωποι ή αυτοί δεν ήταν άνθρωποι αλλά αριθμοί ?

3. Γιατί δεν έπεσε τόσο κλάμα για τα ειδεχθή εγκλήματα που έκαναν οι Ισλαμιστές στην Συρία ?

4. Γιατί δεν έπεσε και δεν πέφτει τόσο κλάμα για του Κούρδους που έχουν υποστεί τόσες πολλές διώξεις από του Τούρκους , τους Ισλαμιστές , τους Ιρακινούς ή αυτοί δεν σκοτώθηκαν και δεν σκοτώνονται για την πατρίδα τους που την έχουν κάνει κομμάτια και ανάλογα όποτε συμφέρει την ΗΠΑ τους χτυπάει την πλάτη και άλλες φορές τους ρίχνει σφαλιάρα ?

5. Γιατί δεν έχει πέσει τόσο κλάμα και δεν πέφτει ακόμη για τους ανθρώπους από την Αφρική , το Πακιστάν , το Αφγανιστάν και άλλες χώρες στις οποίες επικρατεί το σύστημα ” ΔΙΑΊΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΊΛΕΥΕ ” κατά την τακτική προσφιλή των ΗΠΑ , με τις ευλογίες του ΟΗΕ ?

6. Γιατί δεν πέφτει τόσο κλάμα για τα εγκλήματα του Ισραήλ με του Παλαιστινίους ?

7. Γιατί δεν πέφτει τόσο κλάμα για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Μέσης Ανατολής οι οποίοι την μία ημέρα βλέπουν τους Ισραηλινούς να χτυπάνε , την άλλη τους Αμερικανούς και πάει λέγοντας χωρίς κανένα έλεος ?

8. Γιατί δεν έπεσε τόσο κλάμα για τον Λαό του ΙΡΑΚ οι οποίοι πλήρωσαν με την ζωή τους τα ψεύτικα στοιχεία των ΗΠΑ και μαζεύτηκαν όλα τα έθνη εναντίον τους ?

ΚΑΙ ΤΊΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΌΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ?

Κυρίες και Κύριοι όλα αυτά που έγιναν προ Ουκρανίας δεν εγιναν διότι δεν εμφανίστηκαν από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ως εγκλήματα άλλα ως επεμβάσεις σωτηρίας των λαών άσχετα εάν αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν άνθρωποι , αλλα ήταν των καθεστώτων και έπρεπε να πεθάνουν διότι ήταν οι κακοί ενώ αυτοί που απέμειναν ήταν οι καλοί και οι πιο πολύ δεικτικοί διότι δέχθηκαν χωρις ερωτήσεις τα θέλω των μεγάλων , τις ιδιοτροπίες τους , τις νέες παγκόσμιες αξίες διότι οι δικές τους ήταν άθλιες και ασυμβίβαστες που κυκλοφορούσαν στην παγκόσμια αγορά .

Με την Ουκρανία ότι γίνεται είναι εγκλήματα της Ρωσίας εναντίον του λαού της Ουκρανίας λές και ότι η Ουκρανία και οι Δυτικοί είναι αμέτοχοι στο ότι έχει συμβεί , αλλά είπαμε αυτά που κάνουν οι Δυτικοί δεν είναι εγκλήματα , αυτά όμως που κάνουν οι άλλοι χωρίς την έγκρισή τους είναι εγκλήματα και πρέπει να τιμωρούνται πάραυτα και αυτό επιτυγχάνεται δια μέσου των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους και με την κατάλληλη προπαγάνδα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να επιβάλλουν τις ψεύτικες αποδείξεις ως δίκαιες .

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΆΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΞΙΑ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr